Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Atis20

Atis20 Fórum-zöldfülű

A mozi nem tölt be csak félig....félig meg is tudtam nézni.Utána közölte,hogy nem sikerűlt beolvasni a dns címet.Na és?Az én hibám?Semmit nem kaptam...unalmas már ez a mozi mizéria igazán.

2. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

3x néztem végig az Unicef reklámfilmjét mozipontot egyet sem kaptam.

3. szili48

szili48 Törekvő

ez már szemtelenség, fél év után végre van mozi, megnézem a 2:17 perces Unicef reklámfilmet, mozipontot viszont nem ad érte, majd kiírja a szokásos bla-bla sajnálom..... szöveget,

4. vkandur

vkandur Fórum-zöldfülű

sziasztok!
    párszor leszedtem-visszaraktam már az óljaimat. most jó sokáig nem voltak feltéve, viszont most megdöbbenve vettem észre, hogy egy darab szentjánosbogaras ólam sincs. nos mivel marha rég voltak fenn, ezért nem tudom azt sem, hogy hány darab volt, de kettő biztos.
    Kérlek segítsetek, hogy hova tünhetett.
    Köszönöm szépen
    gazda: vkandur
    ID:3268564

5. .vicuska08.

.vicuska08. Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én is megnéztem 2X az Unicef filmet de mozipontot nem kaptam érte :(

6. Curantes

Curantes Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Sajnos a mozi ismételten nem működik megfelelően, nem ad mozipontokat.
    Ha nagy ritkán megjelenik egy film, akkor vagy nem tölt be rendesen, vagy nem ad mozipontokat, vagy egyáltalán nem történik semmi!
    Ez nagyon kellemetlen, és rendkívül bosszantó!
    Ráadásul semmilyen változás nem történik már hosszú ideje ez ügyben.

Utoljára szerkesztett: 1.12.14
  7. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

Szia
    Nem látom nyomát, hogy korábban rendelkeztél volna szentjánosbogár röptetővel. Nem kevered véletlenül másik farmmal?

8. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

Köszönjük a jelzést!

Utoljára szerkesztett: 1.12.14
  9. Ha tp bónuszt nyerek a százalékot kiírja de az időt nem !
    Jelezni kellene a BP-nek

10. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

11. Krisssza

Krisssza Utánpótlás-írogató

Szuszi, nálad van már valami fejlemény a supportnál? Nálam még mindig feldolgozás alatt van a dolog, jóváírás még nincs. Mondjuk már így is lemaradtunk arról, amiért aranyat vettünk (volna)... de azért érdekel, hogy másnál már történt-e jóváírás. Köszi, Krisssza

12. zorgo64

zorgo64 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem tudok veteményezni. Hiába katt a földterületre, nem történik semmi. Az aratással nincs gond. ID 7052900

13. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

14. szuszi.2010

szuszi.2010 Utánpótlás-írogató

Az automata által küldött "feldolgozás alatt" üzenet óta semmilyen egyéb üzenetet nem kaptam a supporttól, érdemi intézkedésről nincs infóm. szuszi.2010

15. vkandur

vkandur Fórum-zöldfülű

nem keverem, másikon valóban van négy, de ezen is volt legalább négy, de kettő biztos, mindenesetre valóban nagyon rég voltak kirakva, még akkor szereztem őket, amikor nem farmaranyért ment.

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Mint ahogyan a kollégám is leírta Neked, az ellenőrző panel adatai szerint a megadott accounton nincs nyoma a szentjánosbogár-röptetőnek.

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek várj türelmesen néhány órát.

18. svaci7

svaci7 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!A havas tájat ki lehet kapcsolni? mert zavaró!köszönöm!

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia svaci7!

Jelenleg nem kikapcsolható.
    Esetleges későbbi kikapcsolási lehetőségről nincs jelenleg információnk.

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia shylaa!

A Payment support minden egyes levélre válaszol!
    A választ a regisztrációkor megadott email címed fiókjában keresd, annak minden mappáját nézd át ( spam, promóciók, stb )

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.