Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A gazdaköri feladatok gyűjteményében a teljesíthetőségi szint megjelölése és a részletes beadandó igény olvasható!
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...detések-a-gazdakörben.6870/page-4#post-590461

Fatther kedveli ezt.
  2. zsebi76

zsebi76 Utánpótlás-írogató

Tiszta szivbol bocsanatot kerek...le jarva a csere nap figyelmentlenseg es fel raktam a dekoraciokot ....bocsanat a zavarasert...igazan nem vetem esszre....tovabi szep napot :)

Angyalszárny kedveli ezt.
  3. lilijázmin05

lilijázmin05 Aktív író

kÖSZÖNÖM SZÉPEN

4. mam5018

mam5018 Haladó

Sziasztok, egy kis gondom van a Csibeszobában: eddig a "napi" levélért is kaptam 5 pontot. Most három csibémnél nem kapom! Vajon miért??
    Farmnevem: mam5018, ID 23834186

5. SzaMóca1129

SzaMóca1129 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Mai nap folyamán tapasztaltam, hogy a gazdaköri feladatoknál, többszöri ki és belépés után, a számítógép, valamint a net újraindítása ellenére sem engedi a rendszer, hogy befejezzek egy feladatot. Tehát hiányzik mondjuk egy fahasáb a gazdaköri küldetésben, hogy kész legyen az egész feladatsor, a pajtában benn van, rendelkezésemre áll a szükséges termény, de nem engedi befejezni a feladatsort. Tudjátok ez miből adódhat? (ez az összesre jellemző, nem csak egy adott feladatra.)

Előre is köszönöm a segítséget,
    Szép napot!

Üdv:
    SzaMóca1129 gazda ID: 24319531

6. Angyalszárny

Szia!
    Javasolnék egy cclener programmal történő takarítást a gépeden!

7. agi770

agi770 Törekvő

Szia!
    agi770 (ID: 29713296) A varázstükör feladatsor 6/6-os részét akartam befejezni. Beadtam a kívánt mennyiséget, viszont a vérpáfrányból leadás után (kb 5800 volt a pajtámban) azt írja ki,hogy 275 db van beadva és nulla a raktárban. Segítséget kérnék. Köszönettel:
    agi770

8. Lau10

Lau10 Járnitanuló

sziasztok. a hiba nálam is fennáll mint Angyalszárnynál! Géptakarítást ne irjatok, mert megvolt. Valami más megoldást kéne találni.

SzaMóca1129 kedveli ezt.
  9. Benedek75

Benedek75 Járnitanuló

Sziasztok! A rémséges üzlet feladatsor 6/6-os mindhárom feladatához megvolt a megfelelő rémnövényem és rákattintva teljesíteni szerettem volna azokat... Internetkapcsolat megszakadására hivatkozva kidobott a játékból... Ellenőriztem az internetkapcsolatomat ami rendben volt. Visszaléptem a játékba és a rémnövényeket levonta, de egyik feladatot végrehajtását sem jelzi. A növények (holdharmat, koponyafa, boszikorsó, izzó penészke) eltűntek, feladat maradt. Segítséget szeretnék kérni, hogy a növényeim visszakerüljenek a pajtába. 2017.08.15 9:20 körüli időpontban történt.
    Gazda: Benedek75
    ID: 2519014
    Segítségeteket előre is köszönöm!

10. bibóbobo

bibóbobo Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Gazdakörben én sem tudok feladatot teljesíteni... S.O.S gépemmel minden rendben...

11. picur07

picur07 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítség kellene! Kihez lehet fordulni,ha a gép elveszi az aranyamat,és a megvásárolt szuper trágyát pedig nem kaptam meg!
    Egyszerűen nem értem.
    Üdv: Picur07

12. Angyalszárny

Sziasztok! Türelmet kérek tőletek-...
    Jeleztem a gazdaköri hibajelenséget az illetékesek felé!

SzaMóca1129 kedveli ezt.
  13. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, a gazdakörbe a Mocsári szörny feladatbe 4x próbáltam beadni a beadandót mind a 4x kidobott a játékból azzal, hogy kapcsolódási hiba, ugyanakkor minden mást csinálható a farmon, tudtam aratni, állatot etetni, felhőt learatni, a gazdakörbe viszont beadni lehetetlenség mert kidob a játékból,

SzaMóca1129 kedveli ezt.
  14. -MOGYI2-

-MOGYI2- Utánpótlás-írogató

nem enged szintetlepni geptakaritas megvolt a hiba nemcsak a gazdakoriben van a felhosoron kellene szintetlepni es nem tortenik semmi

15. Angyalszárny

Szia!
    Egy ki be lépés után kérlek ellenőrizd újra!

16. synde67

synde67 Utánpótlás-írogató

Most vettem 20 bosziüstöt.40 farmaranyat levonta,a bosziüstöt meg elfelejtette ideadni.Ez aztán az üzlet!!!

17. Arwen1969

Arwen1969 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Néhány perccel ezelőtt vásároltam 100 db bosziüstöt. Az aranyat levonta a rendszer, de az üstöket nem találom. Már frissítettem, CCleanereztem, nem tudom mit tehetek még. Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!
    Arwen1969 ID: 40071219

18. Sandika

Sandika Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    4 db party pörgetésem volt és csak 3 ajándékot kaptam:( Légy szíves nézzetek utána, hogy mi történt? Köszönöm a segítséget.
    SandikaID: 26337968

19. szeberin-szilárd

szeberin-szilárd Járnitanuló

Sziasztok!
    Szeretnék érdeklődni, hogy másnál is van-e ilyen ? A Bölcs Tölgyön szerettem volna még hiányzó pár dolgot ki váltani, de nem engedi a rendszer.Azt írja, hogy kapcsolódás közben hiba lépett fel.Lépjek ki és próbáljam újra. Meg tettem többször is , de ugyan az a helyzet. A gépem tiszta.Azzal nem lehet baj.
    Előre is köszönöm a választ. Üdv: szeberin-szilárd

SzaMóca1129 kedveli ezt.
  20. Angyalszárny

Szia!
    Id számot kérnék az ellenőrzéshez!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.