Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Igen tudom, de külön kattintottam, hogy lássam jön-e, és azonnal felhúztam a nyilat, mely megmutatja mit kaptam Így biztos, hogy nem tévedtem

2. t01andi

t01andi Utánpótlás-írogató

Igen kaptam! ;)

3. paloooo

paloooo Fórumelemző

Szia!
    Miért nem lehet egyszerre több kisegítőt vásárolni (betenni a kosárba) a vásárlási oldalon? Csak 1-t tesz be.
    Köszi.

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, tegyél be a kosárba egy kisegítőt, és arról az állásról mutass egy fényképet.

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sajnos erről log nem található, jelenlegi tortautalvány készleted ellenőrizhető csak.
    Próbaaratást tudunk végezni a farmodon, ehhez, viszont több dolognak kell teljesülnie. ( ne arasd le a dekort, jelezd nekünk a megfelelő adatokkal, és várd meg, míg van olyan kolléga, aki letudja aratni)

6. paloooo

paloooo Fórumelemző

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Munkatársam távol van most.
    Igyekszem segíteni.

Kérlek arra, nézz rá a banki oldalra, felül a belső kereten kívül jobbra olvasható egy vissza az üzletbe felirat, erre kattintva az üzlet melyik részébe kerülsz???
    Ha ugyanarra a kisegítő vásárlós oldalra, ahol az első kosárba helyezést megtetted, akkor lehetne duplázni, többszörözni ezzel a lépéskombinációval a rendelést.

Ha nem a kisegítős oldal jön be a visszalépéssel, akkor sajnos nem lehet több elemet egyszerre vásárolni.

A kísérleted eredményét kérlek hozd újra a topicba... nem feltétlenül kell a kép, csak az eredmény érdekelne.

Köszönöm!

8. paloooo

paloooo Fórumelemző

Ez a baj, hogy ha a vissza az üzletbe feliratra nyomok..., ismét oda visz vissza...:( Nem lehet többszörözni.
    ide:
    http://www.kepmegoszto.com/201707212050/59724cec289c5-1.html
    Hát..., ez van..., köszi a segítséget.

9. mamarygen

Írom így:

Első ablakban vásárlásra kattintás

Banki oldal érkezik, de ott a vissza gombbal az üzletbe visszatérés

az üzletben újra a vásárlást kellene nyomni --> banki oldal..

ha még többszöri vásárlást szeretnél, akkor így kellene a vásárlás gombbal a kosarat feltölteni annyi adaggal, amennyit terveztél.

Legvégén a kosár tartalmát fizetni a kiválasztott fizetési móddal.

10. zebraful

zebraful Fórumelemző

Segítséget kérek. Farm név: zebraful ID szám: 3611389
    Befejeztem mind a két kört az Ujra utazunk macis eventben. Amint kész voltam ki szerettem volna tenni a kitehetőket a Paszulyra. Sorba haladva mindet kitettem, a a Közös fotózás felvillant, majd eltünt. Ki-beléptem, ellenőriztem a köröket, máshová nem raktam, mert amint az eventet befejeztem, azonnal a paszulyt akartam beüzemelni. Segítség.....!!!! Előre is köszönöm.

11. mamarygen

Megvan a tárgy. :)
    Fenn csücsül az első felhősoron, egymás mellett a "párjával".

Ugyanis a felhősorokon van egy szabadon felhasználható 1*2 pamacs is.
    Ott landolt a "bevillanás" pillanatában a Közös fotózás tárgy.

Ha lezártad azt a felhősort, akkor várnod kell a felszabadításával.

ljanika6 kedveli ezt.
  12. theresia26

theresia26 Aktív író

Sziasztok! Az a problémám, hogy nem tudok egyszerre 1-nél több tenyésztést indítani. Mi ennek az oka? Egy hiba, vagy valami felett elsiklottam? Köszönöm a segítő hozzászólást.

13. mamarygen

Szia!

Ha csak egyesével tudod indítani, behelyezni a tenyésztéseket, akkor nincsen tenyésztő robot munkás a farmodon.

Egy kupon aktiválása kihúzhat a "csávából".

https://board-hu.farmerama.com/inde...elep-működése-tenyésztés-összefoglalása.2113/

14. theresia26

theresia26 Aktív író

15. gmari0901

gmari0901 Utánpótlás-írogató

Szia segítséget kérek szerettem volna a zöldborsós felhősort megcsinálni de nem találtam az egyik automatát . De máskor is volt már ilyen . Köszi a segítséget Szia id:32494666

16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben megszerezted a keresett tárgyat (és nem cserélted el korábban), meg is fogod találni.
    Azt javaslom, nézzél körül alaposan minden területen, ahol a hiányzó tárgy előfordulhat:

- kerge kert
    - menü
    - farm
    - szédült szántó
    - erdei tisztás
    - kincses sziget
    - bahamarama sziget
    - esőerdő
    - más felhő soron kitéve (Végig kell lapozni az egészet!)

17. gmari0901

Szia Köszi a segítséget sajnos nem találta, nem emlékszem hogy el cseréltem vagy ajándékba adtam.Tudnál esetleg ebben segíteni hogy megnézd valóban nem cseréltem vagy nem küldtem el ajándékba? Szia Köszi előre is a segítségedet

18. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek pontosan add meg a hiányzó dekor nevét!

19. gmari0901

Szia Kis, sárgaborsót készítő automata Köszi szia

20. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Nézz körül a farmod minden szegletében, ma reggel 8.37-kor arattad le mert ki van téve!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.