Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

A Doki küldetése II. elemet össze kell építened a szgeti területen, kincses szigeten.
    Helyezd ki a Doki küldetése I. elemet, tedd rá a Doki II. elemet. Majd töröld. A menübe összeépítve várja majd, hogy a felhősorra helyezd.
    Erre a sorra csak összeépített elemek kerülhetnek. Ez a specialitása a felhősornak.

Doki küldetése felhősor

• Lezárási idő: 08:00 óra
    • Kategória: Haladási sorok
    • Jutalom:
      • 15 Bahama TP x Bhama szint
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott (fejlesztett) dekor elemek helyezhetőek rá. (Kakukkmama II, Iszapfürdőzés II, Kakukktojás II, Doki küldetése II.)
    A felhőre kihelyezhető elemek a korábbi Kakukk-eventek alkalmával voltak megszerezhetőek. Bővebb infó itt.

FIGYELEM!
    A felhősor csak akkor zárható le, ha a korábban megszerzett dekor elemek összeépítésre kerültek (alap és fejlesztés). Ennek hiányában nem tudjuk őket kihelyezni a felhősorra.
    Ahhoz, hogy a Doki II dekor elemeket ki tudjuk helyezni a felhőre, az alábbiakat kell tennünk:
    - kihelyezni Doki I elemet a Bahamarama vagy a kincses szigetre,
    - ráhelyezni a Doki II fejlesztést,
    - törölni a farmról a dekor elemet, ezáltal a menüben egyben kerülnek tárolásra,
    - az így összeragadt dekor elemet már ki tudjuk helyezni a felhősorra.

2. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszönöm

3. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia köszi, a teleholdas farmra nem tudtam sehonnan se, be volt zárva, de ki-be léptem a játékból - amit utólag meg is írtam - és akkor már lehetett. Köszi Jucus

4. ]Lizy[

]Lizy[ Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm.Most már minden oké

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Nem eltűnt, hanem Te ajándékoztad el.

Ennek a két kifejezésnek azért nem azonos az értelme.

Akinek elajándékoztad: vicuka5353 gazda

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal, ott pótolják számodra.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal, és ott pótolják számodra.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A vásárlásaidról minden esetben kapsz egy visszaigazoló e-mailt a regisztrációs címedre. Kérlek ott ellenőrizd pontosan hány db turbómalom előfizetést vásároltál.

HéricsBáró kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia Kékmadár
    Egyrészt , ez már több mint egy éve volt , és mindig törlöm az íméleket , szóval kizárt , hogy meglenne . :p
    A második , hogy fogalmam sincsen , hogy anno milyen ímélen regisztráltam .:cry:
    Annyira nem baj , csak azt hittem , még egy hónapig érvényes lesz , de ez az egy év tiszta öröm volt a malom szempontjából :inlove:
    Köszönöm a válaszodat :)

10. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, simán megtalálod milyen email címen regisztráltál ha megpróbálsz írni a supportnak.

HéricsBáró kedveli ezt.
  11. Kékmadár1

Időközben munkatársam ellenőrizte: 10.078 óra előfizetésed volt. ez = 419 nap. 30 nappal számolva 14 hónap.

HéricsBáró kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Oké , köszi .
    Szóval akkor 14-et vettem ? :oops: Nem 15-öt ? :cry:Legközelebb jobban odafigyelek , mit , mikor csinálok :p

13. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Köszönöm!

Tudom hogy eleged van de meg kérdeztem és nem kapott semmit tőlem.Akkor vajon hová tünt??az ólam??Köszi.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.8.17
  14. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam az ellenőrző panel adatait közölte. Biztos hogy neki küldted el. Gazdatársad nem jól emlékszik.

15. Szakigazda

Szakigazda Utánpótlás-írogató

Üdv! Bocs az újabb zavargásért, de lehetne valamiféle infót kapni a reggel 8:52-kor feltett problémámra (676. oldal)? Leglább annyit, hogy rajta vagyunk vagy "Bocs de off kérdés" vagy valamit ? :) Fél milla pont kb azért csak számít (nekem legalább is) , és ha nincs rá megoldás, akkor legalább nem pörgök rajta, mi történt...

16. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Kérek szépen valami technikai útmutatást, mit cselekedjek a gépemmel, mert már annyira "biztos", hogy a hajam égnek áll tőle. Egy órája vacakolok a farm berendezésével. Folyton azt írja ki a Chromban, hogy a Schok Wave - remélem, jól írom a nevét, de nagyon ideges vagyok - nem válaszol, ez valami bővítmény. A Firefoxban szintén lelassítja a gépet, és csak, ha farmerámázom, igaz, más játékkal nem is nagyon játszom.
    Szóval, segítsetek legyetek szívesek! - a Chrom beállításokban már követtem, amiket írt a Google, de annyit ért, mint halottnak a puszi, viszont hamarosan haj nélkül maradok, az idegességtől...

Gazda: csillaglili55ID: 31659778

17. Kékmadár1

Szia!

Javaslom, takarítsd ki a gépet a régi sütiktől... ezek akadályozzák a folyamatos műveletvégzést a farmon.

A műveletsor menete itt olvasható:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Ellenőrizd azt is,hogy a legfrissebb Flash Player legyen telepítve a gépedre.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/
    A "FlashPlayer elmentett adatainak törlése" használatához útmutató:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    A műveletek végrehajtása után indítsd újra a gépet, ellenőrizd lehetőleg – Firefox böngészőből a farm működését.

18. Szabolcs69

Szabolcs69 Utánpótlás-írogató

Üdv. Kérdésem lenne: Ma vettem 2 db turbómalmot. Az aranyat le is vonta. Az idő szerint már csak 13 óra van hátra.
    Hogyan lehet ez?

19. Kékmadár1

Szia!
    Köszönjük a türelmedet!
    Sajnálom! :( Az ellenőrző panel adatai nem tartalmaznak tételes listát a tapasztalatpont változásáról.
    Így nem lehet megmondani, pontosan mikor mennyi pontot nem kaptál meg.

20. Kékmadár1

Szia!
    13 óra az akcióból hátralévő idő. Alatta lévő címerikonon tudod ellenőrizni a turbómalom idejét.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.