Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

sziasztok!

Odafigyelek, hogy egy játékon belül hány AB-t szór nekem a királynő, utazok is rá, mindig elkapom.. hogy lehet az, hogy amikor én 2-t vagy 3-at számolok, csak egy van jóváírva? Nem, nem keverem össze sem a szupertáppal, se mással... figyelem! Másnál nincs ilyen hiba?

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Ami belekerül a kosárba azt jóváírja a rendszer!

Minden_esetre kedveli ezt.
  3. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

2* egymás után játszotta el, hogy 3 AB-ből csak 1 jelent meg az elszámolós listán. Pedig még örültem is neki, hogy mennyi AB-t ad a rendszer... Mindegy, köszi.

a játék megint akad, mint tegnap este is... :S

.....és minő meglepetés... a hsz-em óta a királynő igen fukar lett, már játékonként kizárólag 1 Ab-t kaphatok maximum.. 20ból egy játékban sem volt több... ezek a szerverek.... :D

Utoljára szerkesztett: 6.6.17
  4. holdbarát

holdbarát Junior szaki

Miért kell törölni a hozzászólást??? :eek:
    Szerintem nem írtam semmi olyat, ami nem ide való! Jelzésnek szántam!

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ebben a topicban a hozzászólásod OFF-nak minősül, hisz nem hiba jelzés, nem kérdés irányunkba. OFF hozzászólás pedig törlésre kerül.

Köszön a megértésed.

holdbarát kedveli ezt.
  6. ferrari1977

ferrari1977 Utánpótlás-írogató

Egyetértek veletek! A tegnapi bentragadt kosaraimat ma eljátszottam,és ennyi. Köszönet a lehetőségért,hogy újra indították a játékot!

7. haszabi0307

haszabi0307 Járnitanuló

Délelőtt óta próbálom a kosarakat elhasználni, de még mindig nagyon sokat akadozik és lefagy. Kb. 4-5 kosár a maximum, amit egyben meg tudok csinálni, utána megakad a játék: vagy el se indul a karneváli kocsi, vagy a teli kosár fagy le. Ilyenkor frissítek, de bukom a nyereményt is, a kosarat is. :(

osztrak12 kedveli ezt.
  8. |Tamás|

Szia!

Kérlek takarítsd ki a gépedet, és próbáld utána, mert ez biztos, csak egy beakadt süti okozza a gondot. Most használható a játék.

dalmata10 és osztrak12 kedveli ezt.
  9. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Már irtam reggel hogy a rendes malomban nem lehet keverni grillezett kukoricát, tegnap még lehetett mi az oka?

osztrak12 kedveli ezt.
  10. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Sziasztok!

Tegnap egy kosár tologatását követően lefagyott a farmom és kidobott! Valahol olvastam, hogy a kosárba összegyűjtött ajándékokat megkapom/megkapjuk, jóváírják. Igaz? Valaki valami info? Ma pedig kosarazás közben hozzáértem véletlenül a 'shift' billentyügombhoz és leállt a kosár, nem kaptam ajándékot, visszakapom a kosarat?

Jó Majomkirálynőzést mindenkinek, használjátok ki minden (újabb) percét. :)

Köszi és üdv.

osztrak12 kedveli ezt.
  11. |Tamás|

Szia!

Reggel mit jelent nálad?
    Nálam 5 órát. (ugye relatív dolog). Mikor nézted utoljára?

osztrak12 kedveli ezt.
  12. |Tamás|

Szia!

Csak az kerül jóváírásra, amit begyűjtöttél. Tegnap esti nehézségekre való tekintettel a fejlesztők ma újraindították az eventet este 10-ig. Sajnos, amit elrontottál a shoft gombbal kosár, arra nincs lehetőségünk kárpótlást felajánlani.

dalmata10, osztrak12 és Doggyra kedveli ezt.
  13. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Mielőtt irtam, egyébként nálam a hajnal az 5 óra.

Ezt a választ reggel 7-kor kaptam.

14. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Azért most megint megnéztem, és ugy látszik a tegnapi hibák után a malom átugrott a normál tápokra és ezért nem láttam, de érdekes hogy a másik malomban tudtam keverni.

15. |Tamás|

Akkor nézzünk egy picit így az event után.
    Tegnap 7-8 óra körül problémák adódtak a játékkal. 22:00-kor vége lett az eventnek. Problémákra való tekintettel a fejlesztői csoport úgy határozott, hogy mai napon 11 órától este 10-ig újranyitja az eventet. Tehát reggel 7-kor természetes volt, hogy nem tudtál a malomban eventkelléket keverni. De most lehet.

dalmata10 és Doggyra kedveli ezt.
  16. Viniczeiné

Viniczeiné Utánpótlás-írogató

Az egyenlegemről nem hiányzik pénz, az lehet hogy a kompenzálást küldtétek el, ami a múlt héten történt! Kaptam 1 E-mailt a supportól, hogy jóvá írják a hiányzó összeget, ami nem 1 hanem 3 kellett volna legyen. Mint a részletes mobil lekérésből kiderült 2 sms-t küldtem, amit meg is kaptam, de 5-öt fizettem!De ha ezért kaptam a Farmaranyat, ezt is megköszönöm! Tisztelettel:Viniczeiné

17. zorcso

zorcso Aktív író

Köszi, egyik szomszédom mondta, de nem hiányzik semmi... úgy látom.

18. TamiD.

TamiD. Utánpótlás-írogató

Szia.
    Kiváltottam a Karneválkirálynőnél a Gyümölcsöző űrtechnológiát, de nem találom a raktárban.

19. |Tamás|

Szia!

Karnevál királynőnél ilyet nem lehet kiváltani. Gyümölcsöző űrtechnológiát a farmárudában tudod kiváltani. Kiváltást követően lépj ki a játékból, és ismételt belépést követően ellenőrizd a menüdben. Menü szűrőjét a "mind" kategóriára állítsd és úgy lapozgasd. Van kereső mező is, ahova ha beírod a nevét, kihozza.

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  20. TamiD.

TamiD. Utánpótlás-írogató

Igen ezen már több soron túl vagyok, de még sincs sehol, most ellenőriztem a különlegesség - minden fülben én továbbra sem találom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.