Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. renatoid

renatoid Junior szaki

Köszönöm szépen

2. erzso53

erzso53 Járnitanuló

Sziasztok! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy miért van az, hogy gépi aratáskor beragad az aratótábla középre, és csak ha kilépek akkor tűnik el, de a következő visszalépés aratásnál ismét. Ha a piacon keresgélek, ilyenkor nem egyet ugrik hanem kettőt -előre vagy hátra, sőt most az eventnél is sokat elrontottam amiatt, hogy nem ment végig mind a 3 tételen hanem egyet kihagyott. Köszönöm a segítséget. Ez kb 2 hete tart.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egy alapos gépkarbantartás megoldja az általad leírt problémákat.

4. iguska

iguska Fórum-zöldfülű

Sziasztok

Pont lefagyott a rendszer amikor a rendelést adtam volna be:( nagyon bosszant, mert pont ki volt számolva, hogy még 3 játék kell a felhőhöz és ezt elbuktam, a maradék 2 játékot még most termelem, de már lehet nem is érdemes:(
    Persze képernyőfotót mérgemben elfelejtettem csinálni...

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos a kép készítése kellett volna a supportos leveledhez mellékletként.

6. iguska

iguska Fórum-zöldfülű

:( a többi két játékkal nem volt már gond, a csúszka teljesen zöld lett, de nem kaptam meg a felhőt, erről készítettem képet(gondolom pár pont kellett volna még, de elbuktam a rendszerfagyás miatt):(((

7. mamarygen

Ha nincs kipipálva az utolsó doboz ikonja, akkor még kellett volna egy pótlás a minijátékból...:(

A felhő csak akkor érkezik a farmra, ha minden doboz kipipált már.

8. iguska

iguska Fórum-zöldfülű

Igen sajnos tudom, ezt buktam:( sajnos több n9vény termelésre már nincs időm.

9. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

Üdvözletem! Sya Tamäs! Elsösorban neked irnäm...Kerdeznem: Hogyan lehet fizetni PeyPay vagy hogy kel azt fizetni, es mikene oda, hogy legyen nekem is amit megvenni... Szoval hogyan kell oda fizetni???..Segitseget kerek...Köszönöm szepen!!

10. mamarygen

Szia!

Tamás, S-moderátor munkatársam most nincs a fórumon.

Így a választ most tőlem olvashatod.

Ugye tudod?
    A PayPal elektronikus kereskedelemre szakosodott, pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi vállalkozás, internetes fizetési módszer.

Bankkártya vagy hitelkártya hozzárendelése szükséges a Paypal számlához.

További információkat a google vagy egyéb kereső felületeken találsz. Nem tisztünk ennél több információt adni, hisz ez egyéni döntés és egyéb feltételekhez kötött.

Amennyiben segítséget vársz, keresd fel a saját bankodat és kérj tőlük helyben, szóban további támpontokat!

11. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Sziasztok! Ilyen még nem történt velem. Most 15 percen belül (kb.15.20 óra körül) egymás után kétszer is kiléptetett a játék, hogy már be vagyok jelentkezve. Senki nem tudja a farmom jelszavát, egyedül szoktam játszani rajta. Az első kiléptetés akkor történt, mikor egyik területről a másikra mentem volna, a második kiléptetés a piacon trágya vásárlás közben esett meg velem. A farmomat karbantartom, naponta kétszer takarítom. Megnéznétek? Név: Steinmacher ID 6998127

12. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Velem is történt hasonló az elmúlt 30 percben (nem is egyszer)
    Szerintem valami probléma van a játékkal:oops:

13. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Sürgősen változtass jelszót.

14. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

nálam is van ilyen gond, ha át szeretnék menni egy másik területre, egyszerűen kint találom magam.

15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    A mai napfolyamán engem is többször kidobott...:(

16. mamarygen

Szia!

Ellenőriztem, megnéztem a saját farmomat, azután, hogy olvastam a bejelentésedet.
    Arattam, területet váltottam, rendezkedtem, de nem volt kiléptetésben részem.

Javaslom, lassabban végezd a tevékenységeidet a farmodon, várj pár másodpercet a területváltás előtt, hogy az adatok a szerverig és vissza is megérkezhessenek.

Ennek ellenére, fontos a biztonság.
    Érdemes a személyes adataidat a farmon újítani, frissíteni.

https://board-hu.farmerama.com/inde...tok-változtatása-e-mail-cím-megerősítése.577/

Biztos ami biztos, biztos ami biztos ...

17. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Szia! Köszönöm a jó tanácsot. Hét éve játszom a farmmal. Tudom, hogy várni kell területváltáskor, de a piacon történő vásárlás eddig nem okozott problémát. Azért kicsit megnyugtat, hogy mások is jártak így, tehát nem valószínű, hogy a jelszavammal és az adataimmal lenne gond. Köszönöm mégegyszer a segítséget.

Bátyus kedveli ezt.
  18. cseresznye06

cseresznye06 Junior szaki

Szia!
    Ugyanígy jártam én is. Egy kicsit meg is ijedtem, hogy valaki belépett a farmomra. De azóta nem ismétlődött meg.

19. Marci2400

Marci2400 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nem tudok vásárolni pénzért, pedig úgy lett hirdetve, vagy csak ügyetlen vagyok?
    Köszönöm!
    Marci2400

20. mamarygen

Szia!

Mit szeretnél vásárolni? Milyen módon? Milyen formában?

Kérlek arra, írj több információt, hogy a segítséget megadhassuk.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.