Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kiegészítettem a posztomat a linkkel... az lesz az, amit keresel.

brozsa kedveli ezt.
  2. gkata1

gkata1 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget.
    2 farmon sikerült, de a gkata1 ID: 45259739 sajnos visszadob a tenyésztéshez.

3. mamarygen

Szia!

Ezen a farmodon az egy macis ikont jelző felhősor már be is érett, arathatnád.

Vagyis a két mackós felhőt akarod feltölteni, de ahhoz nem készült el a körutazás II. az eventablakban, ezért küld vissza oda a kihelyezés helyett a rendszer.

mebajah kedveli ezt.
  4. gkata0924

gkata0924 Utánpótlás-írogató

Mégegyszer köszönöm a segítséget, a 3 farm között úgy eltévedtem, mint Áron a rengetegben.........

5. ttimeea

ttimeea Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Folyamatosan kidobál a játék, ezzel az üzenettel:
    • Nem található felhasználói fiók ezzel a név és jelszó kombinációval.
    CC Cleaner folyamatosan használva. Chrome-ot használok, valami tipp hogy mit csináljak?

6. mamarygen

Szia!

Teljes újratelepítést kéne végezned, végeztetned a gépeden.

Nem írtad, milyen operációs rendszer van a számítógépen. Ez is lehet akadály, ha régi, a frissített programokat nem fogadja el automatikusan.

Egy másik böngésző közreműködésével is kipróbálhatnád a farmot.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/technikai-ismertetők.279/

7. ttimeea

ttimeea Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ. Sejtettem, hogy nálam van a bibi.

8. zozsa

zozsa Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem sem ad a tortáshoz felröppenőt ma!Tegnap volt 12 ma egy!!!Hogy van ez?Ugyanazok a fák és az állatok is ,mint tegnap... :( :( :(

9. Bojka86

Bojka86 Fórum-zöldfülű

Üdv. köszönöm a segítséget, és köszönjük :)

10. hajni62

hajni62 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Ma már másodjára nem kaptam meg a cukrászdától a tortautalványt amikor lejárt a 6 óra és rákattintottam. Frissítettem is.
    ID:2147862

11. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A cukrászdádat 22:27 kor indítottad el, a panaszod 22:19 írtad. Amit előtte arattál 21:57-kor az a régi cukrászda és az nem ad utalványt.

12. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Név és User ID szám nélkül ennek ellenőrzése lehetetlen, így konkrét választ nem tudok adni.
    Általánosságban: egy "középértéktől" lefelé és felfelé is eltérhet egy-egy aratáskor a konkrét mennyiség. Ha egyik nap erre billent, a másik nap billenhet a másik irányba is. Mivel alapvetően kicsi értékekről van szó, az eltérés százalékosan elég drasztikus is lehet.

13. schimi

schimi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Szeretném a segítségeteket kérni.Mindennap felnyitottam a kagylókat, mégis a második héttől nem kapom meg a plusz ajándékokat.Az első alkalommal én felejtettem el megnyitni, de úgy olvastam, hogy ezeket bármikor meg lehet nyitni. Segítségeteket előre is köszönöm.
    ID:27840974

14. Csocsoovb

Szia!

Rosszul olvastad akkor sajnos.
    Az alábbi közleményt ajánlom a figyelmedbe:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-kalendárium-ajándékkagylók.15224/#post-722614

15. Yuukii90

Yuukii90 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, az ajándékkagylókban, megkaptam a Cápatanya ólat, de nincs benne a raktáramba, miért van ez? Yuukii90 ID: 2370437

16. arkrisz

arkrisz Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az ajándékkagylóban kaptam egy terménybónuszt (+1) és felhasználtam egy répás csatnit is, de ez utóbbit nem érvényesíti a rendszer. A kettő együtt nem működik?Máskor is adódott ilyen lehetőségem és megkaptam a +3 termést:(
    Gazda: arkrisz ID: 1917061

17. Csocsoovb

Szia!

Talán azért, mert a farmon kerested.
    Ha bekukkantasz a bahán található állatos menübe, nagyobb sikerrel járhatsz:)

18. Csocsoovb

Szia!

Minden rendben működik nálad: kölesre 1*1-es területen 5 darab termést mutat az információs buborék.

19. (SunshineFarm)

(SunshineFarm) Járnitanuló

Sziasztok - Ma reggelre az ajándékkagylóim valahogy visszazártak ! Tudom és tisztán emlékszem,hogy az eddigieket mind kinyitottam,mert két farmon csinálom szisztematikusan. Ráadásul szóvá tettem volna már(ha jól számolom 18. kedd-dupla)! Napi többszöri belépés mellett(ellenőrizzék le) többször is ellenőrzöm és most-tessék-biztos,hogy utólagosan zárt vissza ! Most kapom majd a rosszul emlékszel és a rendszer nem csal,mert nem tud szöveget. Hihetetlen micsoda disznóságok mennek a lóvéért ! Ötlet van rá,hogy tudnám bizonyítani igazam? Ha nem az már önmagában is probléma !!!
    Kérné a probléma megoldását és NEM elsikálását !

20. Csocsoovb

Szia!

1. Sem nevet, sem User ID számot nem adtál meg.
    2. Nem záródik semmi utólag vissza!
    3. Nincs szó semmiféle elsikálásról.
    4. A több farm fokozott veszélyforrást jelent mindenfajta nyitogatós játékban.
    5. Igen, lehet bizonyítékot gyűjteni a nyitásra, ezt már több alkalommal leírtuk. Minden nap készíteni kell egy képernyőmentést, ahol látszik, hogy a kagyló kinyitásra került és látható a farm neve és az időpont is.
    Még soha, ismétlem, soha senki nem hozott olyan képet, hogy a már korábban nyitva lévő kagyló utólag bezáródott volna. Talán nem véletlenül! Ezen kellene minden reklamáló játékosnak elgondolkoznia, miért is, mi lehet ennek az oka.

Utoljára szerkesztett: 24.7.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.