Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hapajti62

hapajti62 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kérdésem az lenne, hogy megvettem a "zuhatagok szigete" c. területet 600 csillagért és ugyanazt kaptam, mintha 400-ért vettem volna meg! Tehát 29 kis területet itt is, ott is! Ez azt jelenti, hogy a másik farmomon is megvettem 400-ért, ott is 29 kis területet kaptam!
    Hogy is van ez?
    A választ előre is megköszönöm: üdvözlettel hapajti 62 gazda

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    minden farmon ez az árazás működik, jó helyen kaptad a területeket!

Utoljára szerkesztett: 21.8.17
  3. hapajti62

Szia! Bocsi, de nem értem kristálytisztán a válaszodat?! Mi az, hogy "helyen" kaptam a területeket?! Tehát 400 farmaranyért ugyanannyit, min 600 farmaranyért?
    Üdv:hapajti62 gazda

4. Angyalszárny

Szia!
    A zuhatagos sziget 6 területből áll. ebből a 6 területből ehet kettőt kiváltani farmpengőért az egyik terület 400 a másik 600 pengő s ezek megközelítőleg egyformák! Figyelj a játékelem megnevezésekre, nem farmarannyal fizettél!

5. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek a problémával a supporta írj, ott tudnak utánanézni! https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

6. hapajti62

Szia!
    Nem akarok kötekedni, bocsi a tévedésért, nem farmarany, hanem farmpengő, de ez itt irreleváns, kérdésem az volt, hogy 400 farmpengőért ugyanakkora területet kaptam, mint 600 farmpengőért! Tehát valami sántít! Tehát nem "megközelítőleg", hanem pontosan ugyanakkora területet kaptam!

Üdvözlettel: hapajti62 gazda

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Akkor tisztázzunk néhány dolgot ezzel kapcsolatban.
    Zuhatagok szigete 6 részre van felosztva. Ehhez a 6 részhez 3X2 fajta megszerzési mód áll rendelkezésünkre. Az, hogy melyik módon mikor szerezzük meg az teljesen független, a területek megszerzése halad sorban.

8. Szuzy57

Szuzy57 Fórum-zöldfülű

Játékos nevem: Szuzy57
    Az ID számom: 55030359
    Az újrahasznosító eventben a kapott farmpengőért vásároltam ma reggel egy szokotrai sárkányfát, szupertrágyát, 20 pörgetést, de a sárkányfa nincs sehol....a többit megkaptam (megtaláltam), a fát nem....frissítettem, dobozt néztem, de még mindig semmi. Kérem szépen, hogy amennyiben lehetséges, nézzetek utána a dolognak. Minden területet végig néztem, nem tettem ki sehova. Köszönöm szépen!

9. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! A szokotrai az bahás, keresd ott!

10. Szuzy57

Szuzy57 Fórum-zöldfülű

Köszönöm, akkor majd ha már át tudok menni, akkor biztosan megtalálom :)

11. hapajti62

Kedves Tamás!
    Lehet, hogy én vagyok öreg és nem egészen értem már ezeket a dolgokat, de egyvalamit továbbra sem értek!
    Hogy 3x2, azt még tudom, hogy 6, de ha én megvettem a másik telkemen ugyanebben a feladatban 400 farmpengőért a 29 kis földterületet, akkor az alatta lévő 600 farmpengős területért nem csak 29 kis földterületet kellett volna kapnom, hanem többet!
    A különbözetért vehettem volna bármi mást, pl. szupertápot, v.milyen fát, stb! Valahogy ez igazságtalan és még csak jelölve sem volt, hogy 400=600-al ezek szerint! Tehát akkor eszembe sem jutott volna a kínkeservesen megszerzett 200 farmpengőt erre költeni, ha előre tudom, hogy ugyanakkora területet kapok érte, vagy Te nem reklamálnál?
    Üdvözlettel:hapajti62 gazda
    ID 31069366

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Munkatársam elfoglaltsága miatt most az én válaszomat olvasd el, kérlek!

Még mindig igaz az, hogy a 6 területrész így került felbontásra a megszerezhetőséghez:

2 részterület gazdaköri feladatokért.
    Nem azonos a követelmény, magad is látod, de mégis 1-1 db rész lehet általa a miénk.

2 részterület farmpengőért kerülhet a birtokunkba.
    Nem egyforma a farmpengő mennyisége, amiért kiválthatjuk!

2 részterület aranybabánért takarítható ki, gazolható ki.
    Ez sem azonos értékű fizetési eszköz, a leírás alapján.

Ezeket az "árakat" a központ határozta meg! A leírás is tartalmazza, ezen nem érdemes vitatkozni.

Ha szükségünk van az új szigetre, akkor semmi sem drága a területrészek birtokbavételéhez.
    Ha kiváltjuk mind a 6 részt, akkor teljesen mindegy milyen sorrendben vesszük tulajdonba, mert semmi kár nem fog érni bennünket!

Ha soknak ítéli meg a gazda az "árat", akkor nem vág bele a teljesítésbe.
    Enélkül is lehet játszani. Később is meg tudjuk szerezni, ha a "tőke" majd rendelkezésünkre áll.

13. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a rózsaszín farmdesigne hibáját javították már? Levettem a múltkor, ha már jó, visszatenném.

14. mamarygen

Szia!

A "lila foltokra" gondolsz a felső részben?

Használható már a rózsaszín téma a főfarmon, gond nélkül. :)

15. -Awera-

-Awera- Fórum-zöldfülű

Szia ! gondban vagyok , nem találom azokat a fákat amit a hónap elején eventkor kivettem a földekről. / az is lehet, hogy július végén /.
    Ezek a fák : tehéntejfa, tojásfa, cukorfa a többit nem tudom , a fák már nagyon régóta megvannak . Bízom abban, hogy tudsz segíteni. ID szám:21752437 név -awera-

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.8.17
  16. mamarygen

Szia!

Gondold át kérlek, elcserélhetted-e ezeket a fákat a csereeventben?

Ellenőrizted-e, hátha a farmos füvészkertedben termelnek a fák?
    Minden farmterületedet átvizsgáltál?
    Kerested a menüben is, a szűrő funkciót is használtad?

Ahhoz hogy ellenőrizhessük ezen fáidat, szükség lenne arra is, hogy mennyivel rendelkeztél ezekből a fácskákból.

Most mennyi áll rendelkezésedre?

Mennyit hiányolsz?

Ezen adatok nélkül nehéz kideríteni, mi is történhetett.

Kérlek arra, adj ezekre a kérdésekre választ. Köszönöm!

17. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Igen, arra gondoltam, köszi a választ, akkor visszamegyek rózsaszínbe! :inlove:

18. Dorcy0123

Dorcy0123 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Megrendeltem és váltottam prémium gazdára. Meg is kaptam, de automatikusan nem aratja a fákat. Utána tudnátok nézni? Köszönöm Gazda: Dorcy0123 ID:15571183

19. mamarygen

Szia!

A prémiumos ablakban bekapcsolt az automatikus aratási négyzet nálad a farmodon?

Itt kapcsolható be a fák automatikus szüretelése.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-új-prémium-rendszer.14921/

20. Dorcy0123

Dorcy0123 Fórum-zöldfülű

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.