Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mariska45

Mariska45 Utánpótlás-írogató

Sajnos sehol nem találom az eventnövények vannak kitéve.

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Mivel nincs 6. szint ez így helyes!

3. Angyalszárny

Szia!
    Az ellenőrzés alkalmával bizony ki volt/van téve! A Bahamara szigeteiden keresed? Mindegyik részt ellenőrizted?

4. Szamóca-tanya

Szamóca-tanya Fórum-zöldfülű

Balra fent a kék létra melletti szupertrágya jelzésűt.
    Szamóca-tanya ID: 36672661

Kinyitottam a másik kertemben is (Julcsi-néni ID: 1936691). Ott sem adott szupertrágyás ládát, viszont ott több nem megnyitott ládám van, csillagos most 4 - de nem tudom, hogy a nyitás előtt mennyi volt. Ott megnyitottam a csillagos ládát is.)

Utoljára szerkesztett: 25.8.17
  5. Angyalszárny

Szia!
    5 szupertrágyát kaptál a láda kinyitásakor az ellenőrzés adatai szerint!

6. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Ezek szerint nem mindenhol ládát ad, amit nyitni kell... Köszönöm a segítséget
    (Szamóca-tanya nevében is):)

7. Tami52

Tami52 Fórum-zöldfülű

Szia! Sajnos jó ideje, a fa és ól raktáramba a bekerülő (most titokfa akciós) ajándékaim, nem az első helyen jelennek meg, hanem keresgélnem kell hátrébb. Be lehet ezt állítani, hogy mindig elől legyen. Annyit böngésztem, de nem találtam.
    ID 1613355

8. Angyalszárny

Szia!
    A menü keresőjén beállíthatod a kívánt sorrendet!
    Megnyitod a fás menüt és ott a jobb felső részen a legördülő menüből választhatsz!

9. Margó284

Margó284 Járnitanuló

Sziasztok! Bórszaztó hogy mindig eventnél akadozik vagy le vagy a játék már takarítottam a gépet is és mégsem megy folyamatosan az aratás, ültetés. Üdv.:Margó284ID: 7876503

zigus46 kedveli ezt.
  10. Angyalszárny

Szia!
    Jelen pillanatban nem általános a játék lassulása, kérlek ellenőrizd a net kapcsolatodat, mert az is nagyban befolyásolja a játékélményt!

11. rohonczi

rohonczi Aktív író

Sziasztok !
    A vonatot teleraktam fákkal, el is indítottam a sor végén , tehát a hatodikat!
    Ki is írta, hogy titokzatos csemetém lett, de azt hol is találom??
    Egyelőre sehol nem lelem !
    ID: 4204841

12. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem!

Ha bemész raktárba a fákhoz, akkor fent a keresőbe beírod, annak a titokzatosnak a nevét, amit választottál, akkor megfogod találni.

Itt az idézésben láthatod a titokzatos fák neveit:

13. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Köszi a segítségedet !
    Ez alapján meg is lett !! :D
    Pár perce írta priviben ! :D
    Mire megírtam Neki, már itt elolvasta ! :D :D :D

-Palika17- kedveli ezt.
  14. rohonczi

rohonczi Aktív író

Köszi !
    Kelemeny is rámírt, de akkorra már elolvastam a segítségedet ! :D :D :D

-Palika17- kedveli ezt.
  15. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Lett egy nyeremény nyírfa xxL fám. Kérdésem: ha visszakerül a menü fák közé, akkor van ennek a nyírfának alapja is, vagy csak fejlesztett változata?

16. Angyalszárny

Szia!
    Van alapja is;)

17. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Köszönöm szépen, akkor szaporodhatnak.

18. Angyalszárny

Szia!
    Sok sikert kívánok neked, legyen sok sok alappal együtt nyert xxl fád és az újak közül is találjon rád egy egy legalább!

19. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! volt 2 partipörgetésem az elsőt lenyelte, nem indult el a kerék de elvette a pörgetésemet. a másodikra kaptam 1 AB.t. ennek utána tudnátok nézni? vagy hagyjam így jártam. ID22240340 köszi

20. -jakabrozi-

-jakabrozi- Járnitanuló

Eventeknél nálam is akadozik, akár munkásokkal, akár kézzel aratok! A farm átrendezése után állandóan frissíteni vagy újratölteni kell! A gép rendben és a net is!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.