Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. barackmoly

barackmoly Járnitanuló

Szia!
    Az utolsó karakter helyére valahogy barifej került. Az id: 50959528

2. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Szia ! Köszönöm ,megtaláltam. bocsi többször is átnéztem eredménytelenül.Azután meg sokáig nett probléma volt felénk.

3. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A Farmpengős tenyésztés 14 órakor indult, Te pedig 12 óra 3 perckor arattad le a tenyészterepre betett állataidat!

4. barackmoly

barackmoly Járnitanuló

Köszönöm, a kezdést nem figyeltem, csak azt láttam, hogy jelenleg tart!

5. Stadion1970

Stadion1970 Utánpótlás-írogató

Szia nem működik a tenyésztés nem lehet leszedni az állatokat Üdv:Stadion1970 ID. 36728337 Köszi!!!!!!!!!!!!!!

6. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Jelenleg nincs aktív segítőd így egyesével kell leszedned a kész tenyésztéseket.

7. Stadion1970

Stadion1970 Utánpótlás-írogató

Szóval egyesével szedtem eddig is de most nem engedi Üdv: ID36728337

8. rozsa58

rozsa58 Járnitanuló

minden rendben már működik köszönöm

9. soosmargo

soosmargo Járnitanuló

Valami nem működik nálam, mert már több feladatot teljesítettem délelőtt, du. folyamán, most este újra a kezdetektől kellene
    kezdenem, nincs 1 pipám sem, tudom, hogy a fákat, ólakat a 48 órás farmunkásokat is teljesítettem, most próbáltam,
    újra megadta és semmim sincs meg. ID 17254780
    Kiléptem, frissítettem, de újra a rajtra irányít. Kérem szíveskedjetek utánanézni, köszönettel: soosmargo

10. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Pontosan írd le melyik feladatok voltak amikért szerinted nem kaptad meg a jutalmat.

11. soosmargo

soosmargo Járnitanuló

Átnéztem mit csináltam meg: az 1. sorban az első 2-t, a második sorban mind hármat és a 48 órás kupont csináltam meg, ezek
    biztosan pipásak voltak, de lehet még talán valamit és most semmim nincs, oda a sz.tápom, elefántjaim, mintha semmit sem tenyész-
    tettem volna.

A 48 órás farm.m.kupont az új belépésem után szereztem, kíváncsiságból kértem újra, akkor jöttem rá, hogy a többi dolgom sincs
    meg.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.9.17
  12. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Sziasztok a support-nak elküldtem 2 sms-t amit nem irtak jóvá , 3.-dik sms is ugyan azt tartalmazta és azt jóváirták egy hogy lehet ?

13. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Valami gond van a tenyésztéssel?
    Nincsenek meg a tenyésztett elefántjaim! :(
    Az eredmények megtekintésekor, az utolsó tenyésztés 17.19-kor történt!
    Azóta folyamatosan tenyésztettem. Azok hova tüntek?
    Megnézné nekem valaki?

kedvenc62 ID 4057286

Utoljára szerkesztett: 17.9.17
  14. Firecats

Firecats Fórum bárója

Csak a 4. sorban az utolsóba adtál be. A jutalmad Csp, 4 FP, 1x48 kupon, 25 szupertrágya

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Firecats

Firecats Fórum bárója

16. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Minden tenyésztésed eredménye bekerült a pajtádba.

kedvenc62 kedveli ezt.
  17. szer-etet

szer-etet Utánpótlás-írogató

Világosan leírtam az 1. sorban a 2 elsőt, a 2. sorban mind a hármat és a 48 órás kupont váltottam ki du., este belépve szembesültem
    azzal, hogy a rajtra irányított, mintha addig a játékot el sem indítottam volna.Ekkor kivácsiságból kértem újra a kupont, akkor néztem meg, hogy a többi megszerzett ólam, fám meg van-e, amiért du. megdolgoztam !

soosmargo kedveli ezt.
  18. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves szer-etet!
    Munkatársam az általad megadott farmon nézte meg az eventet (soosmargo). Ott semmi mást nem csináltál meg, csak azt, amiről tájékoztatott.
    Úgy tűnik, hogy te több farmmal játszol. Célszerű lenne alaposan körülnézned a farmjaidon, hogy hol és mit csináltál meg. Remélem, megtalálod azt a farmot, ahol az általad említett feladatokat elvégezted.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Köszönöm!...és bocsánat!:inlove:..Elnéztem!
    Már annyit tenyésztettem a nap folyamán, hogy az eredménylistánál...elfelejtettem lefelé görgetni az egeret.! ...:sleepy: :):D

20. soosmargo

soosmargo Járnitanuló

A másik farmomról írtam, ahol sehol sem tartok.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.