Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ladytünde

ladytünde Utánpótlás-írogató

Nalam is ugyanez a hiba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szakrimi kedveli ezt.
  2. rohonczi

rohonczi Aktív író

Nem gép hiba !
    Nálam is ez a helyzet!
    Minden tökéletesen müxik, csak a farm nem !

szakrimi kedveli ezt.
  3. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Csatlakozom az előttem szólóhoz, minden keresőn belassult a játék, de csak a farm, minden más gyors, most ráadásul ott ragadtam a karneválnál, az idő lejárt de nem lép sehova a játék, nagyon tudnám értékelni ha nem ez lenne a vége.
    Ismételten beragadtam a karneválnál, vagyis a második játékot buktam, jó lenne tudni, hogy le tudjuk e játszani a megszerzett kosarakat.

szakrimi kedveli ezt.
  4. föapoka1

föapoka1 Fórum-zöldfülű

az ajándékdobálásnál nem indul el a kocsi így nem tudom elhasználni a kosaraimat segítség! A kosárt tudom mozgatni de a kocsi áll!

szakrimi kedveli ezt.
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az event utolsó hajrájához érkezett.

Sokan, nagyon sokan még most is dolgoznak a kosarak töltögetésén.

Az adatoknak a szerverhez eljutásához és a visszajelzéshez még több időre van szükség, mint az előző napokon.

Jeleztük a központba a lassúságot.

6. -manoka80-

-manoka80- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nálam is hasonló a probléma, újrainditottam stb.., de csak a farm nem akar nagyon működni, kezdődött, h a karneválos kocsi nagyon lassú volt, és az eredmények is irtó lassan jöttek át utána.

szakrimi kedveli ezt.
  7. sas807

sas807 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! ahogy olvasom órák óta tudjátok, hogy lassú a gép, csak a takarítást tujátok javasolni. A hiba nem nálunk van!

*-ToFarmer-* és szakrimi kedveli ezt.
  8. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

Ugye ez csak vicc? Az event vége előtt 2 órával lehetetlen kosarazni! Pont elég lett volna az idő eljátszani, ami van. De ha lefagy, aztán meg nem indul, elég nehézkes!

szakrimi kedveli ezt.
  9. hupi78

hupi78 Fórum hercege

már nem lassu hanem meg is fagyott sehol semmi nem megy a farmon xDde a videó az szalad

10. dudeeca

dudeeca Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem lehetne kezdeni valamit a karneválos eventtel??? A kocsi alig akar elindulni, ha elindul egyáltalán. Olyan is van, hogy csak a semmit dobálja, a végén pedig nem jön be az eredmény tábla...Az event vége pedig közeledik :-(

*-ToFarmer-*, szakrimi és -Öregfater- kedveli ezt.
  11. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Sziasztok!
    Ki-beléptem, flashem friss, cc futott. Chrome és mozilla ettől függetlenül irtó lassú.

12. nyelesdorgo

nyelesdorgo Junior szaki

Szép estét!

Olyan gyors a játék, h szemmel nem bírom követni...

Nyelesdorgo

Doggyra, szakrimi és v.edit1 kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Hasonló a panaszom, begyűjtöm a kosárba az ajándékokat, de megáll és nem megy tovább!!! Nem tudom befejezni a játékot, még vannak kosaraim, hogy töltsem meg????

*-ToFarmer-*, szakrimi és -Öregfater- kedveli ezt.
  14. zöldlomb300

zöldlomb300 Junior szaki

sziasztok...be van lassulva a játék.... az csak egy dolog hogy mások az utolsó pillanatban hajráznak de ez akadályozza a többieket is... jelenleg 4 szer inditottam el a gépet de még most sem tudok normálisan aratni...>:(>:(>:( no akkor a játék fejlesztők vagy a karbantartók is álljanak neki hajrázni..... :eek::eek: ez nem a mi hibánk....már megint!!! >:(>:(

15. zsuga0611

zsuga0611 Járnitanuló

Egyszerűen nem hiszem el, hogy 3 kosarat tudok kb 20 perc alatt eltologatni, mert megáll minden.Három napig reggeltől estig dolgoztam, s most mikor már tudnám csinálni, legalább az utolsó 2 órába, egysdzerűen esélyem nincs hozzá.280 kosaram bánja.HURRÁ!!!!!

16. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Nálam is kb. 20 perce lelassult a játék, a kocsi elment, de a kosár mozog az üres mezőn. Ez nem a géptisztításon mulik. lehet, hogy túl sokan játszunk egyszerre??

sacicica, osztrak12 és szakrimi kedveli ezt.
  17. mazsibazsi1

mazsibazsi1 Utánpótlás-írogató

Nem lehet átlépni egyik területről a másikra, csak a betöltővirág forog.

dalmata10, sacicica, bokaerzsi és 3 más kedveli ezt.
  18. wacek54

wacek54 Junior szaki

Nálam állandóan lefagy a játék. Nem tudok kosarazni.

dalmata10, sacicica, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  19. -Öregfater-

-Öregfater- Fórum-zöldfülű

Dettó, nem indul el a kocsi, ha mégis, a végén megáll se bú se bá. Igy nem tudom befejezni

dalmata10, sacicica, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
  20. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Sziasztok!
    Órák óta csak kínlódás a farmozás...mielőtt még javasolnátok..a gépem teljesen rendben van.

dalmata10, sacicica, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.