Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ronka

ronka Járnitanuló

Igen én is ezt tapasztalom!Minden működik!De meddig?Reggelig?Akkor kezdődik az őrület előröl? Ez is bizonyítja,hogy nem a mi gépeinkben van a hiba! Kárpótlást kérünk!

Még annyit!A szél most is fúj,majd leszakítja a tetőt!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.8.17
  2. ronka

ronka Járnitanuló

Csak annyi lenne a kérdésem miért kellett a Moderátornak szerkeszteni az írásom?Milyen sértőt írtam?

3. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Szia!
    Semmi sértő nincs benne,csak összevonta a hozzászólásaidat,amit te elfelejtettél megtenni.
    Egyébként most még nálam is rendben működik minden,de vajon meddig?

ronka és alex0824 kedveli ezt.
  4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

A németek ugyanazokon a szervereken játszanak mint mi elvileg! Náluk "julius 11".-e óta a mai napig mindössze három játékos jelezte,hogy nála akad a játék valamilyen okból !
    A kimondottan a játék akadozásával,fagyásával kapcsolatban létesített help topikjukban olvasható!
    Az angoloknál két ember jelezte az elmúlt héten a játék akadozását.

5. pollakilona70

pollakilona70 Fórum-zöldfülű

Amennyit én láttam hiba jelzést a több volt a soknál. Az adminoknak mást sem tettünk sokan csak a hibákat jeleztük.

6. kandurr3

kandurr3 Utánpótlás-írogató

247/20 mbit/ s sebesség lassú??????

7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Sziasztok!

Egy kis adalék mindahhoz, amire kevesen gondolnak: nem csak véletlenül/hiba folytán nem működhet valami.
    Hosszú évek után az IWIW (béke poraira) és egy internetszolgáltató is beismerte, hogy bizonyos oldalak időnként akkora adatforgalmat generálnak a rendszerükben, hogy kénytelenek közbeavatkozni - magyarul lassítani azt.
    Korántsem lehet kijelenteni, hogy most is ez történt, de azért vegyük már észre, hogy a hibajelzések 95%-nál UPC a szolgáltató, miközben a magyar piacon (mint internet szolgáltató) a részesedésük ennek a töredéke.
    Ezt a tényt látszik megerősíteni még két dolog:

• nemzetközi szinten elvétve fordulnak elő panaszok a játékosok részéről fagyást illetően
    • a központ tájékoztatása szerint szerver oldalról nézve nincs olyan probléma, aminek a játék lefagyását kellene okoznia
    Ettől függetlenül természetesen az is igaz, hogy sokan játszanak egy időben, hogy a cserenap miatt a szokásosnál nagyobb adatforgalmak vannak jelen egy-egy játékosnál és ilyen esetekben minden apróságnak jelentősége lehet.

Cyra65, kovacstne, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  8. Krisztina.05

Krisztina.05 Fórum-zöldfülű

Krisztina.05ID: 55033427
    Sziasztok!
    A felhasználói fiókomban miért írja, hogy nem megfelelő a jelszó ill. ezen az e-mail címen nincs regisztrált játékos?
    Valamint, ha nem a Bigpoint oldalon (<<---csak itt tudok gond nélkül belépni) keresztül akarok belépni a játékba, akkor is helytelennek minősíti a jelszót, meg a felhasználói nevet is.

9. tereza6517

tereza6517 Haladó

Meg kell erősítenem, nemcsak UPC előfizetőnél csinálja ezt a játék. Szomszédom T-Com-os, és nála is ugyanet a helyzet sajnos.

Igen, ez nagyon valószínű.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.8.17
    alex0824 kedveli ezt.
  10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Tudnál erről a problémáról egy képet mutatni a számomra? Mikor, hol, miért kapod ezt a hibaüzenetet?

