Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Cicamacó

Cicamacó Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Egy ideje már fennálló problémám van. Egyszer az egyik Vidámparkos vásárlási lehetőségnél vásároltam egy Moringa XXL fafejlesztést. Viszont akkor még nem volt lehetőségem Moringa fát ültetni, mert még a Szentélyben nem vásároltam azt meg. Később perszer meglett, de a korábbi Moringa XXL fafejlesztést nem tudtam használni rá. Ezért anno vettem egy XL fejlesztést. Azóta sem sikerült rátenni, pedig többször leszedtem és visszahelyeztem, de a Moringa XXL fajfejlesztést sehogyan sem tudom a meglévő Moringa fámra használni. Most volt egy pár csemetém, amelynek egyikéből újra kaptam egy Moringa XXL fafejlesztést, de ezt sem tudom használni. A Moringa fát kiteszem, de kizárólag az XL fejlesztést engedi rátenni, az XXL fejlesztést sehogyan sem, sem a sima fára, sem pedig az XL fejlesztett fára... Mi lehet az oka? Korábbról beragadt egy tiltás, mivel korábban volt XXL fafejlesztésem, mintsem hogy a fát használhattam volna?

Köszi szépen a választ! Cica

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nincs semmi beragadt "tiltás"! :)

Egyszerű a megoldás!

A menüből szabad, üres területre helyezd ki az egyedülálló XXL moringafádat.

Ez az a nyeremény, amit Valditól vettél át. (ez alappal egybeépülve került a menüben) Az első kihelyezést önállóan kell használni, majd a törlést követően már "rendben", szokásos módon működik majd (alap+fejlesztés külön-külön)

Addig nem tudtad ezt a műveletet megtenni, míg nem váltottad ki a megfelelő szobrot. Most már megteheted.

Ha további gondod is adódna, jelezd kérlek. (farmnév és ID-szám)

3. Cicamacó

Cicamacó Utánpótlás-írogató

....éééééééééééés sikerült!!!! Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Most már erre is jobban figyelni fogok! :)

4. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép estét Mindenkinek!

Bocsi a bugyuta kérdésemért de hol találom a matricás albumot? Eddig nem nézegettem. Köszönöm

5. mamarygen

6. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

7. .Shinari.

.Shinari. Haladó

Heló.következő problémám van.pár napja észrevettem hogy pár másodpercre böngészőtől függ de beakad a játék.elkezd forogni egy kis kör ,aztán megcsinálja amire klikkelek de idegesítő.van rá valami megoldás másnál is előfordul?

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ez nem a játék hibája: a géped állapota és az internet kapcsolatod sebessége - stabilitása befolyásolja ezt a jelenséget elsősorban. Természetesen a "vas" erőssége is szerepet kap ilyen esetekben.

Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert
    akkor nem tisztítja ki a gépet.A beállításoknál válaszd a haladó menüt, és a
    24 óránál régebbi fájlok törlése sorból vedd ki a pipát!

Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Az itt található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése"
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601
    és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, Maxthon, stb.

9. .Shinari.

.Shinari. Haladó

szia.szerinted ezeket nem végeztem el?a vasammal meg netemmel aligha van probléma.mindegyik böngészőben produkálja.legrosszabb a firefox.eddig az edge jól ment de most már az is ezt produkálja

10. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, kérdezném, hogy van-e arra lehetőség, hogy ha a piacon eladok valamit, arról értesítést kapjak? Azt látom, hogy már nincs a standomon az áru, de nem szoktam erről értesítést kapni. Van rá mód, hogy valahol ezt beállítsam, - mert azt nem tudom állandóan írogatni, hogy mikor mennyi CSP-m van és mitől lett több. Köszi Jucus

11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs a játékban olyan lehetőség hogy a piaci eladásokról értesítést kapj.
    Ahogy írtad a csp vagyonod gyarapodásával, valamin a saját stand fülön tudod csak ellenőrizni.

12. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia köszi, sajnálom... Jucus

13. LONKA59

LONKA59 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kérlek segítsetek.A parti pörgetéssel megnyertem a Lidérc Lovacskát.Sajnos nem találom,nem tudom hol keressem.Köszönöm!
    ID számom 5186301

14. mamarygen

Szia!

Mikor pörgetted?

Ezt ellenőrizheted a kerekkeréken.
    Használd ehhez a megszerzett nyeremények kapcsológombot.

Ha ott szerepel a listában, akkor a váza ikon alatt várakozik, ha még nem helyezted ki.
    A váza ikon alatt a kereső mező a legjobb segítség.
    A kereső felületre kezdjed írni a lidérc lovacska szavakat, és a szűrő kiadja a tárgy ikonját.

15. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Szia! Végeztem az eventel és nem találom sehol a mosó masa repülőjét. Segítenél?
    id: 21239028

16. mamarygen

Szia!

Szisztematikusan járd körbe, mozgasd át kérlek a dekorokat a farmod minden területén.
    Meg kell lennie, mert végeztél az eventtel.

Javaslom, a nem tematikus felhőket is vizsgáld át!

Így néz ki a tárgy:
    Mosó Masa repülője
    Érési idő: 12:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: 1800 tp vagy btp a kihelyezéstől függően
    Tárgy mérete: 1x2
    Kihelyezhető: minden területre (a teliholdas kertet kivéve)

Evita-55 kedveli ezt.
  17. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Megtaláltam. Köszönöm:)

18. CsabiJuing

CsabiJuing Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nagy problémám van, mióta windowx 7 op. rendszerem van a játék, maga a keret és benne a kert nagyon pici és torz is, a játék háttere (most repülők) teljesen jó és éles. Kérlek, segítsetek, hogy állítsak be és mit, hogy tudjak rendesen játszani! Köszönöm szépen!

19. mamarygen

Szia!

A böngésző menüjében tudod a nagyítás használni ...

Firefox

Chrome

mebajah kedveli ezt.
  20. LONKA59

LONKA59 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a tanácsot,ezeket már próbáltam,a listában nem találom,ki még nem raktam a földekre.Gondolom a lidérc lovacska emblémát kellene látnom valamelyik területen.Régen játszottam a játékkal, lehet hogy valamit nem jól csinálok.Üdv.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.