Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Nincs hova írnom, semmiféle listán nincs!

2. vályog60

vályog60 Utánpótlás-írogató

Ez hogy lehet az egyik farmomon eltűnt 90 millió csengőpengőm közel egyforma volt,a másikon megvan Mit tehetnék,hogy visszakerüljön? Elég sokáig tartott,mire összegyűlt ennyi!!!!

3. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Lejegyzed pontosan kitől kaptál ajándékot, s írni tudsz neki anélkül is, hogy bármi féle listán lenne!

4. Angyalszárny

Szia!
    Id szám és farmnév kell az ellenőrzéshez!

5. vályog60

ID17510261 vályog60 Köszi hátha meglesz évek alatt gyűjtögettem

6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Az összeadásod stimmel, csak az kerülte el a figyelmed, hogy a 280 után újabb 315 haladási pont kell! Ugyanis a különálló rekeszek nem adódnak össze. Minden rekesz különálló összeg. A 315 után újabb 350, és így tovább. Itt a bizonyíték az event előzeteséből :
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20170723v00my0zba.jpeg

Utoljára szerkesztett: 23.7.17
  7. vályog60

ID17510261 vályog60

8. Angyalszárny

Szia!
    Tegnap 11.56-kor kezdtél el vásárolni. 91 millión állt a számlálód. Titokfaternéseket, titokállatokat, terményeket és a medvéket (pár terméket is) vettél. 12.54-kor már csak 171ezer csp volt a vagyonod. Legalább 300 vásárlási tételt eszközöltél!

9. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Bocsika, de hol? Tagok keresőjében próbáltam megtalálni, de "nem nyilvános". Légyszi segíts pontodan hova írjak. Ilyen még me, volt, tehát segítségre szorulok, köszönöm!

10. Angyalszárny

Szia!
    Honnan kaptad az ajándékot? Ugyan arra a farmra írj levelet a városban lévő postahivatalban.

11. vályog60

Ez érdekes tegnap reggel óta ma 9-ig be sem volt kapcsolva a gépem!!!!!! Nem vásárolhattam még ha akartam volna akkor sem! Negszűntetem ezt az egészet,évek óta játtszom és most annyi neki! Kösz a segítséget,hihetetlen,hogy a tudtom nélkül ez hogyan lehetséges!! Elkeserítő,ki férhet hozzá a tudom nélkül?? Egyedül élek seni nem tud hozzányúlni,nem ismeri a jelszavamat sem,hogy esetlegmásik gépről hozzányúlna! Nem értem,csak nagyon elkeserítő hogy ilyen történik

Hogyan lehet megszűnrtetni ezt a farmot????? Ne is lássam itt azért kérdezem!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.7.17
  12. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek írj a supportnak, s az összes farmodon változtass jelszót!

13. vályog60

Az említett dolgok meg sem jelentek nálam ha vásároltam hol vannak?????? Semmiből nem lett több A supporttal nem tudom felvenni a kapcsolatot nem tetszik nekik az email címem pedig él és jól adtam meg visszadobja kösz a segítséet tényleg meg kell válnom a farmomtól se pénz se érte semmi nincs rajta

14. Angyalszárny

Szia!
    Sajnos azt kell írnom feltörték a farmodat, bevásároltak, és a megvásárolt árut pillanatokkal később fillérekért egy másik farm vette meg. A support tud segíteni oda kell írni, kérlek próbáld meg újra!

15. vályog60

Nem tudom már próbáltam többször él és jó az email cím de nem fogadja el ennyi volt

16. Firecats

Firecats Fórum bárója

17. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Lett egy új csibém, rolipoli. Sajnos a levelem nem megy át neki, mert nem kapok érte csibepontot. Utána néznétek? Előre is köszönöm!

18. Angyalszárny

Szia!
    id számot kérnék és farmnevet az ellenőrzéshez!

19. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sőrés_Róza_[Rózsika] ID: 31570006

20. watix1

watix1 Járnitanuló

szia
    a segitségedet szeretném kérni a tortás eventel kapcsolatban
    A tortás részben (ami minden torta 3 részböl áll) nem ad be minden részt, valamikor kihagya az egyes részeket - igy lehetetlen megcsinálni rendesen a tortát

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.