Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! A farmomra lépve villog a farm háttere, de a többi is, ez hiba vagy figyelmeztetés hogy nem lehet 1 akkuntról több farmot csinálni! Ez már másodszor fordult elő .

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Lehet a játékosnak több farmja, ez nem tiltott.
    A villogás megjelenítési hiba. Javaslok egy alapos takarítást a gépeden.

A műveletsor menete itt olvasható:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Ellenőrizd azt is,hogy a legfrissebb Flash Player legyen telepítve a gépedre.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/
    A "FlashPlayer elmentett adatainak törlése" használatához útmutató:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    A műveletek végrehajtása után indítsd újra a gépet, ellenőrizd lehetőleg – Firefox böngészőből a farm működését.

farmeres53 kedveli ezt.
  3. szuszi0301

szuszi0301 Járnitanuló

Angyalszárny kedveli ezt.
  4. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Nekem a turmixolással vannak gondjaim.Beteszem a kiszemelt termékeket a luxus gyümölcsmixerbe, de már többször előfordult, hogy semmit nem adott, csak a buborékokat szórta perceken át!
    Se bónusz, se semmilyen gyümölcsdarabkák, de még a betett termékeket is elnyeli a gép!
    Nem tudom, ez másnál is előfordult e, de nálam már sajnos nem először!
    Ehhez szeretnék segítséget kérni!
    Az utolsó eset ma volt 18óra 05 perckor,
    Betettem a mixerbe 3 forrócsokit, és simán csak benyelte a gép, és semmit nem adott!!!
    bukta-agi54 ID9539864

A válaszokat előre is köszönöm!

5. labadyne

labadyne Utánpótlás-írogató

szia.Tegnap kaptam egy üveg répás-almás csatnit és nem találom.
    Üdv:lábadyne ID 29152661

6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A bal oldali menü "barna láda" "váza" ikonja alatt keresd! Segítségként itt egy kép :
    http://kephost.com/image/BKPg

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Forró csokis keverésed nem volt ma 18:05-kor. Ma forró csokit 2017-09-18 13:38:43-kor tettél a mixerbe.

8. |Tamás|

Szia!

Mikor kaptál utoljára répás-almás-csatnit ajándékba és kitől?

9. bukta-agi54

Köszönöm a válaszodat, de a három forrócsokit levonta a rendszer akkor!!
    Szándékosan figyeltem, hogy tudjam írni a pontos időt, és a történést!
    További szép estét kívánok!

10. |Tamás|

Azt sajnos nem tudom megmondani számodra, hogy tényleg eltűnt-e, levonta-e a rendszer.
    Az biztos, hogy 3 forrócsokis mixelésed délután volt utoljára.

11. bukta-agi54

Igen, mint írtam is, a 3 forrócsokit betettem, a gépet indítottam, de magát a mixelést nem csinálta meg, csak a buborékokat szórta perceken át.
    A 3 csokit levonta, de magát a műveletet nem csinálta végig!
    Ezek szerint ezért nem láthattad!
    De a szívességed azért nagyon köszönöm, hogy megpróbáltál utána nézni!
    Szép estét kívánok!

12. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

A "Farmmunkások" arató-vető gépet lehetne áttetszővé tenni?
    Ugyanis nem látszik az általa eltakar felület, ezáltal nem tudni alatta van-e feladat.

Samborg és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  13. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Ganéj1!
    Ha a képernyő közepén megjelenő ablak zavaró számodra, kattints az egérrel a felső sávjára, tartsd lenyomva az egeret és arrébb húzhatod az ablakot, hogy lásd, mi van alatta. Ha bezárod és újranyitod, újra a képernyő közepén lesz. Remélem, tudtam segíteni!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Ma vásároltam egy tüzoltó elefántot 3.500.000 -ért, az összeget le is vonta, de az elefánt nem jelenik meg a pajtámban. Már kétszer kiléptem, beléptem és semmi. Köszönöm, ha választ kapok a problémámra. ID: 5338636.

15. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    1db-ot vásároltál 2017-09-19 07:52:42 -3400000.00 kor , az eddig 2db mellé rendben megérkezett a pajtádba. Most 3 darabbal rendelkezel!

16. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Elnézést kérek, rosszul figyeltem a készletemet. Köszönöm.

Angyalszárny kedveli ezt.
  17. Barbaradorina16

Barbaradorina16 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tegnap kitettem a piacra egy asztalos elefántot 17 millió csengőpengőért, és az elefántom eltűnt, de a pénzt nem kaptam meg érte!
    Kérlek titeket nézzetek utána, mert ebből a pénzből akartam befejezni a feladatom!

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! 1,7 millióért tehetted ki,nem? 17 millióért még nem igen tudod kitenni. :)

19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Valószínűleg elnéztél egy nullát:( és csak 1.7millióért tetted ki, az ellenőrzéshez szükséges az id számod és a farmneved is!

20. Barbaradorina16

Barbaradorina16 Fórum-zöldfülű

Az előtte levő elefánt darabja 4 millió, így logikus, hogy az utána következőé meg 17..
    Gazda: Barbaradorina16ID: 54350288

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.