Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Az ellenőrzés alapján: Nem szupertáp, hanem szupertrágya volt a csomagban, amit rendben meg is kaptál.

2. tippdani

tippdani Utánpótlás-írogató

Köszi

3. rózsa4805

rózsa4805 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! itt állok és várok, hogy dolgozhassak, se kézzel se géppel nem lehet folyamatosan dolgozni, gép ma reggel takartot én meg a sütiket takarítom, mit tudok még tenni? Talán Nálatok lehet a gond ? Szerintem. Kérem nézetek rá a beállításra. Köszönöm.

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

5. földbirtokos70

földbirtokos70 Junior szaki

Köszönöm szépen a segítséget !

6. Stock-broker

Stock-broker Junior szaki

Sziasztok!

Kérdésem lenne a Boldog bébik napja event miatt a kakukk-tenyésztéssel kapcsolatban.
    Elindítottam 10 x 4 füles kakukkot tenyésztésre, melynek eredménye 8 esetben 1 maszkos kakukk és 2 kakukk, amely utóbbiak ugye alapállatok... Azt szeretném tudni, hogy ez valóban hiba-e.

7. Kékmadár1

Szia!
    Az ellenőrzéshez szükségünk van a farmnevedre és ID számodra.

8. Stock-broker

Szia!

Köszönöm a gyors választ, elnézést, hogy kihagytam.
    Az adatok:
    Gazda: Stock-broker
    ID: 54618701

9. Kékmadár1

Az ellenőrzés alapján a 10 tenyésztésből 9x kaptál maszkos kakukkot 1 esetben punkakukkot, és egy füles kakukkot.
    Ha még nem frissítetted az oldalt a tenyésztelep eredmények fülén magad is ellenőrizheted. Tenyésztéseidről részletes listát a játék Supprtjától kérhetsz.

10. Stock-broker

Szia!

Akkor félreértettem egy dolgot: Én a baby-boom-ot úgy értelmeztem, hogy egy tenyésztésből 2 tenyészállat lesz. Nem emlékszem másik tenyésztési sorozatomra, ahol a betett állatokból csak 1-1 tenyészállat születik, de akkor ez biztosan nem hiba. A leírásban végül is az szerepel, hogy az egyik állat a normál öröklési szabályoknak megfelelően születik, a másik bármi lehet. - csak én azt hittem, hogy a bármi az tenyészállatokat takar. :)

Köszönöm a segítséget! :)

11. Kékmadár1

Szerencsés estben így van, de lehet alapállat is a 2. A kakukkokkal nem volt szerencséd. Sajnálom.

Stock-broker kedveli ezt.
  12. FODORMÁRK06

FODORMÁRK06 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! segítséget kérek 5-10 perce fejeztem be a három feladatott és madarakból nem jött meg a pingvinem, kérem nézzétek, ID 44447490 Köszönöm szépen.

13. Kékmadár1

Szia!
    A bahás menüben keresd a pingvin ólat. Egy ki és belépés után.

14. FODORMÁRK06

FODORMÁRK06 Utánpótlás-írogató

Köszönöm előkerült.

Utoljára szerkesztett: 28.5.17
  15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi !

Néhány napja megváltoztattam volna az avataromat. Nem történt meg mégsem (Az előző egy légkalapácsos birka volt)
    Ma reggelre számomra az új kép került a keretbe. Ám a többiek (fórumtársak) szerint a régi van kint. Ez miként lehetséges?
    ID:17631761

16. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A tényleges változásig, türelmed kérem! A központban tudnak az ilyen jellegű hibáról.

17. rózsika58

rózsika58 Utánpótlás-írogató

a problémám az már napok óta, hogy a paszulyom egy álló napba telik leszedni, és most szeretném ha nem azt a választ kapnám hogy tisztitsam meg a gépem, mert minden területen végig tudok menni rendesen de ha a paszulyra megyek három müvelet után már nem csinál semmit

18. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Próbáld meg másik böngészőből megnyitni a játékot!
    S a takarítás a CClener program segítségével csodákat tud művelni !

19. rózsika58

rózsika58 Utánpótlás-írogató

a játék jó csak a paszuly nem megy

20. RóberTTanya

RóberTTanya Utánpótlás-írogató

Szia! Mielőtt bármit írnál ide, jó lenne ha figyelmesebben olvasnád az event leírásokat (sajnos nem egyedül vagy ezzel), mert úgy látszik mást se lehet olvasni, csak a Te írásaidat. a modik elég türelmesek úgy látom, pedig 1-2 ember meg sem érdemelné. Csak írkálnak itt, ahelyett, hogy jobban és többet olvasnának.

Stock-broker kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.