Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Katicabogár64-

-Katicabogár64- Járnitanuló

Szia ! Köszönöm a választ.Pedig be tettem azt is de semmit nem adott és a fák el tűntek.

2. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia köszi írok. Jucus

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sajnos technikailag nincs lehetőségünk arra, hogy megvizsgáljuk az összes rendelkezésre álló óladat,fádat stb. , azaz nem tudjuk megvizsgálni, hogy valóban eltűnt -e valami a menüdből és ha igen, akkor mennyi. Ennek megfelelően nem tudunk felajánlani kompenzációt, az általad elveszettnek vélt dolgokat nincs lehetőségünk pótolni.

4. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia Id 52502380 l.jucus49 , nálam van ilyen a szezonálisnál és le is vonta az összeget. köszi Jucus

5. |Tamás|

Köszönöm. Az általad megadott farmon nem látom nyomát, hogy vásároltál volna ilyen kosarat, csak a labirintusos eventhez kapcsolódot látom. Hírek felületen sem találtam nyomát, hogy kínálna Neked ilyen jellegű kosarat/kosarakat. Biztosan megtörtént a levonás?

6. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia, nem értem, most még egyszer megnéztem. van nálam alakváltó csomag a szezonálisban és biztos, hogy levonta, tudom bizonyítani, mert SMS-t kapok minden fizetésről. Köszi Jucus

7. |Tamás|

Ez esetben Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Payment Supporttal.

8. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia már megtettem, köszi Jucus

9. bab79

bab79 Utánpótlás-írogató

Sziasztok segítséget szeretnék kérni .A régi bankkártyámat amit használtam itt a farmon vásárláshoz lecserélték .*******
    Előre is köszönöm
    üdv bab

Részletek törlése |Tamás|

10. |Tamás|

Szia!

Ehhez sajnos nem tudok hozzászólni, nincs jogosultságom ilyen ügyekben bármiféle döntést hozni. Support tudja megmondani, hogy milyen papírok beszerzése szükséges.
    Fórum egyáltalán nem alkalmas ilyen dolgok kitárgyalására. Kérlek, vedd fel a kapcsolatot a bankoddal és a játék Supportjával.

11. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Remek ez a vonatoztatás. Berakom a fákat, vonat elmegy, 1 óra múlva megérkezik és közli, hogy a megszerzett fa a pajtában van. Most raktam be a 4. adagot, de a "megszerzett" 3 talányos fának nyoma sincs. Kitakarítottam a gépet, kiléptem és újra indítottam, de csak a nagy semmi van. Ez vonatkozik mindkét farmomra. Bonzó1945, ID 17508698 és Cincilke, ID 42602495. Így csak a pajtám ürül teljesen értelmetlen módon. Kérem, hogy nézzetek utána. Üdv. Bonzó1945.

panka0222 kedveli ezt.
  12. |Tamás|

Szia

Bonzó1945, ID 17508698 - 2db arany tiki-titokfa elérhető a bahamás menüdben a mind kategória alatt
    Cincilke, ID 42602495 - szintén.

Kérlek, nézz körül alaposan a megfelelő helyen.

Bonzó1945 kedveli ezt.
  13. babi358

babi358 Fórummogul

ólban lévő pávákat, eddig nem volt probléma simán etettem mint a többit ez a hiba ma jelentkezett,

bocsi a legyezőgyártó műhelynél van a gond, ne haragudj benéztem. köszi ha tudnál segíteni,

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.8.17
  14. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Köszönöm a választ. Beírtam a keresőbe a titokfát és a talányosát is, de arra nem jött elő. Igaz, hogy az arany szót nem írtam eléje, de eddig szótöredékből is mindig kihozta az eredményt. Ezentúl majd igyekszem kitalálni a játékalkotók gondolatait is és a megfelelő helyen fogok keresgélni.

15. |Tamás|

Szia!

Nem véletlenül dolgozunk az eventismertetőkkel annyit. Az event ismertetőben pontosan le van írva az összes titokzatos csemete neve amit most hozhat a vonat.
    Az eventismertetőt itt tudod elolvasni amely tegnap óta elérhető (1 nappal eventkezdés előtt! )

16. |Tamás|

Szia!

Legyezőgyártó az a páva terményes ólja. Terményes ólak esetén pedig minden állat esetén érvényes az a szabály, hogy állatot és a tápját fogyasztja az etetéshez. Ez itt sincs másként tehát pávát és páva tápot eszik a legyezőgyártó. Kérlek, ellenőrizd, hogy van-e mind a kettő a pajtádban.

17. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Szia Csocso,elnézést kérek csak most jöttem vissza.Valamikor az event kezdete előtt történt,vettem egy tikiset aranyért,és azt elvesztettem valahol,mert nem találom.
    Khirra a farmév és az ID:2843536
    Nagyon köszönöm és még 1x bocsi a késői reakcióért.

18. |Tamás|

Szia!

Egyet szeretnék megkérdezni. Hogy játszol több mint 10 éve?

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

19. |Tamás|

Szia!

Az általad megadott User ID szám és felhasználói név nem stimmel. Kérlek ellenőrizd.
    Jól értem, hogy a vonattal van gondod? Jó helyen kerested a titok fákat? Jó néven kerested? Menü a mindre van állítva?

20. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Szia Tamás,bocs,az ID:28453536,a gőzösnél az első csemetém tünt el,miután ki tettem és csak fúrt a kis birka.Aztán nem találtam meg.Most is csak fúr a birka.Azt hiszem minden rendben van a beállítással.Amúgy nagyon lassan és akadozva működik nekem most a gőzös.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.