Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. TULIPÁN57

TULIPÁN57 Járnitanuló

Kedves Adminok!
    A zöld labirintus rejtélye event felhősorából hiányzik az "Útvesztőben" kitehetőm.
    Most szerettem volna aktiválni, de nem találja a farmomon.Már össze-vissza kerestem, de én sem találom sehol. Szeretnélek megkérni, hogy ha egy mód van rá, nézz utána, hogy mi lehet az oka.Tudtommal kész lettem az eventtel, tehát meg kellene lennie.
    Gazda: TULIPÁN57ID: 2305195
    Segítségeteket előre is köszönöm!
    Üdvözlettel!

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos ezt a tárgyat nem szerezted meg az eventben.

3. TULIPÁN57

TULIPÁN57 Járnitanuló

Szia mamarygen!

Pedig azt hittem, hogy mindent megszereztem, hát ez most eléggé elszomorított. Ezek szerint az a lépés mégis kimaradt...
    Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
    Minden jót!
    Üdvözlettel.

4. vihencke

vihencke Fórum-zöldfülű

Szia!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy mit kell tennem, hogy a Gazdakörben elérhető legyen a "Vad hollósereg" feladat?
    Farm név:vihencke ID: 46600936
    Válaszodat előre is köszönöm.

5. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves vihencke!
    Jack boltjában kell először kiváltani a hollóhajlékot. Utána lesz számodra elérhető az említett gazdakör.
    Jack boltjáról >>ITT<< olvashatsz.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. vihencke

vihencke Fórum-zöldfülű

Kedves BackOffice!
    Köszönöm szépen! Akkor megvárom az Telihold eventet, és megnézem mit alkottam, mert hollóhajlékom van, meg hollóm is 712 db.
    További szép napot kívánok!

7. lesliewind

lesliewind Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a segítő munkások akció már le járt? Mert nálam csak a szupitrágya,kacsa kata,event, és a boldog betakarítás jelenik meg. Pedig az akciónak még tartani kellene a naptár szerint is. Frisítés cc-takarítás is meg volt és nem változott semmi.
    ID: 1696106

8. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

9. lesliewind

lesliewind Utánpótlás-írogató

10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi !
    Nem működik továbbra sem a farmvisszarendezőm. :(
    Az előbb (kb 20 perce, lefotóztam a farmomat, elmentődött. Láttam.)
    Azután leszedtem mindent és sima földet tettem ki. Most, hogy visszatértem, benéztem a mentésekhez és törlődött az egész..:(
    Adhatok én bármilyen nevet neki, nem jön vissza.
    Szabhatom az egészet, nem ér semmit!>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(
    ID. 17621761

Farmer*54 kedveli ezt.
  11. mamarygen

Szia!

Megvizsgálta már a Munkatársunk a farmodon a visszarendező működését. Írta is, nincs vele gond.
    Csütörtöki információ:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.14192/page-709#post-747218

Valamit nem jól használsz.

Javaslom, egy másik böngészőből ellenőrizd a működést.

Az ajánlott link azért kerül a hozzászólásunkba, hogy az ismertetőt használva, lépésről lépésre azonosítsd/azonosítsátok a teendőket. Ne maradjon ki semmi véletlenül, a rutin miatt!

12. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Szia BEKO
    Az első probléma pontosan az amit említesz - nem tudom akkor nálam miért jelentkezik. Azóta ez a hiba megszűnt.
    A másik viszont nekem meglepetéso_O Tudomásom szerint a Gazdanapló mindig az aznapi eseményeket rögzítette ( sőt az elején napokat vissza lehetett görgetni...). Nem tudom mióta rögzíti csak az aktuális belépést . Sajnálom,ha ez így van - ez van, ezt kell szeressem ;)

BackOffice kedveli ezt.
  13. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Érdeklődnék hogy a természetgyógyásznál a turmix menüjében miért jelenik meg a dinnyevarázslat? És ha már megjelenik akkor miért nem lehet turmixolni? Levonja amit a turmixba rakok, de nem lesz belőle semmi, még akkor sem, ha csak a háromból egy a dinnyevarázs.

Samborg kedveli ezt.
  14. mamarygen

Szia!

Köszönjük a jelzést.

A központ számára továbbítottuk ezt a tapasztalatot.

Ne kísérletezz ezzel a termékkel a turmix használatánál, kérlek!

-csincsike- kedveli ezt.
  15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőriztük a dinnyevarázslatot. Valóban megjelenik a turmixnál, de nem veszi el a terméket, ezért is nem lesz belőle semmi, bármilyen kombinációban rakod be a turmixba. Egyelőre a dinnyevarázslat nem került be a természetgyógyászatba, amennyiben bekerül, fogunk értesíteni és akkor biztosan turmixolható is lesz. Egyelőre ne vedd figyelembe, hogy megjelenik ott.

-csincsike- kedveli ezt.
  16. berci75

berci75 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Vissza a múltba event-nél a jobb oldali épület részfeladatát elvégezve nem kaptam meg a 10 aranybanánt!

17. |Tamás|

Szia!

Az ellenőrzéshez UserID számra és felhasználói névre van szükségünk.

18. berci75

berci75 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nevem berci75 12192645 számom!

19. |Tamás|

Az általad megadott farmon az ellenőrző panel adatai alapján rendben megkaptad a 10 aranybanánt 2017-09-03 08:04:27-kor és így lett 35 az egyenleged akkor. (azóta léptél szintet már)

20. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Sziasztok!Szeretném kérni a piacterem visszarendezését,kész káosz már jó ideje ,eddig vártam a rendezésre!Köszönöm itt a számom ID 52577454!Legyen szép napunk,bő termést!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.