Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok!
    Most reggel bemegyek a farmra és kinyitom a mai kagylós ajit és mit látok,hogy az 5 csillagoskagylónál plusz jel van!!! amit már kinyitottam a héten!!! ez nagyon érdekes,mert tegnap nem volt ott a kék plusz jel.mindennap a kagyló nyitásával kezdek,kérlek nézz utána Tamás :)
    név: bündihugi ID:7998026
    Köszi :)

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

„Netrani” talányos tiki-fa - összesen 3db-ot nyertél az egész játék alatt, ami a menüdben van
    „Bogoria” talányos fa - összesen 2db-ot nyertél a játék alatt, amelyek már ki is fejlődtek

Kékegér1 kedveli ezt.
  3. |Tamás|

Szia!

Kérlek, takarítsd ki a gépedet, és nézd meg utána, hisz "csak" egy kagyló lehet zárva az pedig a 13.ai.
    Ma a 3. sor. 4. kagyló van soron.

4. rasi52

rasi52 Fórum-zöldfülű

segítséget szeretnék kérni! Az Éjszakai denevérdömpinget befejeztem és az ijesztő történetet nem tudom kitenni a felhősorra, mert azt írja ki, hogy már nincs a birtokodban.

5. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Szia! Segitséget szeretnék kérni elkészült 32 db Mentás mocktail ital és nem tudom beadni. A beadásnál nem jelenik meg az elkészült ital.
    ID,sz. 12025635

6. |Tamás|

Szia!

Kérlek nagyon alaposan nézz körbe a farmod összes területén, más, nem tematikus felhősorokon illetve a menüdben is. Szükség esetén mozgass meg mindent.

7. |Tamás|

Szia!

Én léptem be a játékodba, mivel megkértél rá. Ez a pár másodperc is elegendő volt ahhoz, hogy lássam, a 3. ház kész, ami a mentál mocktail kell. 4. házba pedig üdvözlő ajándék kell. Mentás mocktail fent a számlálón rendben megjelenik, hogy 32 db-od van.
    Természetesen az ellenőrző panelen ellenőriztem minden mennyiséget ezen felül.

8. rasi52

rasi52 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ!

9. Ibolyka

Ibolyka Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem találom az axolot tavacskámat, lehet, hogy elajándékoztam? már ha lehetett. Megnéznétek nekem? Köszönöm!
    cheese96 ID:7833737

10. |Tamás|

Szia!

Pontosan, méghozzá 2017-05-14 21:49:36-kor.

11. Anupu!

Anupu! Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni hogy mi a baj a felhősornál? Ugyanis azt írja hogy összesen 7 felhősorom van az eddigi 43 helyett.

12. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Szia! A gépet kitakarítottam és akkor is ott a kékplusz jel!!! Igen a 13.-ai kagyló van így zárva amit 13.-án kinyítottam és megkaptam az érte járó csillagot!!!Nem értem az egészet,de azért kész röhej amit kinyitottam most újból kinyithatom 13 FA-ért! Ne bosszantsatok már fel :(
    LÉgyszíves utánna néznél?? Köszi.

13. eszterlánc2001

eszterlánc2001 Junior szaki

Szia Tamás!
    Nálam nem jelenik meg a netrani fa a dobozba hiába írom be a szúröbe.

14. |Tamás|

Szia!

Paszulynál van szűrő mező, bal oldalt, Kérlek, állítsd a "minden" felhősor mutatására.

15. |Tamás|

Ellenőriztem a csillag mozgásod, kísértetiesen hasonlít, hisz 13.-án +5 csillagod lett valóban, de abból 4-et pörgettél, 1-et pedig gazdaköri feladat teljesítésével kaptál. Tehát továbbra is azt mondom, hogy NEM nyitottad ki a 13.-ai kagylót, és NINCSENEK visszazáródó kagylók.

16. |Tamás|

Ellenőriztem, rendben megjelenik a fa a bahama szigeten, amennyiben a fás menüben a minden kategóriát választod.

eszterlánc2001 kedveli ezt.
  17. eszterlánc2001

eszterlánc2001 Junior szaki

Jaaa hogy bahamááás oooh bocsánat a másikban kerestem. Nagyon köszönöm bocsánat most szégyenlem magam.:oops:

18. blogger55

blogger55 Törekvő

Szia tim
    az a kérdésem hogyha én 200 % termésbónuszt forgatok 12 óra volt kiirva miért csak +1 termést kapok csak és azt is csak 6 órát ezt nem értem(nemrég ugy 5perce forgattam a nagykeréken)
    ID:8981872
    blogger55
    magyar farmerama

19. Apóca47

Apóca47 Járnitanuló

Szia!
    Ez már túl megy minden határon! Az eventismertetőben nem szerepel, hogy a "értékelés a vendégtől"-t csak egyesével lehet beadni, mert a program elveszi az egyiket. Véletlenül két értékelés a vendégtől jött össze és egyszerre adtam be a kettőt a program csak egy darab haladási darab számot számolt el. Kérem sürgősen jóváírni az elvett haladási darabot, mert így veszteségem keletkezik.
    Gazda: Apóca47 ID: 40181637

20. |Tamás|

szia!

100% termésbónuszt nyertél.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.