Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Köszi. Igen, az a baj, hogy a saját kategóriájában is ott marad, tehát igazán sok értelme nincs a kedvenceknek. Eddig én sehol nem használtam, mert sokszor változnának a kedvenceim is, nincs értelme. Éppen mikor mi a fő tennivalóm itt.

"Célszerű a kedvencekbe "nem a kivételezett, nagy figyelmet érdemlő" felhőket pakolni. "

Igen, lehet ez a jobb megoldás, de akkor is meg kell nézni a többit, s mindig egyesével bogarászni nem egy türelemjáték, főleg amikor csak pár kattintásnyi időm van.
    Amúgy csak a Haladási sorok és a Tárgyak sorai alatt lévő sorokat érdemes aratóval aratni, a többit általában válogatni kell :( S sajnos egyre több a válogatósdi(fejlődésileg nem gond persze), ezért lenne jó egy teliholdas sor már.

Végső tanulság: akinek éppen nincs elég ideje egy aktuális farmozásra pár kattintással, az inkább ne játsszon.... na jó, ez csak vicc, de akár igaz is. Vagy előfordul, hogy rosszul kattog, tehát viselje a következményeket :)

2. icu1965

icu1965 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, megtaláltam. Szép napot szia.

3. orhadani

orhadani Fórum-zöldfülű

OK. mostmár minden tiszta. :)

4. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

szia. jó reggelt, valami gond van a felhőnél, nem mutat semmit, nem lehet aratni.

5. Maki-gazda

Maki-gazda Járnitanuló

Sziasztok,

2 perc játék után már nem lehet a képernyő alsó sorában lévő fákat, kitehetőket leszedni, mert a nem lehet "rájuk állni" az egérrel.

Köszönöm,

MG

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Jó reggelt! Én is korai emberke vagyok, most arattam le minden gond nélkül. Felhőknél van egy szűrő rendszer. Ezt Kérlek állítsd a megfelelő kategóriára PL: minden felhősor mutatása.

7. |Tamás|

Szia!

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

8. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Úgy van beállítva és akkor se mutat semmit, ugorj be légyszike hozzám és nézd meg, mert nem tudom mi lehet a gond.[/QUOTE]

9. |Tamás|

[/QUOTE]
    User ID szám és felhasználói név nélkül nem tudok.

(30-kor el kell indulnom dolgozni)

10. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Megtaláltam a hibát, a chromon nem működik, az operán igen.

11. Maki-gazda

Maki-gazda Járnitanuló

Köszönöm a sablonválaszt.

Minden este törlöm a sütiket, tehát a gép tiszta. Ha újra töltöm a játékot, akkor a probléma megszűnik, tehát a Chrome-val sincs probléma. Ez a probléma időről-időre felmerül, már korábban is jeleztem. Se a gép, se a böngésző, se más nem változott.
    Ezek szerint maga a játék korlátozza önmagát?

MG

12. |Tamás|

Szia!

Nem, a játék nem korlátozza magát. Mint az írásoddal elárultad, a Google Chromot használod. Ott a probléma. Játékot Mozzila Firefox böngészőre optimalizálják, ezzel működik hibamentesen. Amennyiben hibamentes játékot szeretnél, akkor Kérlek, használd a Firefox böngészőt.

13. Mókusoktanyája

Mókusoktanyája Utánpótlás-írogató

14. vezetek71

vezetek71 Utánpótlás-írogató

Ahhoz képest Mozilla Firefoxnál is problémás a játék. Pedig böngészőtisztítás megvan ennél a böngészőnél is.

15. katinagyi

katinagyi Utánpótlás-írogató

Szia! Szeretném megtudni, hogy a Telekomos miért nem ad mozipontot. Se tegnap,se ma nem adott.:(

16. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Végignézted a videót? Belepörgetés nélkül? Rákattintottál a kizöldülő gombra?

17. |Tamás|

Az általad írt hibát nem tudjuk reprodukálni sem Én, sem Kollégáim, pedig meglehetősen sokat játszunk, és kimondottan ilyen irányú tesztet is csináltam/csináltunk most.
    Kérlek, tedd rendbe a gépedet, és nem fogsz ilyen hibába ütközni, mert a játék rendben működik.

18. katinagyi

katinagyi Utánpótlás-írogató

köszönöm

19. szalaip

szalaip Fórumprofi

Sziasztok!

Nem tudom, hogy hiba vagy csak én nem látok jól, de a "küldetések a gazdakörben" topicban lévő "vizes mutatványok" ismertetőben a 4., 6. és a 7. szint gyémánt jutalmainál van egy 1-es ami mögött nincs semmi szöveg. Ott van esetleg még valami jutalom vagy netán a csillag száma nem 3 hanem 13 lett volna?

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Jelzésedet olvasva ellenőriztem az érintett gazdaköri feladatsor táblázatát.

Nálam rendben van minden.

Frissíts kérlek, és ellenőrizd, nézd meg a jutalmak listáját.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.