Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az egy dolog, hogy újra lett telepítve a géped. Minden belépést követően takarítani kell. Melyik verzió flash player van a gépeden? melyik verzióju böngésző van a gépeden? (pontos, verzió számok érdekelnének). Ezen kívül az internet minősége is nagyon befolyásolni tudja a játékélményt. Számítógépeden milyen programok futnak? Böngészőben hány ablak van megnyitva egyszerre?

2. anna640328

anna640328 Törekvő

Szia. A legújabb flash, cromon játszom.Csak egy ablak van megnyitva, a farm.Nincs más rárakva, végül is csak szinte a farm miatt használom a gépet. nekem ez a kikapcsolódás.

3. |Tamás|

Szia!

Mint írtam, verzió számokat írj. Google Chrome egy nagyon jó böngésző, böngészésre, de nem farmozásra. Farmerama játékot a Firefoxra optimalizálják, azzal működik hibamentesen. Amíg a Chromot használod, addig nem is fog a játék hibamentesen futni.

bindi5454 kedveli ezt.
  4. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Köszönöm szépen! Vártam 1 órát gond nélkül sikerült kosarazni!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Köszönöm minden megvolt a helyzet változatlan maradt 1 óra múlva gond nélkül sikerült!

-gyöngy-581 és bindi5454 kedveli ezt.
  6. juditka81

juditka81 Aktív író

Hali ! Elkezdtem kosarazni, de egyelőre abbahagytam, mert hiába az egérmozgatás a szedésre adott idő vége elött 10 mp-el már akadozik,megáll.Ez direkt van, vagy program hiba ? Flash,tisztítások,stb. minden el van végezve.

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az alkalmi akadozás a kosár mozgatásánál akkor jelentkezik/jelentkezhet, ha az izgalmas tologatásban az egér kurzora nem marad vízszintes... "kilépsz" vele esetleg az ablakból a kereten kívülre, vagy kissé magasabb régióba kerül, mint a kosár rajza.

Érdemes nagyon figyelni, hogy az ablak alsó részén mozgass, ne vigye el a lendület az egeret(kurzort) a "kincsek irányába" a kosár rajza fölé .

újfarm53 kedveli ezt.
  8. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Masodik alkalommal tortenik , amikor a kiralyno eltunik a kepernyorol a kosar ajandekkal egyutt ott marad es nem jelenik meg az ajandekot tartalmazo ablak, csak a kosar marad es az egerrel jobbra , balra lehet huzogatni a mar megtelt kosarat . Ilyenkor csak frissiteni tudok, de nem latom a kapott ajandekot , frissites utan termeszetesen a fo oldal jelentkezik , nezzetek utanna koszonom .
    missuzy_53 ID1851772

9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Érdemes lenne, ha egy hosszabb kosártologatási periódus után beiktatnál egy gyors takarítási műveletet. A flash sütik törlését feltétlenül tedd meg.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/b%C3%B6ng%C3%A9sz%C5%91-gyors%C3%ADt%C3%B3t%C3%A1r%C3%A1nak-cache-%C3%BCr%C3%ADt%C3%A9se-a-s%C3%BCtik-cookies-t%C3%B6rl%C3%A9se-ccleaner.6733/#post-21613

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

10. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

11. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

A fent emlitett szakadozás nálam is jelentkezik, és nem előszőr, jó lenne beszólni a BP ügyeletesének.
    Mielőtt takaritás, meg Ccleaner használatot javasolna valaki, előre bocsátom, hogy Linuxszal játszom, ott nincs Ccleaner, a takaritást a Linux automatikusan végzi.

12. |Tamás|

Szia!

Az alkalmi akadozás a kosár mozgatásánál akkor jelentkezik/jelentkezhet, ha az izgalmas tologatásban az egér kurzora nem marad vízszintes... "kilépsz" vele esetleg az ablakból a kereten kívülre, vagy kissé magasabb régióba kerül, mint a kosár rajza.

Érdemes nagyon figyelni, hogy az ablak alsó részén mozgass, ne vigye el a lendület az egeret(kurzort) a "kincsek irányába" a kosár rajza fölé .
    Játék rendben működik Firefox böngésző és legfrissebb flash player futtatása alatt.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

A legújabb flashplayer és firefox páros van nálam, és nem vagyok izgatott, mert akkor tényleg kicsúszik az egér a játékterületről.
    Itt arról van szó, hogy vége a kosártologatásnak, és nem jön fel az ablak, ami mutatná a megkapott dolgokat és a mennyiségeket, úgy néz ki, hogy az a parti elveszett, nincs semmi, ami megmutatná, hogy mi is volt, mert csak egy- két perc múlva (frissités után) tud a gép a központi szerverrel kommunikálni.
    Mindettől függetlenül jó ez a játék, nagyon sok az ajándék, a BP. ezzel igencsak kitett magáért.

14. anya5062

anya5062 Járnitanuló

Sziasztok!
    Tud valaki segíteni? Most sikerült a díszítést befejeznem, de nem engedi a cukorka gyűjtést. Azt írja ki, hogy fejezzem be a díszítést, pedig mind a kettővel kész vagyok. Előre is köszönöm a segítséget és a választ!!!!
    anya5062 ID:13526712

15. hugi0913

hugi0913 Törzsjátékos

Szia! Három részt kell feldíszíteni. Van bal oldali rész, középső rész (szerintem ezt hagyhattad ki, ez a lépcső) és jobb oldali rész.

16. anya5062

anya5062 Járnitanuló

Szia! Köszönöm a választ!!! Nekem csak 2 díszítendő van és a cukorkás!! :-(((( Nem értem az egészet! :-(((

17. anya5062

anya5062 Járnitanuló

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de bolond vagyok!!! Meg van KÖSZÖNÖM!!!!! :)))))

-kaktuszable- kedveli ezt.
  18. Cyla1971

Cyla1971 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Ritkábban játszok, érdekelne hogy van e van-e valami alkalmatosság amivel az event növények darabszámaát lehet növelni, pl csokoládé rózsa?

19. Elektropunk

Elektropunk Aktív író

Szia!

Az eventismertetőbe írják is, hogy nem hat rá sem a töklekvár és a répás-almás csatni sem.

Ahogy ezen a területen "már megszokhattuk", NEM hat rájuk semmilyen bónusz, se rekeszbéli termék, se kacsa kata, se trágya, se szupertrágya.
    NEM HAT A RÉPÁS-ALMÁS CSATNI és a TÖKLEKVÁR SEM.

Az eventismertető linkje: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szorgos-segítők-2017.15126/

20. ris_5555

ris_5555 Fórum-zöldfülű

A hibát én is tapasztalom sajnos. Mikor lejár az idő, a karneváli kocsi nem áll meg a képernyő bal szélére belógva, hanem teljesen kigurul a képből. A teli kosár marad a képernyőn, amit ide-oda húzogatok, ameddig csak akarom. A felugró ablak az elkapott dolgokról nem jelenik meg egyáltalán. Csak frissítéssel lehet továbblépni.
    Ccleanert futtattam, FlayhPlayer adatait töröltem, böngészőt és gépet egyaránt újraindítottam. Firefox és Chrome alatt ugyanúgy jelentkezik a probléma, nagyjából 10 játék után.

Matold kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.