Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. 12manó12

12manó12 Utánpótlás-írogató

2. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Az első napod nyitása kimaradt.

Szia!

Szintén az első napot nem nyitottad ki.

Szia!

Nálad szintén az első nap az ami kimaradt.

Szia!

Az 5. napi ajándék nem lett kiváltva.

Szia!

A 4. napi ajándék nincs kiváltva.

Utoljára szerkesztett: 6.7.17
  3. Mandula53

Mandula53 Utánpótlás-írogató

Mandula53 vagyok
    : Mandula53ID: 33818568
    Ma, azaz csütörtökön a nyári ajándékok sorában, még a kupont ki tudtam venni, a sor végén azonban a fát már nem. máshol, másik farmomon ezt nem tapasztaltam. szeretnék hozzájutni....

4. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Az első nap kinyitása elmaradt, ha azt kinyitod utána kaphatod meg a fát.

5. kollerkatus55

kollerkatus55 Junior szaki

Gazda: kollerkatus55ID: 4775476
    Sziasztok)) Én minden kagylót megnyitottam eddig, még sem nyílik ki a sor vége!

6. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A második napod kimaradt.

7. SzászNóra-

SzászNóra- Aktív író

Szia!
    Remélem, nekem nem fogjátok ezt írni... - mert ez nem igaz! Egy nap se maradt ki, ellenőriztem többször is, és mégsem engedte kinyitni az utolsót, sőt, a legelsőre írta azt, hogy nem nyitottam ki.
    Szóval, "mindennek van határa" - kíváncsi lennék, hány farmaranyat szed össze a BP ilyen apróságokból.
    Gazda: SzászNóraID: 49850890

Mandula53 és Orchidea-Kert kedveli ezt.
  8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A negyedik napi ajándékot nem nyitottad ki, azért szerepel ott a plusz jel. Vagyis farmarany ellenében ki tudod nyitni az ajándékot.
    Halvány az az ajándék képe, azért, hogy láthasd, mit kapnál meg utólag, ha nyitni szeretnéd.

Nincs semmi tévedés.

A teendőd annyi, hogyha van farmaranyad, akkor az ajándékot cserébe pótlólag megkaphatod.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-kalendárium-ajándékkagylók.15224/#post-719025

Ugyanezt a kérdést feltetted egy másik topicban. Kár több helyen érdeklődni. Meg kell várni a választ, ami nem mindig érkezik azonnal.

A megválaszolt kérdésedre a válasz itt olvasható:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...és-haladók-részleg.14194/page-303#post-722396

9. Kati1980

Kati1980 Utánpótlás-írogató

Nem nyílik ki a kagyló az első sor végén és nem tudom használni a mamutfenyőt......

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek arra, hogy tüzetesen nézd meg az első heti kagylós ajándékokat napi részletességgel.

Ha a sorvégi kagyló nem nyitható számodra, akkor volt egy nap, amikor elmaradt a kibontás.

Most minden nap ajándéka látszik, de egyik napé csak halványan! Ez az a nap, amikor nem kopogtattál a lapos kagylóra.

Azért is látszik ez az ajándék is, hogy eldönthesd, megszerzed-e FA ellenében, szükséged van-e rá.

Nem jelezted a farmod nevét, a hozzá tartozó ID számot, így nem lehet ellenőrzést végezni.

11. Orchidea-Kert

Orchidea-Kert Utánpótlás-írogató

Ez engem is érdekelne, ugyanis, mielőtt jeleztem, megnéztem, hogy minden nap ki van-e nyitva és nyitva volt az addigi összes...

Idézésedet eltávolítottam!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.7.17
  12. KISNACCSÁD

KISNACCSÁD Járnitanuló

Szia!
    Köszönöm a visszajelzésedet, de érthetetlennek tartom, ugyanis többször ellenőriztem, mielőtt írtam volna Nektek, hogy minden kagyló ki van-e nyitva (lévén, feltételezem magától csak nem fordul meg egy-egy kagyló) és mivel mind nyitva volt, ezért kérdeztem meg, mi lehet az ok, de az biztos, hogy nyitva volt az összes. Nem egy felemelő érzés, ha át akarják vágni az embert... Már pedig most nagyon úgy érzem...

SzászNóra- kedveli ezt.
  13. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Ha kinyitottad volna akkor biztosan nem lenne rajt + jel!
    Játékosként az javaslom, hogy a kagylónyitáskor várd meg a csillagszórózás végét ami a kagyló körül látszik, akkor biztosan kinyíltnak fogadja a rendszer!

14. Angyalszárny

Szia!
    Ha kinyitottad volna akkor biztosan nem lenne rajt + jel!
    Játékosként az javaslom, hogy a kagylónyitáskor várd meg a csillagszórózás végét ami a kagyló körül látszik, akkor biztosan kinyíltnak fogadja a rendszer!

15. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Szia! Party pörgetéssel forgattam egy egérmuskétást. Kerestem a ládába ahol a kitevők vannak de nem találom. Kérem a segítségedet, hogy hol keressem. Köszönöm keresztanyu51 ID 34351982

16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    A tenyészállatok között találod.

17. Angyalszárny

Szia!
    A pajtában a tenyészállatok között keresd!

18. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Van 1 ötletem én így csinálom: régebben én is biztos voltam benne, hogy kinyitottam az előző napit de másnap zárva volt és ezért nem farmaranyoztam azért sem folytattam. Attól fogva csinálok a gépemen 1 üres mappát és abba szépen a minden napi nyitás után PrintScreenezek mind 3 farmomon ami így az üres mappában halmozódik a befejezésig majd ha mindent rendben megkaptam egyből törlöm a mappát. Ha meg gond akad perdöntő bizonyíték van a kezünkben fotó alapján. Azért is jó mert ha mondjuk minden reggel meg volt a nyitás esetleg estik el is felejthetjük, hogy kinyitottuk-e de ha fotóztuk bármikor megnézhetjük a mappában, stb.:)

Neni60, ada77201, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  19. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Szia! köszönöm szépen a segítséget.

20. Liliom44

Liliom44 Haladó

Nem lehet takarítani a szobákat. Egy sarabig engedte, aztán megjelent, hogy a WEB-jely nem elérhető. Újra indításkor pedig szürke minden. az eddig kitakarított szobák is.
    ID 4820190

Utoljára szerkesztett: 6.7.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.