Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zimányi02

zimányi02 Fórum-zöldfülű

Koszonom a segitséget, bár én tudom, hogy kinyitottam. És ki van forditva a kagyló, Ha nem igy teszek a kagyló hátoldala lenne a képen.ID 52936538

2. kaktuszosviki

kaktuszosviki Fórum-zöldfülű

Sziasztok ma van az utolsó ajándék a kagylónál de az utolsó két jutalom ajándékot nem tudom ki nyitni pedig minden jutalmat ki bontottam köszönöm ha válaszoltok
    ÜDV kaktuszosviki

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

4. Kékmadár1

5. robogi

robogi Fórum-zöldfülű

Kedves Kékmadár!
    A prémiumvillában van a prémiumra válok csík, arra kattintva kijön egy információ, hogy vagy már kiváltottam, vagy nálunk nem lehet kiváltani. Egyik sem igaz, mert másik farmomon simán megy. Ha bezárom az információs ablakot, nem megy tovább a dolog.
    Ennyit tudok. Remélem tudsz segíteni! Köszönettel: robogi

6. Kékmadár1

A felírat akkor látszódik, ha már van aktív prémium tagságod az adott farmon.
    Javasolnék egy újraindítást és géptakarítást. Ha nem oldódik meg a probléma farmnévre és ID számra van szükség az ellenőrzéshez.

7. szamaj

szamaj Járnitanuló

Nincs ilyen lehetőség, hogy fizetés Maestro segítségével! Hogyan tudok képernyőmentést csinálni és idehozni a linket?

8. Kékmadár1

9. robogi

robogi Fórum-zöldfülű

Az újraindítás nem használt. Sajnos nem tudom mit kell tennem a géptakarításhoz, nagyon öreg és kellően ügyetlen vagyok. A farmnév robogi az ID szám 3579371. Ha tudsz segíteni és még van türelmed megköszönöm.

10. Kékmadár1

Kérlek keresd fel a játék supportját. Válaszd az általános témákat. Írd le a problémádat részletesen.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

11. szamaj

szamaj Járnitanuló

Sajnos a képkészítés meghaladja a képességeimet! Amikor vásárolni szerettem volna akkor kaptam egy olyan üzenetet, hogy átállították az oldalamat az országomnak megfelelően (ezt nem olvastam el figyelmesen, mert nem gondoltam, hogy jelentősége lesz) Most azt vettem észre, hogy a másik farmomon a bankolásnál ahol megjelenik rendesen a Maestro lehetőség ott magyar zászló van a felső sarokban ahol viszont nem tudom a megszokott vásárlást végezni ott német zászló. Olvasok olyasmit, hogy GEO IP nem lehet, hogy azt változtatták meg?

Utoljára szerkesztett: 30.7.17
  12. .K.Dorka.

.K.Dorka. Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Nem tudok vizet vásárolni !!! Mi történt ?

13. Kékmadár1

Szia!
    Kérlek részletezd miért nem sikerül. Milyen hibaüzenetet kapsz?
    Van elég pénzed vásárolni? Ha a tartály tele van akkor sem engedi a vásárlást.

14. robogi

robogi Fórum-zöldfülű

15. .K.Dorka.

.K.Dorka. Utánpótlás-írogató

Nem kapok hibaüzenetet,sokadszori próbálkozásra sem sikerül a fő farmon és a szántón ! Van pénzem,a Bahán tudok venni vizet. Megpróbálok egy ki be lépést hátha utána engedi

Mire vissza léptem a farmra tele lett a víztartály ! Már azt hittem kiszáradt a kút ! :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.7.17
  16. dina8888

dina8888 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Átutalással szeretnék vásárolni de már jó ideje nem találom ezt az opciótl

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Még nem kaptunk jelzést arról, hogy a Trustpay rendelési forma működne.

Van olyan fizetési mód a játékban, amihez nem szükséges a banki adatok használata.

Ez anonim, készpénzért vásárolható speciális bon kóddal ellátva. olyan, mint egy bolti számla, és az összeghatárig használható a játékban szabadon.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/paysafecard.2301/

18. Kékmadár1

Akkor ez a probléma. Maestro csak Magyarországon működik.
    A banki oldalad visszaállításához keresd fel a játék supportját. Válaszd az általános kérdések témakört. Válasza a regisztrációs e-mail címedre érkezik. Kövesd az abban leírtakat. A folyamat eltarthat néhány napig.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

19. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni, a kócos fülü nyúl házát a baháról kitöröltem hogy át tegyem a kergébe, de nem találom, név szerint is kerestem és egyenként is.

ID 17999692

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ne géppel akard kihelyezni.
    Csak manuálisan lehet, a gép nem érzékeli a jelenlétet a menüben, mert nem is aratja le, hiszen házi kedvenc a besorolása ezeknek a tárgyaknak.

Tehát kézi formával keresd a menüben, azonnal előhozza a szűrő. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.