Kép készítéséhez, linkeléséhez az alábbi helyen találsz segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/#post-21573

11. Krisztina.05

12. Krisztina.05

13. PapaMangó

PapaMangó Járnitanuló

Anélkül, hogy túlreagálnánk ezeket a dolgokat , tényszerűen az történt , nálam legalábbis, hogy tegnap hajnalban tökéletesen működött a játék, tegnap délutántól viszont, amikor ismét hozzájutottam egyáltalán nem ment, semmilyen bűvészkedéssel, miközben minden más weboldal ugyanúgy működött. Egészen késő estig. MA reggel viszont ismét működik. Mivel számtalan játékostársam jelezte, hogy náluk is probléma van, ezek szerint valóban az történhetett, hogy valami kommunikációs fail volt a gépek és a szerver között. Hogy mi, azt csak a jóisten tudja. Amúgy az én szolgáltatóm nem a UPC. Nyilván összetett rendszerprobléma volt, ilyenkor az van hogy jogosan, vagy nem , de minden szitok a BP-re zúdul. Magam részéről lezártam az ügyet, és korrigálom az eventet, azt hiszem bőségesen van még idő....Inkább mindenki tegye ezt, ne pedig a történteken füstölögjön ! :)

Cyra65, alex0824, KukoricaKata és 4 más kedveli ezt.
  14. tess6308

tess6308 Haladó

Sziasztok ! Szeretném megtudni ill. tudatni ,hogy a parti kerekkerék az inditás után mindig megáll és csak pár másodperc után indul meg így esélyem sincs megnyerni a fő díjat.>:(>:( Vettem egy 120 db-os csomagot és az idáig felhasznált (43 darabbal így jártam ).
    Segítsetek !!!! Tudom , hogy a szerencse forgandó ,De ÍGY !!!! Ez....... Meggondolandó !!!!!:cry::cry:

15. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Én momentán a telenornál vagyok...tegnap sem,ma sem tudtam,tudom használni a csere automatát.Nem engedi,hogy tegyek ki ajánlatot,mert egyből lefagy a játék!Amúgy érdekes minden működik,de cserélni nem tudok!Jajj annyira de annyira örülök,hogy cserenap van!:cry:

16. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek a takarítást futtasd a gépeden CClener programmal, ha kell naponta többször is!

17. ronka

ronka Járnitanuló

Köszönöm Juliska70 a felvilágosítást!Már túl fáradt voltam a tegnapi küzdelemtől ,s hamarabb küldtem el az első sorokat,de a második gondolat még bennem maradt. :)
    Most még nálam is működik rendesen.

juliska70 kedveli ezt.
  18. marcsi240653

marcsi240653 Utánpótlás-írogató

A játék az állandó lefagyások miatt élvezhetetlen, már mindent megpróbáltam. Nem szórakozom, halálra idegesít a játék. Hiába töröm magam nem tudom befejezni az eventet!
    marcsi240653

19. GoodX

GoodX Junior szaki

Üdv! most látom milyen gondok voltak ,én nem tapasztaltam ebböl semmit időnként komplex hibák vannak mint pl.:túlterhelt szerverek ,és ami a legkritikusabb hogy a net szolgáltatók nem tartanak lépést a folyamatosan növekvő előfizetők számával .ami jó hír jön az 5G :D igaz ma még a 2G,3G sem stabil :p mindenki tartsa naprakészen a gépét és gondolkodjon el a szolgáltató váltáson .BP-nek meg biztosítani a kell a megfelelő technikai hátteret.(ilyen esetekre tartalékolni kell farmmunkás kupont ;) )

20. kiralylany1984

kiralylany1984 Utánpótlás-írogató

üdv! segítséget szeretnék kérni, a csere event-nél, mivel nekem nem műkődik!!! ha rámegyek ehy ajánlatra szürke marad. miért???? vagy én nem csinálok jól valamit vagy beállítási gondok, vagy a játék hibája???
    Köszönöm előre is a segítséget!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.