Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Azt gondolom, ha játékban van akkor működjön! A tenyésztésbe került állatok nem szaporodtak gyorsabban. A rövid baby boom
    a végéhez közeledett, a munkások sem tudtak várni a javításig.
    A 7végi tenyésztésig azonban még javíthatják! :)

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A bankolási oldalon azokat a fizetési módokat tudod használni kizárólag, amit ott megtalálsz. A kínálatot mi nem tudjuk befolyásolni.

3. rózsa4805

rózsa4805 Utánpótlás-írogató

Szia ! segítsél nekem légyszíves, mozizni nem tudok, mert azt írja, hogy a reklámblokkolót kapcsolja ki,ezt hol találom.? Köszönöm.

4. Firecats

Firecats Fórum bárója

5. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Sziasztok! Eltelt 12 óra, a supportra is írtam a megadott instrukciók alapján, az ügyem állása: nagy semmi. Ott nem enged kommunikálni, az emailra sem válaszolhatok, nem nagy összeg, de azért szeretném a farmmmaranyat, eddig soha nem volt problémám. kicsit csalódott vagyok

6. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Elutasító választ kaptál a pénzügyi supporttól?

7. [Tulipán]

[Tulipán] Fórum-zöldfülű

Kedves fejlesztők, hogyan lehet módosítani a fizetési módomat? Jelenleg hitelkártyás fizetésem van beállítva ha mondjuk farmaranyat vagy mást szeretnék vásárolni s ezt szeretném bankkártyásra beállítani, de nem tudom. Segítséget szeretnék kérni hozzá. Köszönöm. Az ID számom 23150173

8. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A rendelési menüdben tudsz változtatni. Ha MasterCardod van azt csak a hitelkártya menüben találod meg.

bank old.png

9. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

semmilyen választ nem kaptam a supporttól. Ezért vagyok csalódott

10. [Tulipán]

[Tulipán] Fórum-zöldfülű

Szia! Eddig eljutottam én is, de nincs olyan lehetőségem a pontok között, amelyből a bankkártyát tudnám kiválasztani. Van hitelkártya, díjbeszedés, PayPal, Masterpass,Amazon...stb. Emlékszem, hogy régebben bankkártyával fizettem, de aztán valamit umbuldáltam, hitelkártya lett, de ez Eurós, s váltani szeretnék. Hogyan tovább? Köszönöm, Zsuzsa

11. vukicsgabi

vukicsgabi Aktív író

Szia!
    Én szeretem volna vásárolni szupitápot maestro webkártyával, de a rendszer nem engedi. Nem tudom miért! Korábban is ezt alkalmaztam minden vásárlásnál. Múlt hónapban lejárt a régi, és most hiába írom be az új kártya adatait a vásárlás nem jön létre. Azt írja ki, hogy, próbáljam meg később. Fél órája próbálkozom. Szeretném tudni, hogy mi ennek az oka. KÜSZÖNÖM.

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A hitelkártya kiválasztásánál nem látható a Mastercard típus a banki oldaladon?

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/rendelés-hitelkártyával-mastercard-visa-maestro.775/

Ezt magyarázd meg, fejtsd ki részletesen, mit értesz ez alatt???
    Milyen zászló van a banki oldaladon?

13. mamarygen

Szia!

A lejárt kártyád adatait (amivel eddig vásároltál) a banki oldalon törölnöd kell.
    Az állapot és felmondás gomb szolgál erre.
    Ha a törlés végbemegy, kattintasz a sorra, akkor lépj ki a banki oldalról, majd a játékból is.

Pár perc múlva lépj be a játékba, majd a vásárlást kezdeményezd ... az új kártya adataival. (Remélhetőleg az új kártyádat már aktiváltad egy más felületen... így a megrendelésed megvalósulhat.)

14. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok. ID:44223616. Tegnap a másik topikba beirtam, hogy nincs meg a Pingvinlak piros.Irták mit csináljak és meglett. Mivel táp nem volt csak reggel tettem ki és nem figyeltem eléggé, sima ólat tettem ki.Most vettem észre.Hiába keresem a piros pingvin ólat nincs sehol. Mit tegyek most? Megtettem érte amit kellett, befejeztem az eventet.Kérem segítsetek.Kedves Módik várom a választ.Köszi előre is.-kata1939-

15. mamarygen

Szia!

Amit megnyertél, az a farmodon megtalálható, nem vész el!

Figyelj a menüben a kategóriára, a minden csoportban ott kell legyen a piros fejlesztés is. A kereső funkciót nem használtad???

A piros ól most nem igazán piros színű ...
    Pingvinlak 3. szint piros

16. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Sziasztok! A support válaszára meddig kell várni? Holnap baby bumm és szeretnék szupertápot venni. amíg csak az sms-t küldöm, a pénzem költöm de a játékpénz nem jön meg miben bízzak?

17. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

Nincs piros Pingvinlak, pedig direkt beszedtem ólat hátha alul van a piros, de sajnos nincs.Kereső funkciót itt nem találtam.Most mit tegyek?Kedves mamarygen mond meg.-kata1939-

18. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A support minden esetben válaszol. Levelét a regisztrációs e-mail címedre kapod. Kérlek ellenőrizd a leveleidet a spam mappát is.

19. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

Megvan a kersőfunkció, de semmit nem hoz ki, hiába irtam be.-kata1939-voltam. Irjak talán a Supportnak?-kata1939-

20. zoltanbabos

zoltanbabos Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    14:26-kor vettem sms-ben aranyat. Vissza is igazolták "Köszönjük a vásárlást". Sajnos az arany még most sem ért ide. A munkások féláron akcióra szeretném költeni, remélem időben ideér az arany. Másnál is van ilyen probléma?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.