Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. chowder79

chowder79 Utánpótlás-írogató

chowder79 ID:14239324

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

A malom rögzített adataiban tegnap esti termelés olvasható.
    Készítettél 3 db malomterméket, amit a feladatba be is adtál még este.

Ma még nem volt ilyen termékkel indítás a malomban Nálad.

3. Mazsi-002

Mazsi-002 Fórum-zöldfülű

Eddig lehetett a pajtából is küldeni ajándékot, onnan nem engedi a rendszer. kipróbáltam.

4. mamarygen

Szia!

Megtennéd hogy részletezed, mi az a pajta? és hogyan lehet onnan ajándékot küldeni?

A pajta épülete a játékban a víztorony és tanyaház között áll, zöld fedeles építmény. Erről írtál??

5. tz67

tz67 Járnitanuló

A pajtából terméket lehet küldeni, ha működik. Most nem. A posta viszont jó.

6. mamarygen

Megtörtént az ellenőrzés a farmodon, a malomról.

Tegnapi napon készített a malom 3 terméket, amit azonnal be is adtál a feladatba.

A mai napon nem volt Grillezett szivárványszínű kukorica malomtermék készítésed még.

7. mamarygen

Szia!

Nincs információnk erről a felhősorokról.

Amint a hivatalos csatornákon megérkezik a hír, olvashatjuk az ismertetőjüket is a fórumon.

8. rohonczi

rohonczi Aktív író

Köszi !
    Addig majd gyártjuk az összeesküvés elméleteket ! :D :D :D

9. !Enigma62!

!Enigma62! Utánpótlás-írogató

Valóban tegnap este kevertem 3db-ot amit be is adtam. Azóta 3xszor arattam,gondolom ez is megvan az adatbázisban. Ahhoz képest,hogy lehet 175 kukoricám!?

10. SmilerA

SmilerA Utánpótlás-írogató

Ez így igaz, ugyanis NEM VOLT HAJLANDÓ ELINDULNI a malom, ahogyan azt le is írtam. A kukoricák meg egyszerűen eltűntek! Pontosan 370db veszett el, micsoda meglepetés! Nem értem, miért kell úgy tekinteni ránk, FIZETŐ júzerekre, mint akik értelmi fogyatékosok, és nem látják, hogy mit csinálnak?

Elmondtam, mi a probléma: el akartam indítani a malmot, VOLT ELÉG KUKORICA, de a malom NEM INDULT. Kiléptem, visszaléptem és ELTŰNTEK A KUKORICÁK.
    Hogy is lehetne bármilyen malomtevékenységnek nyoma, ha a rendszer LENYELTE A KUKORICÁKAT és NEM INDULT el a malomban a grillezett kukorica előállítása?
    Tenap este nem volt elegendű szsz.kukoricám, így nem tudtam indítani még egyet. Ma munka után arattam, volt bőven elég, vetettem is, de KÉPTELENSÉG annyit elvetni, egyszerűen nincs annyi földterület! Majd amikor el akartam indítani a malmot, nem volt hajlandó, és ELTŰNTEK a kukoricák.

Hány féleképpen írjam még le? Ha szükséges, meg tudom tenni még néhány módon, nekem még tanítottak fogalmazást és szövegértést.

Milyen adatbázis az, amiben nem lehet ilyesmit ellenőrizni?!?

11. Mazsi-002

Mazsi-002 Fórum-zöldfülű

https://kephost.com/image/081F

Erről a lehetőségről írtam.

12. SmilerA

PONTOSAN UGYANEZ AZ ÉN PROBLÉMÁM IS. De nyilván egyszerűbb a júzerre kenni!

13. mamarygen

Megtekintette a Munkatársam a paneled adatait.

2017.06.04-én, vasárnap adtál be csokirózsát utoljára.
    A negyedik terület felszabadítása még hiányzik.

Beadtál az eventablakba 23 csokoládérózsát, nincs most növényed.

14. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Miért van megint lelassulva a játék?:mad::mad::mad:

15. SmilerA

Csak nagyon nagyon halkan szeretném megjegyezni, hogy ha már legalább 3 ember arra panaszkodik, hogy az eventben ELTŰNNEK a növények (csokirózsa vagy szivárványszínű kukorica, ez most nem is lényeges), akkor EGÉSZEN VÉLETLENÜL nem lehetséges, hogy a rendszerrel van a baj?
    Ismerjük a mondást, egy még véletlen. Kettő egybeesés. Három pedig... és hányan lehetnek, akik csak csendben morognak maguknak egyet és nem panaszodnak?????????????????????????????????

Nem érdekel hogyan, de oldják meg a problémát!

16. mamarygen

Szeretném kérni olvasd el az alábbi idézetet, az ellenőrzésekre vonatkoznak, mit tudnak a panelről leolvasni a jogosult munkatársaink:
    innen idézek, ezt mindenki olvashatja:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/#post-21578

Pajta készlet "eltűnések"
    Sajnos technikailag nincs lehetőségünk arra, hogy megvizsgáljuk az összes aratásodat és vetésedet, azaz nem tudjuk megvizsgálni, hogy egy adott időpillanatban miből mekkora mennyiséggel rendelkeztél. Értelemszerűen az aratási akciókból származó tapasztalatpont alakulását sem tudjuk ellenőrizni. Ennek megfelelően nem tudunk felajánlani kompenzációt, az általad elveszettnek vélt dolgokat nincs lehetőségünk pótolni.
    Amiben tudunk segíteni a számodra:
    • ha x mennyiséget beadtál gazdaköri feladatokba, eventeknél, tanyaházi megrendelőknek, illetve eladásra kínáltad fel a piacon.

Esetedben a malom tevékenységét és az eventes feladatleadásokat használta információként a válaszhoz a munkatársunk.

17. !Enigma62!

Akkor úgy gondolom,hogy nem kell nekem játszani ezzel *** játékkal. Kérném a farmom törlését!

18. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

19. !Enigma62!

Ok.Rendben

20. mamarygen

Készítettem egy képet az új baha vadaskerti gazdaköri feladat megoldásából:

A nyeremény barkács felszerelés az információs ablakban azonnal látható... vagyis darabonként típus szerint kerül a pajtakészletbe. Nem csomagban várakozik az elhasználódó fülön.

Köszönöm a türelmedet.

újfarm53, mebajah és ördög0 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.