Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Kérlek még azzal egészítsd ki az információt, hogy melyik volt a legelső, amit hiányolsz? Mennyit csináltál belőle, mennyi van meg?

2. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

A legelső csemetét aranyért vettem,a bahára.Azt nem találtam.

3. |Tamás|

2017-08-24 14:08:38-kor kibontottad az első bahamásat ami ezüst tiki-titokfa volt.
    Egyet nem értek. Amennyiben az elsővel gondod volt délután 2-kor. Miért játszottál tovább még 45 db-ot és 5 órával később jelzed?

4. Khirra

Azért játszottam tovább mert kellenek a fák,és nem szoktam ide jönni nyafogni egy fáért vagy bármi másért,csak jeleztem hogy nálam is vannak,voltak gondok.Az 5 óra meg azért volt mert nem voltam itthon.

5. |Tamás|

2-től 4-ig majd fél 7 óta folyamatosan vonatozol.
    Nem az a probléma, hogy eltelik 5 óra a történés és hibajelzést között, hanem az, hogy ekkora adathalmaz esetén nehéz azonosítani bármit is. Nagyon sok helyről kell összenézni az infokat, hogy beraktad, megkaptad, begyűjtötted, hol van, ki kelt, mi lett belőle...

Legközelebb arra Kérlek, hogy ha ilyen van, hogy valami miatt szólni szeretnél, hogy vizsgáljuk felül, akkor azt a fajta tevékenységet szüntesd be addig, hogy könnyebben, gyorsabban, hatékonyabban áttudjuk nézni az adathalmazt.

6. Khirra

Dehát én nem is kértem hogy most azzonal ide vissza a fámat.És azt is tudom hogy ez rengeteg munka nektek.Csak azt szerettem volna ha tudttok róla hogy több farmon is volt ilyen.Ne haragudj hogy ennyit kellett ezzel foglalkozni,tudom tényleg hogy sok az adat.

7. babi358

babi358 Fórummogul

Köszi ezt is jól benéztem, valóban a legyezőgyártó megzabálta az összes pávámat, ezért nem tudtam etetni nem volt mit , köszönöm eztán jobban figyelem a műhelyes ólak sokba kerülnek. Szia

8. zigus46

zigus46 Aktív író

Amit itt leírtál kösz mind meg van és mind rendben van és tökéletesen működik és naprakész minden ... de az is igaz amit én leírtam és igaz nem tíz éve de lassan tíz éve játszom / 2010 -óta/ és köszönöm ennyit akartam írni és többet nem zavarlak....

9. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Sziasztok! Negyed órája jött meg a vonat, de nincs meg a titokfa. Meg tudnátok nézni? Köszönöm szépen.
    ldikó 60, 48741758

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

ldikó60 kedveli ezt.
  11. ldikó60

ldikó60 Törekvő

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Még nem érkezett meg a második vonatod. :)
    Várj rá, kérlek!

13. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! A vonatos fák információjánál nálam van olyan fa, hogy bahamarama xxl. Az ismertetőben erről nem olvastam, de lehet elkerülte a figyelmemet, vagy hiba?

14. [Gergő]2

[Gergő]2 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az alakváltoztató kosár tartalmának hol tudnék utánanézni? Köszi!

15. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia sehol, én már végigjártam ezt, ez még az előző eventből maradt itt, ma már nincs szükség rá, valami hiba miatt nem vették ki a játékból. Ne törődj vele! Jucus

16. Mariska45

Mariska45 Utánpótlás-írogató

Légyszives nézz utána van egy krokodil ólam , de eltünt és sehol nem találom. Mariska45 ID2290690 Köszönöm

17. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek alaposan nézz körül, mert ki van téve a krokodil ólad;)

18. Szamóca-tanya

Szamóca-tanya Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kiváltottam a szupertrágyás ládát az eventben, és csillagos ládát adott 1 db csillaggal a szupertrágyás helyett... ha tudtam volna, hogy az van benne a végére hagyom... :( Lehet tudni, van más keveredés is a ládák között?

19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Pontosan melyik ládát váltottad ki?

20. hibaliba3

hibaliba3 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Az Alkimista mesterség ötödik szintjét megnyitottam két napja, de a kijelző nem nullázódott le.
    Gazda: hibaliba3 ID: 21057057

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.