Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Ma az alsó kagylósor balról második kagylója van soron, ha egy egy darabot kihagysz azt bizony változó számú farmaranyért / attól függően melyik maradt el/ nyithatod ki másnap vagy később!

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. rakisaci

rakisaci Utánpótlás-írogató

Gazda: rakisaci, ID: 1748542. Köszönettel!

3. Angyalszárny

Szia!
    381-ről indult a farmpengő mennyiséged, most pedig 391 áll a rendelkezésedre!

4. kiraly.diana

kiraly.diana Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Látom más is járt úgy, hogy a 27-es kagylót nyitotta ki, az előttelévőt pedig Fa-ért pótolhatta. Először azt hittem meg vagyok kavarodva, miután éjszakás voltam, de visszanéztem és bizony a mai ajándék lenne az Aranybanán. Legyetek kedvesek utánanézni a hibának.
    Köszönöm:

kiraly.diana ID:38380777

5. Julcsa47

Julcsa47 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Tegnap este 400 farmpengőért mindent megvettem, mégsem szabadult fel egyetlen új terület sem. Elfogyott a farmpengőm, rengeteg szuper tápot használtam fel és nincs új területem. Kérlek benneteket nézzétek meg. hogy mi történt és kérem a szabad területemet. Köszönöm. Julcsa47 ID:27981280.

6. Angyalszárny

Szia!
    Ha csak farmpengőért váltottál ki területet akkor a zuhatagok szigetének egy hatoda tisztult ki!

7. Angyalszárny

Szia!
    A mai ajándék az 2 db farmmunkás kupon!

irkuvasz kedveli ezt.
  8. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Én mint játékos írom neked, hogy a tegnapi ajándék volt az 5 aranybanán, ma 2x12 órás kupon az aji. Sajnos nem nyitottad ki tegnap, de akkor a mellette levő mait nyisd ki nehogy az is bent maradjon!

9. Matyi2004

Matyi2004 Junior szaki

Szia!
    A mai huszonhatodikai ajándék 2x12 óra farmunkások kupon, az aranybanán a tegnapi (keddi) ajándék volt.

10. szirama

szirama Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Reggeli aratás után nem kaptam meg a farmpengőt, utána néznétek.
    Köszönöm.

szirama ID:24030777

11. Angyalszárny

Szia!
    Farmpengő csak a tenyésztéseknél reppenhet fel, ott sem minden tenyésztésnél!

12. pacsírta21

pacsírta21 Járnitanuló

Sziasztok!
    Én még nagyon kicsi vagyok, nem rutinos fórumozó.
    Ismét beleszaladtam a plakáthibába! Vettem egy nagy csomag Farmaranyat, a szomszédaim jól jártak, de én sajnos nem. Osztottam, szoroztam, egy teljes kőr elég bőven. Most van 358 farmpengőm, ami nem elég a területhez. Csak a banánnal megszerezhető kis darabkát tudtam kiváltani. Természetesen a növényekből annyi kell, ami több hónap alatt gyűlik össze ennyi event mellett.
    A problémám az, hogy a felhősoroknál is pont így jártam. Valós pénzét vettem a semmit. Ott áll a négy üres felhőm. A supporton is csak annyit mondtak, hogy majd cserenapon cseréljek. Csak azt nem tudom, hogy ki ad almafáért, vagy tyúkólért 9db kitehetőt.

13. milanzs

milanzs Fórumelemző

Az lenne a kérdésem, hogy farmmunkásokat féláron miért nem tudok vásárolni, csak FA-ért? Egyik szomszédom bankkártyával vette meg egy hónapra, sms-t is kapott a vásárlásról.. Én miért nem találom ezt a lehetőséget? Szezonmunkások akciós áron a neve, amit megvett...

14. Angyalszárny

Szia!
    A havi munkásokat külön akcióban lehet olcsóbban venni!

15. milanzs

milanzs Fórumelemző

Értem. Akkor a szomszéd hogyan vette meg vajon?

16. Angyalszárny

Szia!
    Ha akcióban vette akkor az utolsó akcióban tette, ha most vette akkor nem akciósan vásárolta!

17. milanzs

milanzs Fórumelemző

Értem és köszönöm a választ. Már csak azt nem értem, hogy neki miért ez volt az eventórában (ami nem akciós 2.490,--ért), a mostani akció meg hogyhogy nem látszik.... frissített az akció kezdete óta. De nem akarlak vele nyaggatni...

18. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek hozz képet arról amit látsz!

19. Julcsa47

Julcsa47 Fórum-zöldfülű

Szia! Megcsináltam a Próbát, kaptam egy területet, megcsináltam a Maja majmokat, kaptam még egy területet. 400 farmpengőért megvásároltam az egész Farmárudát, és NEM KAPTAM MEG A HARMADIK TERÜLETET!!!. Én azt kérem Tőletek, hogy legyetek szívesek megnézni, hogy miért nem kaptam meg, mert Ti ezt megtudjátok nézni, de én nem. Valahol. valami nem jó. Köszönöm.

20. milanzs

milanzs Fórumelemző

Köszi, de hagyjuk inkább.... csak nem értettem...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.