Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Bocsi, de hogy kell csinálni, fáj a butaságom, de fogadj el ilyennek!:cry:

2. t01andi

t01andi Utánpótlás-írogató

Mindegy én nem szenvedek vele. Együtt megy a két event, de egyik sem fog sikerülni. :( Azért nem értem, hogy mindenki megkapta a cukit csak én nem! :mad: Írtam is időben, de így egy nap lemaradással már biztos, hogy nem kezdenék neki. :sleepy:

3. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A jobb felső menüből válaszd ki a bal szélső legördülő részt, ott a felkiáltójelre kattints!
    Itt a megjelenő lapot töltsd ki értelem szerűen, arra figyelj, hogy a megjelenő email címet javítsd ki ha már nem tudsz oda belépni, s írj be olyant amit használsz. Oda fog válasz érkezni.
    Írd meg a problémádat a hiányzó kitehetővel kapcsolatban!

4. Miccci

Miccci Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítene nekem valaki? Ha bekapcsolom a szabadság módot akkor abban az intervallumban megcsinál mindent ?Betakarítás ,kagyló nyitogatást ? Nem használtam még soha ezt a lehetőséget és tudatlan vagyok benne.o_O Esetleg valami jó tanács még ezzel kapcsolatban...
    Köszönöm.
    :)

5. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Ne haragudj, de csak hasonló oldalak vannak, ahova írtam. Kérlek egy linket küldj szegény öreg néninek!Köszönöm!

Megtaláltam!!!!

Utoljára szerkesztett: 21.7.17
    Angyalszárny kedveli ezt.
  6. Angyalszárny

Szia!
    Lényegében nem csinál semmit, a farmod hőmérője nem fog csökkenni a szomszédaid nem vesznek el de kattintani nem kattint helyetted sehova!

7. Miccci

Miccci Fórum-zöldfülű

Köszönöm.És az nagyon kockázatos lenne ha itt ezen a szerveren vagy játékban megkérnék valakit hogy gondozza nekem? Vagy ez nem túl etikus?

8. Angyalszárny

Szia!
    Nem etikus, sőt a jelszavadat ne add meg senkinek mert a Te játékod!

Miccci kedveli ezt.
  9. Firecats

Firecats Fórum bárója

10. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Tudnátok nekem seggiteni?? nincsen meg a cukrászda dekorom..a váza ikon alatt legalábbis nem figyel...hol van??

11. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek a cukrászda hiányát jelezd a supporton, ott tudnak neked segíteni az előkerítésében!

12. Egyszarvu2000

Egyszarvu2000 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az előbb learattam a területeket, 8DB Tortautalványt mutatott a játék amikor nekiálltam játszani a tortás játékkal. Egyszer csak eltünt 2 utalvány, nem tudtam a 8-ból csak 6-ot játszani! Megtudnád nézni miért?
    Egyszarvu2000 ID:1259999

13. Macatanya

Macatanya Utánpótlás-írogató

Valami gáz van, úgy látszik a Farmerámának is megártott a meleg, mert én meg az ajándékokat nem tudom elküldeni. Fogadja a küldést de nem teljesíti.

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Mit értesz az alatt, "hogy fogadja a küldést"??

Ma már rutinszerűen kitakarítottad a gépet az elhasznált ideiglenes fájloktól, a régi sütiktől?

Kérlek nézd meg a napi ajándékozást egy másik böngészőből belépve, hátha ott sikeres lesz a küldés. Persze csak akkor, ha van rá lehetőséged, van rá időd! Javaslatot írtam számodra!

15. mamarygen

Szia!

Az ellenőrző panel adatai:

Most, 13:32 és 13:36 óra között 8 tortakészítésed volt.

16. Egyszarvu2000

Egyszarvu2000 Fórum-zöldfülű

Én is ezt írtam, de csak 6-ot tudtam játszani és most 0 van! Nem játszottam 8-at!
    Egyébként meg mivel már 2 tortát kell készítenem, így jegyzetelem, hogy mit kell megcsinálni! Biztos, hogy csak 6 alkalommal készítettem tortákat!

Utoljára szerkesztett: 21.7.17
  17. mamarygen

Nem ezt írtad, ne haragudj!

Az írtad, 6-ot tudtál eljátszani.

A panel adatai szerint 8 játékod teljesült az írt időben.-->13:32 és 13:36 óra között 8 tortakészítésed volt.

Amennyiben nem tudod elfogadni a válaszomat, keresd fel a supportot.
    Időintervallumra
    kért részletes adatokkal tud szolgálni a supporton dolgozó Munkatársunk!

18. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

88 db kutya lett aratva 14 turbó mamutfa és az xxl fák, 1db tortautalványt se kaptam, hát mi kell még???
    A Bölcstölgy fullon, minden területen Páncél Panna ( +5% ) kitéve, ezek után kérdezem, miért????
    1db tortautalványt se kaptam!:mad:

Gazda: Ganéj1ID: 22117904

19. mamarygen

Szia!

Ne légy ennyire negatív!

Teljesíteni lehet, higgy magadban, az ügyességedben!

Nem csak a cukrászda ad utalványt a játékhoz ....

Tegnap este tőlem is kaptál választ, a csevegőben írtam:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...elésre-eventcsevegő.15274/page-15#post-728356

20. mamarygen

Szia!

Az event leírásában nem azt írta a készítő munkatársunk, hogy minden tenyésztés adni fog!
    Te is olvastad!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/torta-rendelésre-2017-július.15277/#post-726554

A teljes tortás játékhoz 62 db utalvány szükséges.

Kérlek, ne legyél türelmetlen!

Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.