Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. akitakutya

akitakutya Törekvő

Megértettem. Köszönöm. Jó munkát, Gazdák!!!

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Megtennéd, hogy leírod a farmnevedet és a hozzá tartozó ID-számot is?

Enélkül az adatok nélkül nem tudjuk ellenőrizni, hogy mi is lehet ezzel a tárggyal és felhősorral a farmodon....

3. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Szép napot!
    Megvásároltam a sokszínű felhő sort, dinnyés és a borsós felhőre nem tudom kitenni a rávalókat.
    Mi lehet a hiba?
    Választ előre is köszönöm.

gemini1973 kedveli ezt.
  4. mamarygen

Szia!

A vásárlást követően frissítettél? A böngészőben az oldal újratöltése ikont használtad, vagy egy ki- majd belépést végrehajtottál?

Azonosítsd be a felhők pamacsait, és figyelj a kattintásokra is, ne a kosarat érje az egér.

Sokszínű tudomány felhősor
    • Nem tematikus felhősor: szabadon választható 2 db 1x1-es dekor, 2 db 1x2-es és 1 db 2x2-es dekor helyezhető fel rá.
    Dinnyenemesítés felhősor
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott dekor elemek helyezhetőek rá. (Fekete kerek dinnyét adó automata, Fekete kocka dinnyét adó automata, Sárga kerek dinnyét adó automata, Sárga kocka dinnyét adó automata, Napsugárdinnyét adó automata, Darázsdinnyét adó automata, Sárkánydinnyét adó automata)
    A felhőre helyezhető dekorokat a >>Dinnyedili<< eventben lehetett megszerezni 2017. júniusában.

Borsónemesítés felhősor

• Tematikus felhősor, csak a meghatározott dekor elemek helyezhetőek rá. (Nagy zöld borsót készítő automata, Nagy vörös borsót készítő automata, Kis zöld borsót készítő automata, Kis vörös borsót készítő automata, Nagy sárga borsót készítő automata, Kis sárga borsót készítő automata, Sárga borsót készítő automata)

5. gemini1973

gemini1973 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én is így jártam meg vettem mind a kettő felhősort és a borsósra nem enged kihelyezni semmit mert rögtön a vásárlást kínálja fel !!!???? frissítés és kilépés is megtörtént!!!!!
    Mit tehetek még??????>:(

6. y_u_c

y_u_c Utánpótlás-írogató

Megvannak a felhősorok, nem tudom rájuk kitenni a dekorelemeket, farmaranyért akar vásároltatni, pedig megvan minden rávaló. Frissítés, ki-belépés megvolt. mit csináljak?

gemini1973 kedveli ezt.
  7. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Bocsánat, elfelejtettem, akkor viszont megemlítem a régebben kivett foglalt fáimat is.
    ID6689151

8. mamarygen

Szia!

Melyik két felhősort vásároltad meg???

Te is ellenőrizheted, mert a vásárlást követően az a felhősor eltűnik a kínálatból.

Azonosítsd be kérlek a felhősorok pamacsait, és nézz utána, a váza ikon alatt vannak ezek a tárgyak, amiket elfogadna a felhősor?

https://board-hu.farmerama.com/inde...ngós-felhősorok-felhővásár-2017-július.15269/

9. mamarygen

Szia!

Ha van lehetőséged, egy másik böngészőből belépve ellenőrizd kérlek, fel tudod-e tölteni a frissen vásárolt felhősorok pamacsait a váza menüben lévő tárgyakkal.

10. mamarygen

Mi a gond a foglalt fákkal???

Ezek a menüből kihelyezhetők a szabad felhasználású felhők pamacsaira, a 2*1 területű helyekre.

11. .barbi1.

.barbi1. Junior szaki

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, mert vettem farmaranyat s m s-re és még nem kaptam meg, pedig már többször is ki-és beléptem. I d számom 34687888 eLnézést, ha rossz helyre írtam, .

12. mamarygen

Munkatársam megtekintette az ellenőrző panelen a tárgyaidat a felhősorhoz.

Az Édes meglepetés felhősor
    alábbi tárgyai már a rendelkezésedre állnak a farmodon:

A vattacukorfa meglepetés és a csokitojás meglepetés tárgyak kint vannak a felhőn.
    A csokiérme meglepetés a kerge kertedben kihelyezve található.

