Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -kicsikira-

-kicsikira- Fórum-zöldfülű

Üdv!
    Nem tudom már kihez forduljak!
    Nekem az lenne a problémám hogy éveken keresztül játszott ezt a játékot már nagyon sok mindenem meg volt,eventeket megcsináltam(pénzt is költöttem) rengeteg állatom volt minden féle különlegesség a Bahama szigetem is teljes volt.
    Az a problémám hogy egy jóóó ideig sajnos nem tudtam játszani( meg bevallom el is feledkeztem róla)és most folytatni szerettem volna ott ahol annak idején abba hagytam de szomorúan tapasztaltam hogy rengeteg mindenem elveszett.Mindent előröl kell kezdenem.
    A kérdésem az lenne, hogy nem-e lehet valahogy vissza állítani a játékomat mert ez nagyon nem fer, hogy kezdhetem előröl azt amit x év alatt összegyűjtöttem.
    Előre is köszönöm:
    Dia
    Gazda: -kicsikira- ID: 42808369

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek pontosítsd mit is hiányolsz a farmodról!
    Amit hiányolsz, milyen módon mikor szerezted!

3. szilvakati

szilvakati Haladó

Sziasztok érdeklödnék a parti vásárnál az éneklő tulipán,és a boldog liliom ára megcserélödött az előzetesben nem igy volt hirdetve köszi

Bocsi elfelejtettem aláirni szilva kati

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.5.17
  4. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A farmokon helyesen jelentek meg az árak, hamarosan az ismertetőben is javításra kerül!

5. -kicsikira-

-kicsikira- Fórum-zöldfülű

Szia!
    Sajnos 100%-ra nem tudom pontosítani mert nagyon sok mindenem meg volt!
    A bahamán pl.:elefántaréna,lajhár,anakonda,tevekarám ezek mind megvoltak.A növények közül:fahéj,ananász
    A normál farmon pedig már volt két mesterségem is.A felhősor majdnem tele volt!
    Mindegyik fámból volt Xl változat,volt aranylevelű fám,ginkom,őszibarack stb.
    az állatok is mind fel voltak fejlesztve!
    Volt angóra simogatóm,birkanyíró állomásom és így sorba a kutya,macska,béka,egéren kívül mindegyik meg volt.
    A sok eventek után kapott tárgyakról nem is beszélve.
    Azokra sajnos már nem emlékszem mik voltak de sok mindent megcsináltam.
    A kerge kertbe minden területem megvolt.
    A titokzatos erdei tisztáson is.

Sajnos időpontokra nem emlékszem mikor miket szereztem :(
    Legalább a sok állatomat és növényemet jó lenne ha vissza lehetne hozni valahogy mert sok időm és pénzem volt ebben a játékban.

Köszönöm
    Dia

6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezek az adatok, amit leírtál kevésnek tűnnek...
    Ennyi információ nem elég...
    Ezért kérlek minél pontosabban próbálj emlékezni. Mikor hagytad el a játékot? Milyen eventre emlékszel ( mi volt a neve)? Mely mesterségeid voltak kiváltva, és mikor mi módon váltottad ki őket?

És akkor nézzük, milyen adatokat is kell megadnotok számunkra:
    - Farmod pontos neve?
    - User ID számod ?
    - Pontosan mit hiányolsz a farmodról, a tárgy pontos neve?
    - Mikor szerezted ezt a tárgyat, és hol, milyen módon? (Vásárlás, építés, nyeremény, stb.)
    - Mennyi állt ebből a tárgyból rendelkezésedre korábban?
    - Mennyi áll a rendelkezésedre belőle most?
    - Mekkora mennyiséget nem találsz jelenleg?

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.13098/

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  7. danikarolcsika

danikarolcsika Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Légyszíves segítsetek! Most pörgettem ki az Egérmuskétást, és nem találom hol van!? ID 7799482 Köszönöm, hogy segítetek!

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Tenyészállatról van szó, tehát a pajtában a tenyészállatok fül alatt kell keresned.

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  9. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! én a picrol kérdeznék. a trágyánál 3828-at ír rákattintok ez legyen nem jelenik meg egy darab sem. üres lenne? köszi

10. |Tamás|

Szia!

Kérlek takarítsd ki a gépedet, majd nézd meg utána. Nem tudom melyik piacon vagy, amelyiken én vagyok, azon van trágya ajánlat bőségesen, van 167 oldalnyi azon a piacon.

miniowl kedveli ezt.
  11. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! (bocsánat, ha nem a megfelelő helyre írtam).
    Prémium előfizetésem van, melynek fordulónapja a mai.
    A mai napon belépéskor a felugró ablakban megjelentek a következő havi előfizetésre kapott prémiumos ajándékaim, azonban a farmvisszarendezőt nem tudom használni, mert azt írja, hogy elő kell fizetnem a prémium szolgáltatásra. Amikor belépek a banki oldalra és szeretném a prémet megvásárolni, akkor pedig azt az üzenetet kapom, hogy nem lehetséges a tranzakció, mert már van prémium előfizetésem. A napokban bankkártya cserém volt, talán ez zavarhat be...
    Meg tudnátok nézni, hogy mi lehet itt a gond?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Gazda: Coff66ID: 11322023

12. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszönöm a választ , de új gépem van mert pénteken a régi elromlott.minden mást mutat, csak a trágyát nem. de annyira nem fontos. szia

13. danikarolcsika

danikarolcsika Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors segítséget!

14. Marcsifarmja

Marcsifarmja Aktív író

Nálam sem jelenik meg a trágya! Ez nem a mi gépünk hibája!

15. |Tamás|

Szia, Kérlek add meg a nevedet és az ID számodat, csak ennek segítségével tudunk utána nézni.
    Farmod keretén középen alul található a neved mellett.
    Figyelj a pontos megadásra.

User ID

16. Marcsifarmja

Marcsifarmja Aktív író

Szia! ID: 12394227

Megnéztük a család másik farmját, ugyanezen a gépen, ott rendben van a trágya!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.5.17
  17. |Tamás|

marcsifarm.png

Kérlek, ne csak az első oldalt nézd meg (ez valóban hiba) de második oldaltól számtalan ajánlat megtalálható a Te farmodon is.

zsjudit kedveli ezt.
  18. Marcsifarmja

Marcsifarmja Aktív író

Köszönöm, már tárgytalan. Rákattintottam az egyik nyílra, és bejött az összes trágya.

zsjudit kedveli ezt.
  19. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

szia! kíváncsi leszek a válaszra.biztosan nem kell a gépemet takarítani mert 3 napos.és minden más megjelenik.

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az új prémium rögzülése egy kis időt vesz, kis időt vett igénybe.

Kérlek arra, egy kilépés majd visszatérés után tekintsd meg a villában a prémium működését.

Már aktív az állapot a farmon.

Coff66 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.