Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tappancs

tappancs Fórum mestere

Sziasztok! Szerettem volna venni FA-t ami most akcióban kapható Paysafecard-al, de nem tudok! Egy szöveg jelenik meg angolul, de nem értem! Segítene valaki? Köszönöm!

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A piacon van szűrő funkció. Neked kell a szimpatikus elrendezést beállítani.

3. Kékmadár1

Szia!
    Hogy segíteni tudjunk tudnunk kellene milyen hibaüzenetet kapsz. Kérlek másold be ide az üzenetet.

Képkészítéssel vigyázz!!! Nem látszódhat rajta a beírt számsor.

Az ellenőrzéshez farmnévre és ID számra van szükségünk.

4. sas8070

sas8070 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! percekkel ez idő előtt vettem kb. 1000-1200 db liliomot ami nem jött meg, kérem segítsél megnézni, hogy mi történhetett, utána bambaszt is vettem az megvan, ID2970209. Köszönöm.

5. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    Vásárlás után azonnal édes rózsalekvárt kezdtél gyártani belőle. 800db-t használtál el. A többi még a pajtádban van.

Koppi kedveli ezt.
  6. tappancs

tappancs Fórum mestere

Szia!
    Amikor vásárlárólni szeretnék és a pay-t jelölöm be akkor kaptam a köv. üzenetet: /bemásolom, mert nem tudok róla képet készíteni!/
    Dear costomer, unfortunalety there is a rechnical problem processing your request. Please try again later on, in case the problem occurs again, pls. contact our support team and provide the support id displayed. Contact details for your country are available at www. paysafecard. com.
    Farmom: motox99 ID 35109737
    Évek óta játszom és mindig pay-al fizettem midenért. Vajon most mi a baj?
    Köszönöm, ha segítetek!

7. berci75

berci75 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Köszi,de én nem így emlékeztem!Ezt benéztem!Bocsi!

8. -schmama-

-schmama- Junior szaki

Üdv. gazdák.
    Kérdésem: Miért nem található a pajtában a termények közt az agyag edény?
    Több farmom is van és egyiknél sem szerepel. Csak a piacon tudom megnézni a db.számot
    ID: 12401702

9. Kékmadár1

Milyen zászlót látsz a bankod jobb felső sarkában? A Paysafecard forintban van az összeg megadva?

10. Kékmadár1

Szia!
    A bahás termények külön fülön szerepelnek a pajtában néhány hete. Arra kattintva biztosan megtalálod az agyagedényeket.

11. tappancs

tappancs Fórum mestere

Magyar zászló van. Forintért vettem és az van ráírva xxxxx Ft. Már vásároltam vele egyszer.

12. -Marcsi0319-

-Marcsi0319- Utánpótlás-írogató

Szép napot mindenkinek!Egy kérdésem lenne, megcsináltam a feladatoknál a bahama vadaskertet mindent beadtam és mégsem jelent meg a kitehetők között.ma 12 óra körül volt,egy helyen megtaláltam a kosárnál vegyem meg +299 fa-ért,akkor minek tettem be a sok cuccott? Farmnév:-Marcsi0319- Id:14547250
    Válaszotokat előre is köszönöm!

13. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A gazdaköri feladat elvégzésének nem tartozik a jutalmai közé újabb raktárház! Csak a meglévő fejlesztéséhez használható tervrajzokat kapunk!

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  14. Kékmadár1

A felirat szerint a Paysafecard-nál van valami hiba. Azt írja próbálkozzál később. Ha akkor sem sikerül keresd fel az ottani supportot, ügyfélszolgálatot.
    Kép készítéséhez itt találsz segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/#post-21573

15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi !

Miután több gépen is játszom, kérlek mondd meg nekem, hogy mi a jelenlegi avatarom ?
    Ugyanis itt, a légkalapácsos birka van jelenleg, de ha otthonról játszom a szakállas törpét látom....
    (Nem mondom, régebben a birka volt, de közben lecseréltem volna......és megint visszajött....:))

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A légkalapácsos barit látom. (firefox a böngészőm)

A profilképedben ezt látom:

Utoljára szerkesztett: 4.9.17
    Koppi kedveli ezt.
  17. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nem lehetne egyértelművé tenni, hogy a törpe maradjon ? :)

(Itthon is a firefoxot használom, de mégis a törpike látható.)

18. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek, ne cserélgesd, egy idő után a fórummotor beállítja az új képet számodra! Minden képcsere nyújtja az időt, sajnos amíg helyre áll a rend!

19. -Marcsi0319-

-Marcsi0319- Utánpótlás-írogató

Szia!
    nagyon jó akkor feleslegesen raktam be azt a sok állatot meg fákat,meg a barkács cuccot!
    A tervrajz azt meg hol találom vagy az mire jó!

20. Angyalszárny

Szia!
    A tervrajzokat az egyéb kategóriában találod a pajtában!
    Abban lesznek segítségedre, hogy bővítsd a raktárházad befogadóképességét!

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.