Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Sziasztok!

Aki idő előtt vette meg a titokzatos tenyészetét, törölje a farmról, hogy visszakerüljön a menübe.

Futni fog egy javító szkript, ami átalakítja majd őket.

Ha ez kész, jelezzük, addig hagyjátok a menüben.

2. Empee74

Empee74 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget!

3. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Sziasztok:)
    Segítséget szeretnék kérni. Hogy tudok írni a Supportnak?

4. Ylyuszvölgye

Ylyuszvölgye Fórum ismerője

Kedves Nilda!

Végig olvastam a hibákat, és nálam is ugyan ez van, hogy szürkületit raktam ki , mert azt vettem meg, és annak 8 óra az érési ideje, aztán megnéztem gyorsba hogy mi is lett belőle, és kiírta, hogy 3FA-ért aktiválom-e, erre levont 5FA-t, már ez sem érdekelne, de most meg vettem megint 3 ólat és ez már az éjféli talányos, és 5 óra az érési ideje. Na szóval akkor most kérdem én. Mi lesz azzal a 8 óllal amit megvettem 15FA-ért és nem éjféli talányos volt, hanem szürkületi???????Kérdem én hogy mivan ilyenkor????
    Nem az én hibámból történt, és elnézést a felháborodásomért.

5. -.KALIFA.-

-.KALIFA.- Junior szaki

Sziasztok, és hogyan tudom törölni a farmról? nem engedi :(

6. Ylyuszvölgye

És aki aktiválta aranyért??????? Elnézést de ez most sziven döfött >:(>:(>:(>:(

7. agnes5858

agnes5858 Utánpótlás-írogató

sziasztok segitsehet szeretnek kerni elolvastam az uj gazdakori feladatsort ez lenne a farkas szomszed a 4 szintnel azt irja hogy 180 szorozva a szinteddel viszont a gazdakorben mar nem ez van es ugyan ez a problema a 2 szinttel is mar be sem fejezem a feladatott mert nem azt adja amit leirtatok a feladatsorban valaszotokat elore is koszi Agnes 5858

8. Ylyuszvölgye

Köszönöm szépen a javítást megkaptam az ólakat :inlove::inlove:

9. szgyöngyös

szgyöngyös Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Én is vásároltam 14 titokfát,ami "Szürkületi" talányos tenyészet,amiből nem lehetséges,hogy farkas kifejlődhet.Természetesen azzal a szándékkal vásároltam,hogy legalább 1 farkasom legyen.Lehetséges,hogy Éjfél talányos tenyészetet kapjak helyette?

ID:15077698

10. Grétuska81

Grétuska81 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nekem az lenne a baj hogy a malmomba nem tudok belépni és már ezerszel frissítettem de nem sikerül bemennem és ezzel kapcsolatban akarok segítséget kérni tőletek mert épp termelni akarok valamit benne.:cry:

Grétuska81 gazda

Köszönöm mindenkinek aki segíteni akart rajtam de most már be tudok lépni!!:):)

Sziasztok!

Lenne újra egy problémám.Az a helyzet hogy megbolondult a Kerek Kerekem mert csak pörgött vagy 10 percig és utána meg egyszer csak az jött elő hogy betöltődik a játék (mintha beléptem volta) és amikor betöltődött nem adta vissza a pörgetésem és így nem is pörgettem és nem is nyertem semmit és most visszakaphatom azt a pörgetést vagy már nem tehetek semmit?? :( :(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.11.14
  11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A javítás lefutott, mindenki megkapta azokat az ólakat amik az akcióban szerepelnek.

12. -East17-

Szia!

A pörgetéssel kapcsolatban a supportnak írj, kérlek.

13. -East17-

Szia!

A feladatok és a táblázat egyforma. A 4. szinten 180 bahama TP-t kapsz a szigeti szinteddel szorozva.

14. -East17-

Szia!

A legegyszerűbb módja ez lenne:

Ashampoo_Snap_2014.11.28_18h55m15s_001_.png

15. kertész2000

kertész2000 Járnitanuló

A narancs és a piros juhakol egyaránt 12 óra alatt termeli le a 2 juhot. Gondolom eddig is így volt, de csak most tűnt fel. Várható, hogy valamikor a piros ól érési idejét lecsökkentik (mert ugye így minek pirosat csinálni, ha ugyanazt kapom a narancstól is)?
    A választ előre is köszönöm!

Ja! Meg a piros guanógyár kevesebb érési idővel ad 2 terméket a rózsaszínhez viszonyítva.

16. szgyöngyös

szgyöngyös Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a segítséget!

17. -East17-

Szia!

Ismert jelenségek amikről írsz. Továbbítottuk az észrevételeket a központnak, rajtuk áll mit tesznek az ellentmondás feloldásának érdekében.

kertész2000 kedveli ezt.
  18. titokfa2006

titokfa2006 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem találom az Exkluzív talányos tenyészet csevegő topicot. Hol találom?

19. -East17-

20. mamszi70

mamszi70 Haladó

A gazdakörben a farkas szomszéd 4. szintjénél beadtam az állatokat, a galambot és a gólyát ki is pipálta , de a mosómedve esetében levonta az állat db. számát, viszont nem pipálta ki és nem is adja meg a jutalmat. ,Frissítés megvolt többször is , továbbra sem enged tovább a következő szintre. A segítséget előre is köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.