Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Kettő régi, kettő új, vagy egy régi, és egy új?

mebajah kedveli ezt.
  2. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Arattam az állatokat, de egy db tortautalványt sem kaptam!

"Felröppenhet:
    - Tenyésztések alkalmával, állatkategóriától függetlenül (tehát mindegy, hogy emlős, vagy madár stb)
    - NEM AD MINDEN egyes tenyésztés felröppenőt.
    - Fa és állatok aratásából a farmos területeken. BAHÁS területeken NEM."

Aztán értelmesen nem lehetne leírni, akkor mi ad felröppenőt mert ez a hivatalos szöveg ÜTI saját magát.

3. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Sziasztok!!!
    ÉN is arattam ólakat KB:20 db ( medvét) mamutfákat 30DB sok xxl -es egyéb fákat a főfarmon egyetlen egy felröppenőt sem adott!!! Tegnap ugyan ezek az ólak ha jól emlékszem 3-4 felröppenőt Produkáltak!!! Akkor most megint mi a bibi!!!!!!

4. mózes

mózes Haladó

Sziasztok ma reggel megvettem a dinnyeatumata és borsós felhősort, a borsóra felraktam a dolgogat, de a dinnyére újra kéri, hogy vásároljam meg kérlek nézzétek meg id : 19661481, farmnevem csengel55 köszi

5. Sziasztok! Jó reggelt! Ma reggel olvastam, hogy cukrászdát kellett volna kapnom, még tegnap! Nem találom a menüben!:( Nézzetek utána légyszives!!!:)Köszi!!

6. manyika1126

manyika1126 Utánpótlás-írogató

7. Krfc

Krfc Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Már nem egyszr fordult elő - bár lehet, hogy feledékeny vagyok, így munka után - hogy a kagylósoron rákattintottam a megfelelő, aznapi kagylóra, másnap pedig szomorúan konstatáltam, hogy mégsem kaptam meg, farmaranyért kell megvásárolnom...ez hogyan lehet? Válaszotokat előre is köszönöm.
    Gazda: KrfcID: 48302143

8. jucus962

jucus962 Járnitanuló

Sziasztok!Máma reggel learattam és egyetlen torta utalványt sem kaptam ,csak amit a malomba állítottam elő ,még a cukrázda sem adott pedig arattam és az adott de nem kaptam meg

9. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Két cukrászda dekor van. Amelyiken a kövezet sárga kockás az adja a tortautalványt.

10. zsmarcsi71

zsmarcsi71 Fórum-zöldfülű

sziasztok! sajnos nem találom én se a cukrászdámat.Néztem a kitehetők között de ott csak a tavalyi van.
    Köszönöm Marcsi

11. califax*

califax* Utánpótlás-írogató

Ez van nálam is..azt hittem rosszul látok! Gondolom fatális hiba....

12. DeJavue20

DeJavue20 Fórum-zöldfülű

sziasztok én se kartam meg a cukrászdát

13. Csocsoovb

Szia!

Tudni kell értelmezni a leírtakat.
    Tenyésztéskor kaphatunk, de nem jár minden tenyésztés alkalmával.
    Ólak aratásakor is kaphatunk a farmon, de nem fogja szórni. Ez abból adódik, hogy nem ezer számra van szükség az event teljesítéséhez, hanem csupán néhány tucatra.
    Olyan mint a fúró a raktárházaknál: kaphatunk belőle, de nem fogja látványosan ontani.

14. Csocsoovb

Szia!

Nincs bibi, a tortautalvány ritka felreppenő. Nem fog a szokásos mértékben érkezni, hiszen nem ezres nagyságrendben kell, csak pár tucat.

15. kisretek

kisretek Fórum-zöldfülű

sziasztok én se kartam meg a cukrászdát

16. Csocsoovb

Szia!

A dinnyés felhősort nem vásároltad meg.
    Ez nagyon egyszerűen kideríthető: ez a felhősor csak egy alkalommal szerezhető meg. Ha már megvetted, az van mellé írva a gazdaboltban, hogy mind eladva. Gyanítom, nálad nem ez a helyzet.
    Az akciós 3 felhősorból te a másik kettőt vásároltad meg eddig.

17. Paraszbecsület15

Paraszbecsület15 Utánpótlás-írogató

Szia ! Hab a tortán,hogy a Racko mai dekorját nem találom a váza ikon alatt , ill. a reggeli aratáskor egyetlen egy utalvány sem reppent fel.A cukrászda még az éjjel sem érkezett meg. Meg tudnád nézni mi van ezzel a farmmal ? köszönöm ID :38151535

18. Csocsoovb

Szia!

Ha jól sejtem, supporton is jártál már a problémáddal, és onnan kaptál választ az email címedre.

19. Csocsoovb

20. Csocsoovb

Szia!

Az ok egyszerű: nem nyitottad ki.
    Ameddig aznap ingyen kinyitható, nincs rajta a kék + jel. Amikor azonban másnap ránézel, már rajta van. De nem azért, mert visszazáródott, hanem azért, mert a kék + jel csak másnap kerülhet rá! Hiszen aznap még ingyen nyitható, ami másnap utólag már csak farmaranyért.

Utoljára szerkesztett: 21.7.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.