Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Juhász1983

Juhász1983 Utánpótlás-írogató

Juhász 1983 vagyok, megcsináltam a felhősort, a kitehetóket megvásároltam, szeretném kitenni - aktiválni - de az Egy kis lustálkiodás nincs sehol. Egyszerűen nem találom. pedig megvettem . ID 37129256 Hol lehet?

2. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Ezt a dekort nem vásároltad meg, viszont a pihentető hálójavításból kettőt vettél.

3. Juhász1983

Juhász1983 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, ezt a pechet!

4. SáriVirág2005

SáriVirág2005 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy mikor lesz elérhető a teliholdas farm??

5. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Minden hónapban legalább 24 órán keresztül nyitva van!
    Kérlek tájékozódj a naptárból!https://board-hu.farmerama.com/index.php?bp-calendar/

6. zodolo

zodolo Fórum-zöldfülű

Szia!A halfogócskás játékban hiába fogom ki a halakat a csillagos érmét nem írja jóvá?!Zodolo

7. nogi-domi

nogi-domi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Negyed órája arattam le minden területet, és egy darab tollat, és fémlemezt sem kaptam. Tegnap délután is így jártam, a horog az jön, de a többi nem. Közel 90 farmaranyat áldoztam a játékba, hogy teljesíteni tudjam, azt aratáskor meg bukom az egészet :(

8. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Csalitoll állatok aratásából jöhet, a fémlemez pedig fák aratásánál reppenhet fel!

9. mandlog

mandlog Járnitanuló

Ez katasztrofális több mint 30 percbe telik mire aratok és vetek meg állatokat meg etetem
    Pedig géppel csinálom a gépem tisztítva van
    Üdv: PP ez már nem normális

Doszi67 és sepi47 kedveli ezt.
  10. sepi47

sepi47 Utánpótlás-írogató

Nálam is ugyan ez a helyzet vagy talán még rosszabb
    De ne jöjjetek azzal, hogy tisztítsam a gépet, mert úgy indulok minden alkalom.
    Pedig az eventmek vége. Vagy pont ezért???

Doszi67 kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nincs ilyen jelzés nemzetközi méretekben sem a játékkal kapcsolatban.

Segíts kérlek:

- milyen böngészőből játszol? (böngésző neve, verziószáma?)

- a rendelkezésedre álló másik böngésző adatai (lásd a fenti kérdést)

- milyen verziójú a flash player a számítógépeden?

- milyen gyakorisággal szoktad futtatni a takarító programokat, valamint a flash süti törlését, az előzmények eltávolítását?

Ezekről az alábbi linken találsz segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

- Alkalomhoz lépsz be munkát végezni a farmra, vagy állandó jelleggel nyitva van a farm?

- Szoktad a műveletek megkezdése előtt frissíteni a játék oldalát a böngésző körbenyíl ikonjára kattintva?

- Megtennéd, hogy lefuttatsz egy speedtesztet az internet forgalmának méréséhez per pillanatban? (képmentéssel/képfeltöltéssel az adatokat megtekintéshez kérnénk tőled)

Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adatot is jegyezd le, számottevő lehet, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal lehet a segítségedre: http://www.speedtest.net/

- Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

Köszönöm, ha együttműködéseddel feltárhatjuk a problémát.

12. sepi47

sepi47 Utánpótlás-írogató

Nálam is nagyon lassú gondolkodik a gép, hogy mit csináljon.
    Minden alkalommal ha belépek a játékba a CCleant lefuttatom.
    Tehát a gépem mindig játékra kész és tiszta de ez most nem.

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Megtennéd, hogy az előző hozzászólásban szereplő kérdésekre Te is válaszolsz sorról sorra adatokkal?

Köszönöm, ha Te is együttműködsz a problémád feltérképezésben!

14. beki1947

beki1947 Utánpótlás-írogató

Hát miért mindig a mi gépünkkel van a probléma??
    Reggel simán tudtam aratni vetni és most csak kínlódás
    beki1947 id 222208977

Doszi67 kedveli ezt.
  15. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem mindig a géppel van baj. Néha előfordul központi hiba is. De erről minden alkalommal tájékoztatjuk a játékosokat.
    Reggel óta rengeteg süti gyűlhetett össze a gépeden.
    Megnyithattál programokat amik szintén lassíthatják a gépet.
    Az internet is jobban terhelődhetett reggel óta.
    Nagyon sok körülmény van ami befolyásolja a játék zavartalan működését.
    A takarítás legtöbbször megoldja a problémát. A számítógép és a ruter újraindítása is egy lehetőség.

16. claddagh

claddagh Fórum-zöldfülű

Igen, ez az, fogalmam sincs,hogy mikor kaptam :( de csak egy darab ilyen fám volt, és ez is csak azért tűnt fel,mert lett egy üres helyem és a feladatba pedig nem tudtam beadni a termést.

17. Kékmadár1

Szia!
    Sajnálom nem jól emlékszel. Az ellenőrző panel adatai alapján soha nem volt még ilyen fád.

18. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!
    Kérlek nézzétek meg nekem, hogy hová lett a legjobb barátok kitehetőm a nyári fogócska felhősorra. Az event alatt mindkét retro felhőt kitehetőkkel megcsináltam, és még pluszt is váltottam ki. Lehet, hogy ez esetleg kimaradt, az is előfordulhat..:(
    Kérlek nézzétek meg nekem. Előre is köszönöm!

19. Novák_Péter_[Mester]

Novák_Péter_[Mester] Járnitanuló

Sziasztok! Csak egy kérdésem lenne. Pár hét múlva új bank kártyám lesz. A régit az "állapot és felmondás"-nál törölhetem? És ugyan itt adhatom meg az új kártya adatokat is?

Tisztelettel: Péter

20. Kékmadár1

Szia!
    Igen a régi adatait törlöd az állapot és felmondásnál.
    Az új adatait a törlést követő első vásárlásnál kell megadni. Ugyanúgy ahogy a régi kártya adatait megadtad annak idején.
    Ne feledd hogy az első vásárlás után még nem jár a +10% érdemes egy kisebb tételt venni elsőre.

Novák_Péter_[Mester] kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.