Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A csereablak jobb felső sarkán van a keresőmező. A konkrétan keresett tárgy neve beírható. Ha a szűrést is beállítod ( fa. ól, egyéb,......) maximum néhány oldalra szűkül a lista.

2. Marika1962

Marika1962 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tudna segíteni valaki nekem? A pajtámban a mai belépésemkor találtam egy cukorfát. Nincs üzenet, vagy levél hogy ki küldte. Igaz, indítottam cserét, (most először, mióta farmozom) de nem tudom, hogy ha ezt a fát cserébe küldte valaki, akkor ilyenkor nincs valami üzenet, hogy ki küldte? Hogyan tudom megnézni? Nagyon bántana, ha valaki azt hinné, csaló vagyok, mert én meg nem tudom neki elküldeni az ígért fát. Köszönöm előre is a segítséget! :-(

Swordfish kedveli ezt.
  3. Kékmadár1

Szia!
    Te is tudod ellenőrizni.
    A csereablakban az ajánlatok kezelése opciót választva.
    Elküldött fülön látod azokat az cseréket amiket te kezdeményeztél és játékostársad lecsapott rá.
    A bevétel fülön látod azokat a cseréket amiket játékostársad tett fel és te csaptál le rá.

Marika1962 és Swordfish kedveli ezt.
  4. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Köszönöm a gyors választ de sokszor meg néztem mindenhol!mindegyik BAHAMÁN VOLT EGY.Nem adtam el mert csak ez a kettő volt!

Marika1962 kedveli ezt.
  5. Kékmadár1

Ellenőrzéshez szükség van a farmnevedre és ID számodra.

Marika1962 kedveli ezt.
  6. Marika1962

Kedves Kékmadár1 !Nagyon szépen köszönöm, így megtaláltam! Ott van hogy bevétel cukorfa 1db, elküldött Banánfa 1db. Ott van a küldő kobus1977, és a dátum. De nem tudom, hogy most akkor én hogyan küldjem el neki a cserét? Bocsáss meg, hogy ennyit kérdezek, de ehhez a részhez zizi vagyok. Hálásan köszönöm a segítséget!

7. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

marcsi5556 id:33327404

Marika1962 kedveli ezt.
  8. Kékmadár1

A csere megtörtént Te megkaptad a cukorfát Ő megkapta a banánfát. Nincs további teendőd.

9. Marika1962

Kedves Kékmadár1! Nagyon nagyon szépen köszönöm a gyors segítségedet! Hálásan köszönöm! További szép napot kívánok neked! Üdv: Marika:)

10. Kékmadár1

A bahán most is kint van 1. A másikat 2017-08-11 17:44:08-kor elajándékoztad.

11. Marika1962

Köszönöm szépen!

12. viviaana16

viviaana16 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! 45-ös szinten vagyok, ez a második teliholdas event amin részt veszek. Jack boltjában vásároltam Denevérek fáját, de nem találom sehol. Valaki segítene, hol keressem? Köszönöm.
    viviaana16

13. Kékmadár1

Szia!
    Menüben találod a váza ikon alatt. Farmos területre tudod kihelyezni, a teliholdasra nem.

14. viviaana16

viviaana16 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen! :) Megvan. :)

15. Arwen1969

Arwen1969 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom jó helyre írom, de én hibaként látom a következő dolgot. Az üzlet és ajándék event során szerettem volna elcserélni egy magnóliát tojásfára, a léghajón. A pajtámban van 2 magnólia, van 48 csere engedélyem, de amikor rányomok a gombra, ezt írja ki: "Ajjaj! A cserét nem lehet végre hajtani, mert nincs(enek) meg a szükséges tárgy(ak)!"
    Most próbáltam, hogy magnóliát tettem ki tojásfáért cserébe, talán így működni fog!
    A cserét simán fel tudtam tenni a léghajóra, de még mindig nem értem, hogy fordítva miért nem működik!
    Előre is köszönöm a választ!
    Arwen1969 ID:40071219

16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ismert hibajelenség, jeleztük már a fejlesztői csoport számára.

Arwen1969 kedveli ezt.
  17. hirsch12

hirsch12 Fórum-zöldfülű

27-es szintű vagyok és a játék eleje óta nem kapom meg az üzeneteket. Üres a bejövő postám.

18. Arwen1969

Arwen1969 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! :)
    További szép napot!
    Arwen1969

19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Problémád alap oka az lehet, hogy több ilyen nevű farm van regisztrálva a játékban, kérlek vedd fel a kapcsolatot a supportal, ők tudnak segíteni a dologban! https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

20. macitesopeti

macitesopeti Járnitanuló

Sziasztok.Megcsináltam az eventet mégse kaptam meg se a felhöt se a rátehetö dolgokát :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.