Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos technikailag nincs lehetőségünk arra, hogy megvizsgáljuk az összes aratásodat és vetésedet, azaz nem tudjuk megvizsgálni, hogy valóban eltűnt -e valami a pajtából és ha igen, akkor mennyi. Ennek megfelelően nem tudunk felajánlani kompenzációt, az általad elveszettnek vélt dolgokat nincs lehetőségünk pótolni.

2. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Sziasztok!

Nekem is gondom van a jutával.Tegnap délután 10 db kezdés ez Kacs Kata trágyával 60 db, aztán a következő ültetésnél 360 db lesz Kacsa Katával.Ezt is elültettem, reggelre lett 1440 db Kacsa Kata nélkül.Beültettem a három földemet és máshova nem tettem jutát.Barátok közt és 800 db körülinek kellett volna maradni és a pajtában csak 263 db van.Természetesen 1 x 1-es földterületre ültettem.Azt hiszem akkor ez már olyan hiba aminek érdemes utánanézni,mert nem egyedi.Én kézzel arattam nem úgy mint vendo19 gazda.Azért az az 550 körüli veszteség kellemetlen.

Ha tudtok segítsetek.Előre is köszönöm Valcsitanya89 ID 3247906
    :mad:

3. Csocsoovb

Szia!

Sajnos technikailag nincs lehetőségünk arra, hogy megvizsgáljuk az összes aratásodat és vetésedet, azaz nem tudjuk megvizsgálni, hogy valóban eltűnt -e valami a pajtából és ha igen, akkor mennyi.

Csak a saját tapasztalatomat és a tesztelés eredményét tudom elmondani: soha nem hiányzott egyetlen darab event növény sem.

4. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Nem értem az event növényt! A leírásban az van, hogy 55-t ad, de az ültetési táblázat szerint csak 44 tp-t ad. Csak nálam van így ??

5. Csocsoovb

Szia!

A játékban látható a helyes érték - javítottam a leírásban szereplő értéket.

6. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Köszönöm a választ,de hidd el ha ezt nem történik meg velem, akkor nem írtam volna!További szép napot!:oops:

7. apamaci51

apamaci51 Junior szaki

Üdv! Ma háromszor kellett a gépemet ki-be kapcsolni, hogy a Farmerama-t betöltse! Minden más működik rendesen! Indulásnál Automatikusan fut először a "Clin" utána indítom a Firefoxot. Azt írta ki először, hogy a Firefox adatokat küld a BP-nek! Addig nem indul, míg nem adom meg, hogy mit engedélyezek! Hogy van ez? Ki kér és mit? A játékban! Ha ez így megy tovább, azonnal abbahagyom az egészet! Kérlek segítsetek! ID: 7143288>:(:mad:

8. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Köszönöm. Fordítva jobban örültem volna:)

9. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Ha nem küldene, nem tudnál játszani :)

10. Csocsoovb

Szia!

Tudnál erről a problémáról egy képet mutatni a számomra?

Kép készítéséhez, linkeléséhez az alábbi helyen találsz segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/#post-21573

11. Videoton61

Videoton61 Utánpótlás-írogató

Szia _ferike_!
    Pontosan ezt akartam én is jelenteni,már pár hete küszködöm vele.Kipróbáltam az általad ajánlottat és nagyon patent,perfetto.
    Köszönöm!

12. tengerszem

tengerszem Utánpótlás-írogató

szép jó reggelt mindenkinek....a napi ajándékozásnál tapasztaltam egy olyan hibát, hogy kaptam bónusz tp-ot, és amikor bejött a tájékoztató ablak, akkor ezt írta ki " Az ajándékod TP bónusz+15%.Idő 00:00 óra..." ez egy aprócska hiba lehet, ( különben nem zavarja a játékot )de így nem tudom mennyi időre szól a bónusz...Ez a jelenség három farmon is jelen van...köszönöm..tengerszem

13. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Szép jó reggelt mindenkinek! Volna egy panaszom..minden nap learatom a szárnybontogatót,és nem írja jóvá a szerver a party malomlapátot,vasárnap óta még mindig csak egy van! Kérlek nézzetek utána. Köszönöm! ID : 18013020 Holnaptól felírom a másik két farmomon is a lapátok számát ,mert szerintem ott is ez a hiba.

14. valcsika52

valcsika52 Utánpótlás-írogató

Szeretném megkérdezni miért nem lehet telefonon farmaranyat rendelni ?

15. Csocsoovb

Szia!

A hiba ismert, a jelenséget továbbítottuk az illetékesek számára.

Ha az órában a bónusz fölé viszed az egeret, meg fogja mutatni a hátralévő időt.

16. Csocsoovb

Szia!

Pontosan mi a hibaüzenet?

17. Csocsoovb

Szia!

Nem mindegy, milyen ólad van kitéve.
    Party malomlapátot a szárnybontogató ad, a gyakornoki szárnybontogató nem!
    Annak terméke a malomlapát, ami aratáskor azonnal beváltásra kerül.

18. liliomka51

liliomka51 Utánpótlás-írogató

id vissza olvasásnál minden számot duplán olvas vissza

19. Csocsoovb

Szia!

Köszönjük jelzésedet, a hibát már továbbítottuk az illetékesek számára.

20. oldproxi04

oldproxi04 Fórum-zöldfülű

Érdeklődni szeretnék hogy az Gazda: oldproxi04 ID: 39988041 farmomon szeretnék farmaranyat venni de minden árat Font-ban ir ki és jóval drágább mint másik farmomon.
    Ráadásul itt nincs lehetőség Maestro kártyával fizetni.
    Mi lehet a hiba?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.