Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Tegnap megvettem a bajor felhősort aranyért a kitehetőkkel együtt,meg is volt a felhő,de sajna nem tudtam rárakni a kitehetőket,ma már nincs meg a felhő,mi lehet a gond?

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Biztosan sikerült megvenned a felhősort? User ID számod és felhasználói?

3. mementori74

Szia
    Tegnap legalább ötször megprobáltam rárakni,a kitehetőket,szerintem megvettem.
    Gazda: mementori74ID: 1957708

4. |Tamás|

Szia!

Nem látom nyomát, hogy megvetted volna a bajor dalok felhősort. Ezt forintért lehetett megvenni, nem aranyért.

Ellenőriztem a farmaranyad költésed.
    Ez alapján megvetted külön a bajor dalok felhősor dekorjait (CSAK a dekorokat) és megvetted a barátság napjai felhősort.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/barátság-hete.12849/#post-295225

5. mementori74

Akkor lehet én néztem be valamit,köszi hogy megnézted.

6. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

7. |Tamás|

8. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Köszönöm szépen!

9. |Tamás|

Szia!

2017-08-26 09:15:15-kor pontosan 3 darabot feltettél a vonatra, új fa reményében.

10. renatoid

renatoid Junior szaki

Üdv. Kérdésem az lenne a baha füvészkert 2 öt hogy tudom kiváltani??? A gazdakörben a feledat nagyrészét már megcsináltam.
    farmnév:renatoid ID: 7338656

11. |Tamás|

Szia!

Füvészkertet a farmosat csillagért a bölcs tölgyön, a bahamásat aranybanánért lehet kiváltani a maja majmok szentélyében.
    Gazdaköri feladatban csak építési tervet lehet szerezni, ami a fejlesztéséhez szükséges.

12. renatoid

renatoid Junior szaki

13. |Tamás|

14. renatoid

renatoid Junior szaki

15. renatoid

renatoid Junior szaki

Nem tudok sehogy sem hozzáférni a másodikhoz nem találom sehol hol lehet kiváltani a szentélyben nem kinálja fel a másodikat csak az elsőt mutatja hogy kiváltottam.

16. |Tamás|

Kérlek add meg az User ID számodat, és felhasználói nevedet.

17. renatoid

renatoid Junior szaki

Gazda: renatoid ID: 7338656

18. |Tamás|

Ellenőriztem, a szentélyben megszerezhetőt kiváltottad, következő lehetőség FA-ért van a gazdaboltban.

19. renatoid

renatoid Junior szaki

Akkor aranybanánért egyet lehet csak kiváltani hiába csinálom meg a 2 esnek a gazdaköri feladatát azt csak FA ért lehet?

20. |Tamás|

Pontosan, 1-et lehet kiváltani AB-ért, 2-őt pedig FA-ért.
    Gazdaköri feladat független tőle, az csak a meglévő ólak fejlesztéséhez kell.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.