Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kérlek arra, mozgasd át a dekorációs tárgyakat minden területeden.

Különösen a kerge kertet figyeld, ezt a tárgyat keresd:

Lidérc lovacska

Érési idő: 22:00 óra
    Szükséges szint: 2.
    Tapasztalatpont: 1540 TP / BTP kihelyezéstől függően + 5 db trágya
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (a teliholdas kertet kivéve)

2. LONKA59

LONKA59 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.9.17
  3. orhadani

orhadani Fórum-zöldfülű

orhadaniID: 18243853

Sziasztok, hetek óta nem kapok pörgetési lehetőséget a normál kerekkerékkel.
    Van valami különleges oka, vagy valami nincs rendben a bőngészőmmel?
    Minden nap megpróbálom, de folyamatosan 0/20-at mutat.
    Segítségeteket előre is köszönöm.

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Rackó ajándékát a hírek felületen tudod átvenni. Már nem naponta adja a pörgetést.
    Kérlek olvasd el a tájékoztatót:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/napi-belépési-bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/

5. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

sziasztok !
    a szigeten és az esőerdőben nem tudok az állatgondozóval automatikusan itatni ( a zuhatagok szigetén és a farmon igen ) miért ?

6. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

nagy nehezen végre sikerült :)

7. fraudragon1

fraudragon1 Fórum-zöldfülű

Körülbelül két hete csak úgy lehet a játékba belépni,ha elszenvedek fél perces reklám megnézését.Viszont hónapok óta nincs mozi!A reklámot eltüntetni sem tudom,semmit nem csinálhatok,ki kell várni a fél percet.Mért erőltetik ránk?

8. CsabiJuing

CsabiJuing Fórum-zöldfülű

Szia, köszi! Megnéztem, az 100 %-on áll, most felemeltem 150-re jóval nagyobb lett sokkal jobb, de a felbontás még nem az igazi. Nagyon köszi a segítséget!

9. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Szia BEKO :)
    Tündi-bündi vagy, köszönöm mindenkinek :) ♥♥♥
    Csapkodj nyugodtan, majd jól elhajolok :D :D :D
    Remélem feltűnt mindenkinek, igyekszem kerülni a személyeskedést elég régóta. Sőt, elég ritkán járok ide, ha mégis, akkor azt igyekszem okkal tenni. Mea culpa, ha valaki ezt nem így érzi, a jövőben igyekszem még megfontoltabb és körültekintőbb lenni, ígérem :)
    További jó munkát és kitartást a csapatnak!

BackOffice és kovacstne kedveli ezt.
  10. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Amennyiben a 630 FA-as csomagot vetted, akkor a kötelezően kapott 1 db zsiráfkifutót a bahamás ólak közt keresd! Azt nem a kifejlődésnél kell keresni, mert közvetlenül az ólak közé kerül.

Lindus1226 kedveli ezt.
  11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Erre csak azt tudom tanácsolni, hogy használj reklámblokkolót. (Ez gondot okozhat mozizásnál)

12. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok!

Csak egy kis megjegyzés:
    szeptember 13-án kezdődik a tenyésztős event, Rackó ajándékok között viszont ma van egy 2 órás tenyésztős lehetőség. Az event időpontja készítők figyelhetnének az összehangra. A mai ajándék egyenlő a nullával.

libuskafarm és .Mázli. kedveli ezt.
  13. |Tamás|

Szia!

Fejlesztői döntésekbe nem tudunk beleszólni. Az, hogy mikor milyen ajándékot ad a Rackó, az pedig az Ő hatáskörük. Az ajándék nem nulla, maximum Te nem használod ki.

butuka kedveli ezt.
  14. vicike70

vicike70 Junior szaki

75 farmaranyért fürge malmot vettem, és nem írta jóvá. Ki-belépés megtörtént.
    vicike70ID: 14433859
    Köszönöm

15. |Tamás|

Szia!

Hol ellenőrizted pontosan? Eventórában vagy a bónusz rekeszeknél?

16. vicike70

vicike70 Junior szaki

Bocs, megtörtént, elnézést!

17. Mókusoktanyája

Mókusoktanyája Utánpótlás-írogató

Most találtam a dekorok között 2 db Ágyúfüggönyt, melyet önállóan nem tudok kirakni. Valószínűleg valamire rá kellett volna tenni, de ezt nem tettem meg. Szeretném megkérdezni, hogy mihez tartoznak!
    Köszi.
    ID 28443705

18. |Tamás|

Szia!

Alap szerencsejáték-ágyú dekorhoz tartozik mely a Dobókockás eventben volt megszerezhető.

https://board-hu.farmerama.com/inde...os-kihívás-dobókocka-event-2017-július.15299/

19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Kérdés, megfigyelés, ötlet? Szerintem bárhova illenék e pár sor.
    Az elmúlt teliholdason learattam olyan felhőt idő előtt, amit nem kellett volna. Kicsit bosszantott, mert csak kicsit kellett volna várnom vele. Most átnéztem a lehetőségeket, hogyan is tudnám a teliholdas felhősorokat megkülönböztetni, hogy legközelebb ne legyen ilyen gondom. Hisz ha 1-2 napon múlik a várakozás, megérné. Főleg úgy, hogy a 168 órásat éppen előtte nap szedtem le. Ha jól számoltam már 4 felhő van, s, ha jól gondolom idén még gyarapodni is fog. Szerintem ideje lenne külön fülecskét csinálni nekik. Így jobban lehetne rájuk figyelni. Eddig a 2re azért odafigyeltem és telihold előtti napon nem szedtem le, de most 4re kéne, ez már kicsit sok. Ráadásul elég szétszórt az érési idejük, a helyük is.
    Most kitaláltam, hogy csak azokat teszem a kedvencek közé, de sajnos hiába, mert máshol is látszódtak továbbra is, szóval semmit nem értem el vele. Így is úgy is ezek szerint az ültetési és egyéb bónusz sorokat egyesével kell megnéznem.
    Szóval a kedvenc sorába tett felhősorok nem jönnek el a másik sorból, ha kijelölöm őket? Eddig nem használtam a kedvenceket, de ahogy látom nincs is sok értelme, ha másik sorban is ott maradnak a kijelölés után. Ha egy kattintással leszedném az adott sort, hiába jelöltem ki, azt is leszedném. Ott igazából feleslegesen fizetem a paszulyaratót. Igaz egybe veszem a munkásokat, na de akkor is ...
    Vagy valamit rosszul használok? Kérlek modik, továbbítsátok ezt az illetékesek felé. Hátha megoldható. Ha valamit kijelölök akkor én azt úgy képzelném el, csak a kedvencek között fog szerepelni.
    Köszönöm.

20. |Tamás|

Szia!

Ez egy help topic, ötletesre vannak meglévő topicoc, épp reforjukat élik.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/továbbfejlesztési-és-egyéb-ötletek.290/

Kedvencek közé teszel valamit, akkor az ott is marad, és a saját kategóriájában is!!
    https://board-hu.farmerama.com/inde...atógép-vetőgép-állatgondozó.6882/#post-339713

Célszerű a kedvencekbe "nem a kivételezett, nagy figyelmet érdemlő" felhőket pakolni. Inkább azokat, amelyeket bármikor belépve azonnal arathatsz.
    Az egyedi, fontos felhőket a saját kategóriájukban előre lehet sorolni, és akkor a figyelem középpontjában lesznek az aratások alkalmával.

mamszi5107 és libuskafarm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.