Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem is akartam írni,amikor láttam,hogy másnak is probléma ez.Elolvastam a megoldást és kikapcsoltam a rózsaszínt, nekem nem segített,de válasz nincs .

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Miután kikapcsoltad, frissítettél egyet? Nem így megoldódott. :)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Válaszd a nincs téma-t és mentsed is ell, utána frissits a visszagobbal. Igy menni kell, csak sajna minden művelet után kell a frissítés, de utána jó lesz;)

magdi06 kedveli ezt.
  4. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Egy frissítés biztosan megoldja a problémádat!

magdi06 kedveli ezt.
  5. blogger55

blogger55 Törekvő

Dettó pacák a főfarmomon

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben így fogalmazol, hogy dettó, akkor a megoldást is biztosan olvastad.

7. Gyöngyhörcsög

Gyöngyhörcsög Junior szaki

Szia!
    Nincs rózsaszín dizájn bekapcsolva? Nekem az volt, visszaállítottam eredetire, frissítés, és nincs paca :)

8. magdi06

Köszönöm.Mielőtt írtam volna,frissíttem, gépet takarítottam de nem a javítás után,most akkor még egyszer elvégzem .

9. csavokanna60

csavokanna60 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Takarítottam mindent megcsináltam és még mindig ha ki akarom tenni a struccot úgy repked a farmom felett mint egy ufó. Egyszerűen nem akar földet érni, vagy csak nagy nehezen de akkor se ott ahol én szeretném. ID: 12203466

10. eszter2000111

eszter2000111 Fórum-zöldfülű

Hasonlóan a következő farmokon is csak 5 mag érkezett:
    zsuem ID 54735139
    almaemi ID 50748259
    A múltkori eventindulásnál is ezekről a farmokról meg az enyémről (ID 27350513) is jeleztük is hogy nem működött az állatgondozó. Most is ez a 3 farm játszik másképp.
    Javasolnám hogy a BP is végezzen gép-szervertakarítást!!! Vagy a kezelők között végezze el...
    Pótolják? Meglehetősen lelombozó esemény-sorozat, egyáltalán nem lelkesít a játékra.
    Üdv

11. GA-BI-O-Farm

Kedves gazdatárs!
    Mi a manónak akarsz eventes gazt ültetni, amikor 20 a pajtaértéke ! Nem kötelező ültetni, azt dobálsz be amit akarsz , farmos növények, állatok, termények. Gondolom van olyan növényed, amiből több van, de ha nincs, akkor ültess valami nagyobb pajtaértékkel bíró növényt és azt add be :)

revaa és Fätum kedveli ezt.
  12. magdi06

Köszi.Frissítéssel még nem lett jó, de ki-be lépés után tökéletes.

13. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Sziasztok.A főfarmomon van három rózsaszín alakzat.Az egyik az aratógépemen.Nem tudom használni.Ki be léptem semmi.Köszönöm a segítséget előre is.

14. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia kapcsold ki a rózsaszín hátteret :)

15. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Nekem is ott van a föfarmon az a 3 rózsaszín alakzat .Valaki segítene hogy mi ez mert nem tudom használni az arató gépet Köszönöm Lázárné

16. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) te is kapcsold ki a rózsaszín hátteret :D

17. GA-BI-O-Farm

Csak olvass kicsit vissza
    Kapcsold ki a rózsaszin dizájnt, mentsed és utána jó lesz:)

18. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Szia akkor is ott maradt

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Utána egy frissítés, ki-belépés ajánlott. :)

20. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

kikapcsolás után csinálni kell egy mentést, játékból kilépve majd vissza lépve eddig mindenkinek eltünt :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.