A muffinmeglepetés és a gyümölcsöző űrtechnológia tárgyakkal nem rendelkezel sajnos. Ezek beszerezhetők a Farmárudában farmpengőért cserében.

13. katica9

katica9 Fórum-zöldfülű

Szia!145 farmaranyam volt,megvettem mindkét felhőt,maradt 25 farmaranyam,majd az egyiket újra azt írta vegyem meg.....vennem kellett 50 farmaranyat,hogy újra meg tudjam venni .....

14. mamarygen

Szia!

Az sms rendelés néha hosszabb időt igényel.

Amennyiben a rendelést 2-3 órája indítottad, akkor fordulj a payment supporthoz, Nekik jelezd, hogy gondod van, a rendelt FA nem érkezett meg hozzád:

15. mamarygen

Szia!

Tudnál abban segíteni, hogy hol ellenőrizzük, milyen felhőket vásároltál??

Farmnév és ID-szám szükséges a vizsgálathoz.

Kérlek, pótold az adatokat!

A ma indult akcióban 3 db felhősor vásárolható meg ... mindegyik ára 60 FA ... ezek összege, ha mindet megvennéd, 180FA lenne.

https://board-hu.farmerama.com/inde...ngós-felhősorok-felhővásár-2017-július.15269/

16. gemini1973

gemini1973 Fórum-zöldfülű

A bal oldalon rákattintottam az AKCIÓ fülre mert az világított pirosan. Rányomtam a KÉK vásárlás gombra ( mert én kezdő játékos vagyok 6 év után... meg hát nem költök biztos eleget havonta a játékra) mondom milyen jól járok megveszem a borsós és a dinnyés felhősort mivel az eventhez tartozó automatáim mind meg vannak .... több helyem lesz a kerge kertbe . Legelőször meg vettem a borsóst mivel azt adta ki elsőre a vásárlásnál utána a dinnyéset megyek kirakom az automatákat a felhősorra a dinnyéssel kezdtem minden rendben juhééé sikerült ,jön a borsó lás csodát nem sikerül (frissítés ,ki belépés semmi) írok ide és ezt a választ kapom rendben MEGNÉZEM még 1x és Kiderül h, rám sózták azt a felhősort amit nem is akartam meg venni (tuti h, a borsó felhősorra nyomtam elsőre nem másra ) úgy hogy, most van 1 sokszínű tudomány felhősorom és vehetem meg a borsóst potom 60 aranyért tudom ÉN vagyok a H...e ! de bizonyítani nem tudom csak bosszant a hiba . De jól csinálják nem mondom! (meg kellene becsülni a régi játékosokat valahogy mert egyre többen tűnnek el ! Tiszteletem nem szoktam írogatni ez látszik ( 6-7 év alatt Kb. ha 10x írtam de napi játékos vagyok) az meg az eredményeimen látszik ...de mind1 köszönöm a választ mondom ÉN vagyok a H...e és tuti h, én nyomtam félre ennyi remélem újabb 4 évik nem írok

ERZSI051949 és Farmer*54 kedveli ezt.
  17. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm a választ! A csokiérme olyan aprócska, hogy nem vettem észre.
    Sajnos a hiányzókat farmárudás pengő hiányában nem tudom még megvenni, de köszönöm a felvilágosítás!!!!!

18. .barbi1.

.barbi1. Junior szaki

Köszönöm a választ, akkor majd ott próbálkozok.

19. MissL

MissL Fórumprofi

Kedves Modik, megvettem a borsónemesítés felhősort, és amikor szeretném feltölteni mindig visszaugrik az alapfelszerelés vásárláshoz. A dinnyét is megvettem ott nem volt probléma. A sokszinű tudományt nem emlékszem hogy kifizettem-e, kérlek nézzétek meg ha tudjátok.

Köszönöm.

Gazda: SzalacsinéniID: 15014111

20. y_u_c

y_u_c Utánpótlás-írogató

köszönöm a segítséget, elhamarkodottan kérdeztem, mentségem legyen, h. elég zűrös napom volt ma -.- (nem vettem meg a felhősorokat, csak egyet ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.