Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Nagyon szívesen ránézek, amennyiben megadod a szükséges adatokat az ellenőrzéshez.

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  2. TamiD.

TamiD. Utánpótlás-írogató

Hát persze, előre is köszönöm.

Gazda: anett021 ID: 23523796
    © Bigpoint · Minden jog fenntartva · Általános Üzleti Szabályzat · [​IMG] · Adatvédelmi

3. |Tamás|

Ellenőriztem az általad megadott farmot, valóban kiváltottad a dekort (2017-04-23 12:15:29-kor) amit a felhősorod találsz meg. Kérlek, keresd meg a felhősoron.

4. TamiD.

Igen azt én is tudom és láttam, de ha megnézed a Bevásárlókörút - farmáruda - különleges akkor ott láthatód, hogy mindegyiket kiváltottam vagyis mind elfogyott! - és a többi tárgy (csokitojás meglepetés, vattacukorfa meglepetés, stb.) bent van a raktárba csak ez az egy nincsen. Tehát mindenből kettőnek kell, hogy legyen - egyszer a felhőn - egyszer (mivel kiváltottam) a raktárban.

5. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát mint irtam kukoricás malomterméket nem tudtam keverni, az meg nem a királynős eventhez kell és annak még nincs vége, de a másik hozzászólásomba leírtam miért nem tudtam keverni.

6. |Tamás|

A dekor a nublonos eventben debütált ahol egyből a farmárudába került be (https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/készülj-az-újrahasznosításra-nublonok-2017-április.14986/ )
    Az összes többi dekorból azért lehet kettő, mert eventnyeremény volt, majd később bekerült a farmárudába. (https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmáruda-kínálatának-bővülése.15097/ )

7. TamiD.

Igen látom. Kicsit megtévesztő így.
    Köszönöm a segítséget.

8. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Főleg, hogy ebben a pillanatban szállt el ma este a második kosaram! Tényleg hatalmas a kompenzáció!

Minden_esetre kedveli ezt.
  9. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Szép estét kívánok!
    Semmi nincs aktiválva. Répás-almás csatnit indítanék. Már minden hely foglalt-t ír a rendszer. Kérlek, nézzétek meg, mi a hiba.
    Gazda: pünközsdirózsaID: 4764703

Köszönöm. Megoldódott.

Utoljára szerkesztett: 6.6.17
  10. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Nekem a sokadik a délután folyamán.. lefagy ugyanúgy, mint tegnap este. A sütikről meg csak annyit, hogy délután 20 km-rel arrébb, egy másik gépen próbáltam játszani, akkor sem ment rendesen... :S

11. |Tamás|

Szia!

Most indítottál RACS-ot, a többi bónusz rekeszed üres.

2017-06-06 21:37:43

12. Lenore87

Lenore87 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Egy kis segítség kéne. Ezzel mit lehet kezdeni:

Link

Már újra indítottam a gépet, töröltem és újra raktam a böngészőt, a sütiket is kiürítettem. Nincs több ötletem. :(
    Köszi előre is a választ!

Gazda: Lenore87ID: 54298798

Képet láttam, viszont nem megfelelő tartalom látszik a reklámok között. |Tamás|

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.6.17
  13. |Tamás|

Szia!

Tegnap az esti órákban volt szinte játszhatatlan a játék, most ezért online az event ma 11-től ma 22 óráig.
    Az imént volt egy fél órás lassulás, nem minden gazdánál, de ezt a problémát, úgy tűnik megoldották.

Minden_esetre kedveli ezt.
  14. |Tamás|

Szia!

Beléptem az általad megadott farmra, Én nem tapasztalt ezt a jelenséget. Kérlek takarítsd ki a gépedet, és használj mindenképp Firefox böngészőt.

dalmata10 kedveli ezt.
  15. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Szia Tamás!

köszönöm. nem a moderátorokkal van bajom, hanem a játék fejlesztőivel, meg úgy egyáltalán... úgy adtak kompenzációt, hogy nem volt előre bejelentve, és akkor se úgy működött, ahogyan az elvárható lett volna... :S

16. BAttila89

BAttila89 Utánpótlás-írogató

Szia !
    Segítségedet szeretném kérni ,mert a szivárványszínű kukoricám ,hiába ültettem és arattam a mai napon ,gyakorlatilag nem gyarapodott megfelelő számban .Nem értem a dolgot .
    Köszönöm !

17. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok!úgy gondolom, hogy ez a fórum nem csak a kritikáknak való, pedig ahhoz én nagyon értek. Szerintem úgy alapból az event is ajándék volt, ennyi ajándékot nem sok eventben kaptunk. A végét elrontották, megkaptuk a lehetőséget, hogy kikosarazzuk, ami elveszett. Jó húzás volt, köszönjük, modik:)

osztrak12, dalmata10, suzy*** és 3 más kedveli ezt.
  18. |Tamás|

Szia!

Sajnos technikailag nincs lehetőségünk arra, hogy megvizsgáljuk az összes aratásodat és vetésedet, azaz nem tudjuk megvizsgálni, hogy valóban eltűnt-e valami a pajtából, és ha igen, akkor mennyi. Ennek megfelelően nem tudunk felajánlani kompenzációt, az általad elveszettnek vélt dolgokat nincs lehetőségünk pótolni.

Próbaaratást tudunk felajánlani, ami azt jelenti, hogy szólsz ha kész a növény, nem aratod le, hanem meghagyod nekünk. Ehhez szükséges: User ID számod, felhasználói neved, és türelmed, mert nem biztos, hogy van olyan moderátor, aki ellenőrzési jogosultsággal bír.

19. rozo52

rozo52 Törekvő

Szevasztok!
    Az lenne a problémám, hogy ma a Turbo gazdálkodás csomag felajánlásánál kaptam egy figyelmeztetést, hogy 4161 ft tartozásom van és §=. 13-ig rendezzem mert bezárnak! Soha nem rendeltem turbo csomagot, és a rendeléseim bankkártyával fizetem, nem paysafecarddal!Mit tudok csinálni? rozo52 ID 16513440
    Segítségeteket előre is köszönöm

20. Kacsmacs

Kacsmacs Utánpótlás-írogató

Szia,
    Sajnos én is hasonlóan jártam. 2 órakor arattam és ugyanúgy maradt a pajtában a mennyiség a sz. kukoricából.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.