Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Hol nézted meg?
    Melyik menüt "vizsgáltad" át?

A vonatról megérkezett fácska még nem kifejlett fa!
    - A cserép a fák közé kerül a dobozba. Bronz, vagy ezüst, vagy arany titokfa, vagy tiki-titokfa néven.

A fás menüben a kereséshez a minden kategóriát kell beállítani.

A szűrő felületén kezdd el begépelni a titokfa kifejezést, elő fogja adni a tárgyat a kereső.

Ezt a cserepes titokfát ki kell helyezni vagy a farmra, vagy a szigeti területre... majd a beérés után "aratni", akkor változik valód fává!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmexpressz-2017-augusztus.15407/#post-744261

2. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia!
    Lett egy kecskefűzfám,és nem találom.
    soresne
    511115
    Köszönöm :)

3. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek, nézz körül minden területeden, a menüben és a tárolókban is!

4. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia légyszives segíts nem enged be a fö farmra már frisítettem a CCklenerrel is de nem enged be a többbi farm müködik köszönöm szépen Gazdasszony ID33224951

5. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek takaríts alaposan, bezárt böngésző mellett! A CClener program segítségével.

6. Gazdasszony

Sziaköszönöm a gyors segítséget Gazdasszony

7. kukac0121

kukac0121 Járnitanuló

Szia! Szeretném megkérdezni,hogy ha én prémium gazda vagyok akkor miért csak 7 ajándékot tudok elküldeni? kukac0121 ID53808736Válaszod előre is köszönöm

8. Angyalszárny

Szia!
    Mikor járt le a prémiumod? mikor újítottad meg?

9. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Sziasztok ! Lehet más is jelezte, szeretném tudatni nálam nem működik az eventóra.Ez pillanatnyi hiba ? Még szerettem volna vonatot indítani .Köszi a választ elöre is .

10. Angyalszárny

Szia!
    A városból a vonatra kattintva is eléred a vonatos eventablakot!

11. kukac0121

kukac0121 Járnitanuló

rákattintottam,hogy megújítsam de írta hogy az vagyok most is. Más minden müködik(pl:víz)csak mára az ajándéozás lett rövidebb.

12. kukac0121

kukac0121 Járnitanuló

Köszönöm a gyors hiba elhárítást,a havi ajándék is megjött!

13. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

ÓÓÓÓ- köszi sikerült !

14. Gazdasszony

Tisztelt Farmerama!

A mai nap folyamán egyáltalán nem engedett be a játék a főfarmra, egy alkalom kivételével. Valahányszor odakattintok, mindig csak "visszadob" a szédült szántóra. Megkérném Önöket, hogy nézzenek utána az esetnek, mert így nem tudok játszani.

Segítségüket előre is köszönöm!

Tisztelettel:
    Gazdasszony
    ID:33224951

15. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok. Készen vagyok az Eventtel de van egy óriási nagy baj.A házkutatás kitehető nincs meg, nemtudom a felhőre rátenni.Megnéztem, megcsináltam, hogy megkaphassam,mert csak feltétel van. Azt pedig csak akkorirja ki ha beadtam amit kellett.A másik kata1939 ben mind megvannak.-kata1939- ID:44223616 Kedves Modik mit lehet,.vagy kell tenni hogy meglegyen.? Kérekszépen választ.

16. mamarygen

Szia!

Takarítást javaslok számodra, hogy gond nélkül játszhass:

A műveletsor menete itt olvasható:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Ellenőrizd azt is,hogy a legfrissebb Flash Player legyen telepítve a gépedre.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/
    A "FlashPlayer elmentett adatainak törlése" használatához útmutató:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

A műveletsorok végrehajtása után indítsd újra a gépet, ellenőrizd lehetőleg – Firefox böngészőből a farm működését. (Néhány napja frissült a Firefox böngésző, érdemes a legfrissebb változatot használni.)

17. mamarygen

Szia!

Kérlek arra, nézz szét a kerge kertedben.

Kihelyezted ezt a tárgyat oda.

18. niciromann

niciromann Aktív író

sziasztok.niciromann vagyok. ID 52612973 érdeklődöm ,hogy a Mozi működik -e , mert én akár mikor nézem sajnos nem megy ,
    már egyszer kérdeztem , és egyszer sikerült Moziznom , azóta egyszer sem indul el. A gépem jó ,nem tudom mi az oka.köszönöm a választ . sziasztok -

19. -iceman97-

-iceman97- Haladó

20. mamarygen

Szia!

A központi döntés szerint nem azonnal adható be a gazdaköri feladatba ez a "gyümölcs".

Így van idő a teljes mennyiség előállítására, majd a kiírt szinten a nyeremények bezsebelhetők lesznek.

-iceman97- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.