Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte. A legjobb barátok kitehetőt nem váltottad ki.

miniowl kedveli ezt.
  2. miniowl

miniowl Fórum hercege

Köszönöm, akkor majd cserenapkor igyekszem beszerezni. :)

3. claddagh

claddagh Fórum-zöldfülű

Én is sajnálom....akkor nem tudom honnan adtam be,ha nem vettem....szerintem abba is hagyom a játékot...

4. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A gyümölcsöt meg tudod vásárolni a piacon, de fád az nem volt.

5. söndörgő

söndörgő Fórum-zöldfülű

Szép napot. Kérdésem a következő néhány napig nem tudok belépni a játékba. Az ajándék kagylókat akkor elvesztem vagy folyamatosan megkapom?

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nem kapod meg, nem nyitja ki helyetted senki. Pótlólagosan FA-ért tudod majd kinyitni.

7. Mariska481

Mariska481 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Röviddel ezelött a szezonális felhö ajánlatnál kaptam az "édes meglepetés" felhösor megvételét 750.000 csp árért.
    A 750.000csp levonódott, de a felhösort nem találom sajnos.
    ID 36784814 .
    Választ elöre is köszönöm.

8. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Egy ki-be lépés és frissítés után kérlek a felhő keresőjét használd a Minden felhő ikonra kattintva!

9. Mariska481

Rendben, a felhö megjelent : csak az alap. Ez azt jelenti, hogy csak az alapot kapom meg 750.000 CSP árért?!

10. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Így van, a rátehető kitehetőket farmpengőért vásárolhatod meg a piros kosár alatt!

11. Mariska481

Köszi a gyors választ, de ez részemröl rossz vásár volt!:(

12. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Segítséget szeretnék kérni:3-án 19 h körül mebajah nevű szomszédom törőlt.Ő állítja,hogy én törőltem...meg lehetne nézni utólag,hogy ki törőlte a másikat?az én ID számom:8329699

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A szomszédos viszonyotok megérdemli, hogy most egymásnak ugorjatok?

Megtörténhetett véletlenül is, akár Nálad, akár Nála!

Ha az együttműködésetekbe belefér, újra meghívhatjátok egymást.

A bizalom építése sok módszert jelenthet.

A nyílt fórum helyett a személyes levélváltást ajánlom számotokra.

14. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Köszönöm,levélváltás volt,neheztel mert töröltem őszerinte...szerintem meg ő engem.De mindegy is már :)

15. fifi930

fifi930 Haladó

Sziasztok!
    Nem tudom volt-e erről szó (nem láttam korábbi hozzászólásokban).
    A napi belépési bónusznál számolja a rendszer, a "belépési sorozatod". Ezért majd esetleg lesz valami jutalom?
    Az enyém most 278. Ha aktiválom majd a szabadság üzemmódot, akkor ez lenullázódik, vagy onnan folytatom majd ahol abbahagytam?

16. |Tamás|

Szia!

Ez a szám azt jelenti, hogy 278 napja folyamatosan átvetted a napi belépési bónusz ajándékát. Külön jutalom nincs ezért a folyamatosságért. Szabadság mód azt jelenti, hogy az aktivitásod nem csökken, viszont semmilyen műveletet nem csinál meg helyetted a farm (aratás, vetés, belépési bónusz, kagylók, ajándékok stb...)

17. fifi930

fifi930 Haladó

Bocs, de ezeket tudtam. A kérdés: szabadság mód ideje alatt (ahogy az aktivitásom is változatlan) ez is megállhat (nem nő Ok., de nem is csökken.......

18. |Tamás|

Lenullázódik, hisz nem veszed át a napi belépési bónuszt. Nincs olyan opció, hogy stagnál adott szinten.

19. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Szia Tamás!
    Nem tudom hogy írhatnám,mert ordenáré.Mond már meg nekem,hogy egy csibének hogy lehet az a neve,hogy *****.
    Nem lehet letiltani?Vagy most holnapig várhatok,hogy reptessem?
    Bocs,és köszi a segítséget.

Elolvastam, |Tamás|

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.7.17
  20. |Tamás|

Szia!

Kérlek add meg User ID számodat, és felhasználói nevedet.
    Kérdésedre pedig azt tudom mondani, hogy a rendszer nem értelmezi a beírt szöveget, így sajnos könnyen lehet regisztrálni ilyen nevű farmot.

csopke1 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.