Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. holdbarát

holdbarát Junior szaki

Úgy látom még mindig túl sokan túl sokat költünk erre a játékra... és túl régóta kitartóak vagyunk... - elgondolkodtató!

kuekev, osztrak12, dalmata10 és 4 más kedveli ezt.
  2. veronika011355

veronika011355 Aktív író

Feküdj le nyugodtam, ma mar ugysem lesz semmi. Majd holnap kapunk egy "bonuszkodot" es ezzel minden el lesz intezve. Sok eves tapasztalat.

bindi5454 és CrystalDmon kedveli ezt.
  3. ferrari1977

ferrari1977 Utánpótlás-írogató

Teljesen egyetértek veled!

bindi5454, CrystalDmon és holdbarát kedveli ezt.
  4. Viniczeiné

Viniczeiné Utánpótlás-írogató

A többiivel nincs semmi baj, csak a kosararazás nem megy. Nekem 140 kosár ment ment a levesbe!!

bindi5454, CrystalDmon és sajtika200 kedveli ezt.
  5. HoZsa58

HoZsa58 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nagyon mérges vagyok. Először vettem farmaranyat,hogy be tudjam fejezni a játékot,és mire a kosár jött ,addigra nem működött . Nagyon lassan ment. Annyira rossz,hogy a lényeget nem játszhattam le.4 kosár lett meg és 288 bent maradt. Ezért küzdöttem és költöttem annyit?

kuekev, bindi5454 és CrystalDmon kedveli ezt.
  6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szerintem minden további nélkül lefeküdhetsz, mert már vége a "Karneválkirálynő" eventnek. Nem található már sehol. A 200+ kosarat majd beváltják.

7. Renacica87

Renacica87 Fórum-zöldfülű

holnapig remélem meghoszabbitjátok ,napok óta kilódok és csak ugy a vége elött állandóan lefagy

8. ferrari1977

ferrari1977 Utánpótlás-írogató

Akkor alvás! Mérgelődés befejezve... :)

9. oxalen

oxalen Utánpótlás-írogató

Nyugodtan feküdj le. Nem érdekel senkit a problémánk.

kuekev, Lillapilla73, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  10. -Mirien-

-Mirien- Fórum-zöldfülű

Sajnos nekem is ugyanazokkal a problémákkal kellett szembesülnöm , mint az előttem szólóknak !

kuekev, osztrak12, holdbarát és 2 más kedveli ezt.
  11. ivettkeee

ivettkeee Utánpótlás-írogató

A gond az, h a csalódás megmarad, mert holnap, munkanap és úgy se lesz rá időd.....

osztrak12, bindi5454 és CrystalDmon kedveli ezt.
  12. TNT25

TNT25 Utánpótlás-írogató

Bocsi, nem akartunk idegesíteni. Az azonban elvárható lenne, hogy emiatt nem u.n. ajándékkóddal, vagy
    nem tudom mivel, hanem a játék befejezésének lehetőségével kárpótolnátok bennünket, játékosokat.
    Az azért szerintem mindenkinek többet jelentene, ha pld. szerda este 18-22 között lehetőség lenne a
    jelenlegi állapotot folytatva a befejezés lehetőségét megadni annak, aki szeretné teljesíteni az eventet,
    mintha kapunk egy kódot és azért pár darab valamit.
    Akkor se lenne szerintem senkinek sem egy szava sem, ha nem állt volna le a játék 10 órakor, hanem
    ment volna tovább.
    Pusztán véletlen, hogy azóta minden rendben megy?

bindi5454, CrystalDmon és holdbarát kedveli ezt.
  13. kiancika

kiancika Utánpótlás-írogató

17ó-tól próbáltam befejezni a 2 farmomat. 22ó-ra sikerült az egyiket nagy nehezen, a másikon ott maradt több mint 300 tálca!!! remélem nem beváltani akarják!!! , mert akkor itt lesz a vége a játéknak! TALÁN NEM KELLENE 2-3-4-5-6-7-8-9......EVENTET EGYSZERRE FUTATNI ÉS AKKOR LEHET JOBBAN MŰKÖDNE A SERVER.

14. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Vége az eventnek! Be lehet lépni!:mad::mad:

kuekev, bindi5454 és holdbarát kedveli ezt.
  15. Koppi2

Koppi2 Haladó

Ez már nem játék, hanem kész idegbaj !
    Minden előjel nélkül belassult az egész nem lehet területet váltani sem. A belépésről nem is beszélek, mert iszonyú lassú minden....
    :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

16. dops1

dops1 Utánpótlás-írogató

Majd azt a választ kapjuk , hogy miért az utolsóra hagytuk a kosarazást....

CrystalDmon, bindi5454 és ada77201 kedveli ezt.
  17. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, azért kár, hogy ilyesmivel elrontják a kedvünket. Nekem is odaveszett a kosaram és így nem tudom megvenni azt, amit szerettem volna. No mindegy most már.... Jucus

CrystalDmon, bindi5454 és ada77201 kedveli ezt.
  18. danika.hu

danika.hu Fórum-zöldfülű

nem engedi befejezni ,miért ilyen lassu ,kidob ,lefagy , enyi killódás után nem tudtam befejezni az eventet

glade, Fifike170, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  19. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok!Nem kell válasz a problémámra, át is tehetitek a panaszkönyvbe a bejegyzésem, vagy törölhetitek. Ez egy ajándék event volt, nagyon sok cuccot összeszedtem. De még ajándékot sem tud a cég odaadni úgy, hogy ne legyen keserű a szájízünk, és ne kínlódjunk a végén. Nekem is bent maradt egy csomó kosaram,pedig non-stop csináltuk, férjem is farmozik. Szerintem jobb üzletpolitika lenne, ha a magasságos Bp egy keveset beáldozna a bevételből, és szerver fejlesztésre fordítana(

rózsameténg, kuekev, glade és 8 más kedveli ezt.
  20. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia én nem hagytam utolsóra, de csak abban a órában értek be amivel kosarat kaphattam volna. Jucus

osztrak12, CrystalDmon, Andzsi1971 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.