Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Ha nem jelenik meg a vásárlási lehetőségek között, akkor feltehetően már meg van Neked, mert az már régebben megszerezhető volt! Kérlek a paszulyon a kereső segítségével keress rá!

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A sokszínű felhősor is farmaranyért vásárolható meg!
    lapozással megtalálod a felhősorok között!

3. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Elnézést, de a mamámnak kinn vann, 5/5 területet kellett kitölteni, többek között 2 foglalt fával. Ez egy levél, nem vásárolta! Mint írtam, másoknak is ott van ez a levél a Paszulyfán.Nem Vásárolták.

4. Angyalszárny

Szia!
    Ez a felhősor mostani akcióban megvásárolható!
    Sokszínű tudomány felhősor
    • Nem tematikus felhősor: szabadon választható 2 db 1x1-es dekor, 2 db 1x2-es és 1 db 2x2-es dekor helyezhető fel rá.

5. erdőhegyi

erdőhegyi Utánpótlás-írogató

Szia!
    Ma vettem egy Borsó felhősort 60fa-ért, de nincs sehol a paszulyon van az elején két üres hely, amin nincs semmi a múlt héten vagy az az elötti héten is vettem fa-ért egy felhősort annak sajna nem tudom a nevét de az sincs meg.
    Megtudnátok nézni mert ez így elég bosszantó, hamár az ember ennyit költ rá.
    ID: 3462829
    Köszönöm

6. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Bocsi, de most írták meg nekem, hogy a neve amit keresek" Szivárványos tudományos felhősor", ez mindenkinél ott van. Elnézést a sok levélért! Ez a kép, amit mellékeltek, nincs fenn a paszulyomon.
    Ha muszáj megvenni, akkor ez 60 FA ?

7. Angyalszárny

Szia!
    Ha megvásárolt de üres felhősort keresel érdemes a felhő keresőjét használni melyen kiválaszthatóak a befejezetlen felhősorok!

8. Angyalszárny

Szia!
    Szivárványos tudományos felhősor nincs a játékban!

9. erdőhegyi

Azt én értem de akkor sincs meg a két felhő sor csak a hült helye!
    Maga a kis felhők nincsenek meg amire ráteszem a tárgyakat.

10. Bence140602

Bence140602 Aktív író

Én csak megkérdezem nagyon szerényen (én nem szeretek ajándékot kapni?!??!??!??!??!??) ugye lesz valami extra ajándék ha a regisztrált játékosok száma eléri a 55.000.000 -, már csak néhány hajszálnyi van az elérésig.
    Köszönöm szépen kérdésem elolvasását, és várom a pozitív választ. Ha véletlenül mégsem, akkor is játszom tovább !
    Tisztelettel:

Bence1406202

11. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek frissíts, használj cclener programot a takarításhoz!
    lapozz a felhősorok között, használd a felhő keresőjét, írd be a keresett felhő nevét!

12. Angyalszárny

Szia!
    Ha bármilyen ajándékot kapunk, arról a hivatalos értesítések között fogunk olvasni!

13. erdőhegyi

Meg van, de remélem a borsót készítő automatákat nem kell hozzá megvenni mivel abból van 7 db is ami játékból meg maradt.

14. Angyalszárny

Szia!
    Ha a birtokodba vannak a felhőre való kitehetők és a menüben várakoznak akkor rá tudod tenni őket a felhőre!

15. Sziasztok! Lehet, hogy nem jó helyre írok, de a gondom az, hogy a paszuly mindig a végén jön elő, nem az elején. Ha bármikor abbahagyom az aratást, és visszatérek, megint a vége jelenik meg először. Mit lehet tenni, hogy az 1. számnál kezdődjön? Köszönöm a választ.

16. erdőhegyi

Ez volt a lényeg, Köszönöm a segítséget!

Angyalszárny kedveli ezt.
  17. Angyalszárny

Szia!
    Javasolnék takarítást a gépeden, a cclener program futtatását. Egyébként a leírt jelenség nem hiba!

18. zene53

zene53 Junior szaki

Segítséget kérnék! nem tudom jó helyre írok e de sajnos megvettem farmaranyért a borsónemesítés felhősort, és most már a raktáramban meglévő összes automatát nem engedi csak farmararanyért rátenni. Lehet e ezen segíteni valahogy technikailag, mert megvan mindenem nem szeretnék már aranyért venni, és a meglévőket valahová kihelyezni mert így is helyhiányban szenvedek, a felhősor meg ott marad szürkén. köszönöm előre is a választ. ID:8019954

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az általad megadott farmon az ellenőrző panel adatai alapján a dinnyés felhősort vásároltad meg.

20. zene53

zene53 Junior szaki

A dinnyés felhősorra már a raktáramban meglévő automatákat tettem ki először, így a felhősort nem kellett megvennem, mert aktivizálódott, a ráhelyezett automatákkal, sajnos a borsónemesítést elrontottam mert azzal kezdtem volna, a dinnyéssel már jól csináltam. nem kérem vissza a farmaranyat, csak azt szeretném, ha lehetne, hogy ki tudjam tenni a raktáramból, és ne farmaranyért kelljen megvenni az automatákat mikor már megvannak. köszi.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.