Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Bocsánat, csopke1 ID:10574841

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Rendezve. Kérlek frissítsd a játékot.

csopke1 és újfarm53 kedveli ezt.
  3. Dulika

Dulika Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Lehet,hogy nem jó helyre írok,de ez már felháborító,hogy farmaranyat szeretnék rendelni telefonon és minden rendben amíg nem kéri az ID azonosított a gép nem engedi végig mondani a számokat és mindig csak 1-3 számot mond vissza. Így nem tudom,hogy lehetne játszani ha már fizetni is kell. Nagyon csalódtam mert ez már nem ez az első esett. Így nagyon el veszik a kedvem a játéktól.

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Vezetékes készülékről hívod a rendelési számot?

Mobil telefonról hívod az emelt díjas hívószámot?

Azt írod, a gép nem engedi végig mondani a számokat ...(az általad előzőleg benyomogatott számokat nem mondja vissza??)

A banki oldalon szereplő telefonhoz rendelt ID-számot egyenletes tempóban nyomogatva adod meg?

Amennyiben így is problémád van, kérlek válassz más megrendelési formát.

Ezekről itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/rendelési-információk.284/

5. Memi74

Memi74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni jelszó megváltoztatáshoz. 2 farmom van, és szerettem volna lecserélni a jelszót. Az egyiken gond nélkül sikerült (még e-mail címet is cseréltem), de a másiknál nem tudok jelszót cserélni. A problémás farmon kezdettől ugyanaz a névhez tartozó email cím, sose volt gond vele. Próbáltam Ccleanert, süti törlést, különböző böngészőket, elfelejtett jelszót is. Mindig ugyanaddig jutok el, beírom az új jelszót, de a jelszó megváltoztatáshoz szükséges e-mail sose kapom meg.
    Már sokszor próbálkoztam vele, a beírt adatokat mindig ellenőriztem, de e-mailt egyetlen alkalommal se kaptam. Nem tudom, mit rontok el, de jó lenne, ha sikerülne, mert már nagyon régi a jelszó. Köszönöm, ha valaki tud segíteni. (farm neve: Memi74 ID: 3064350).

6. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Köszönöm szépen! :)

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A másik farmodról (Memi74) írj levelet a játék supportjára.(általános kérdések témakört jelöld be, kérlek)

Írj részletesen, hogy változtatni szeretnél jelszót. (140 karaktert haladja meg a levél szövege.)

Várják a jelzésedet!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

8. Memi74

Memi74 Fórum-zöldfülű

Köszönöm, akkor írok a supportnak!

9. Dulika

Dulika Utánpótlás-írogató

Vezetékesről hívom idáig is így tettem és nem voltak gondok. Más módszert nem tudok használni mível nincs bankszámlám.

Angicsolnok kedveli ezt.
  10. LemmingGazda

LemmingGazda Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem tudtam kinyitni a plusz kagylót, mert a negyedik kagylónál úgy szerepel, hogy be van zárva, ott van a plusz jel, hogy farmaranyért nyithatom ki. De ki van nyitva, látni is a pengő ajándékot, amit kaptam. Vagyis tévesen jelenik meg, hogy "zárva".
    Ilyenkor mi a teendő?

Utoljára szerkesztett: 6.7.17
  11. KISNACCSÁD

KISNACCSÁD Járnitanuló

Szép jó reggelt!
    Segítséget szeretnék kérni, ugyanis a kagylóknál az utolsó tételt nem tudom kinyitni, holott minden nap kinyitottam és a másik farmomon meg is kaptam az óriás mamutfenyőt, itt pedig továbbra is ott van a lakat. Segítenétek? Köszi előre is!
    KISNACCSÁD ID: 10996927

12. naspika

naspika Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Nekem is az a gondom, hogy nem nyilik ki a sor utolsó kagylója, pedig minden nap kinyitogattam aznapi kagylót.
    gazdanév: naspika 8067315 ID szám Köszönöm a választ előre is.

13. viktoriapataki

viktoriapataki Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem sem nyílt ki!Gazda: viktoriapatakiID: 36461525

Köszönöm!

14. Orchidea-Kert

Orchidea-Kert Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nálam is ugyanez a probléma, hogy nem nyílik ki az utolsó kagyló annak ellenére, hogy minden nap kinyitottam. Hálás lennék, ha tudnátok segíteni. Köszi előre is!
    Orchidea-KertI D: 2293945

15. geoby

geoby Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A problémám ugyanez, nem nyílik ki az utolsó kagyló, pedig minden nap kinyitottam eddig.
    Felhasználó: geoby
    ID: 2786657
    Köszönöm

16. Beat72

Beat72 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Kacsa katáztam és nem mutatja a +2 db növényt.
    Farmnév:Beat72,ID:50010105

17. 12manó12

12manó12 Utánpótlás-írogató

Üdv.!
    Nem tudom mi az oka, lett-e változtatás, frissítés a játékban, de tegnap óta hiába lépek be a farmomra, csak a nagy fehérség fogad.
    Nem tudok a gépemről, csak egy másikról játszani.
    12manó12ID: 19077104

18. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

2x2 területen 7 darabot termelsz, ebben benne van a +2 a Katázásért.

19. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Javaslok egy alapos gép takarítást, az alábbi linkeken találsz segítséget.

https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

20. Beat72

Beat72 Fórum-zöldfülű

Köszi,közben rájöttem,hogy a fiókból kifogyott a csatni és ezért mutat 9 db helyett 7db.-ot.
    Még egyszer köszi,hogy rávilágítottál!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.