Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Kedves Mamarygen!

Linuxos géppel játszom és nálam nem szokott probléma lenni a megjelenéssel, nem gyűjt össze szemetet, vírust és más egyebet a gépem.
    Továbbá mivel beadtam az utólagosan kért mennyiséget, így most 2 féle böngészőben is rendben van az event felületem.
    Ha lehetséges, hogy arra jogosult moderátor valamikor benézzen hozzám és a mai, evettel kapcsolatos tevékenységem átnézze, akkor talán fény derülhetne a problémára. Úgy látom, hogy ciklon23 gazdatársam is hasonló problémát észlelt, így lehet, hogy érdemes lenne programhibát keresni és nem a gépünket takaríttatni :)
    Köszönöm a segítséged!
    Üdv, Coff

mamszi5107 és kpetra kedveli ezt.
  2. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Szia:)
    Megtettem mindent...semmi változás :(

Kata_rzis kedveli ezt.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Nem önkényesen írtam a javaslatomat, hidd el, kérlek!

Munkatársam, aki ellenőrzési feladatokat is ellát, megnézte a farmodat.
    Nem talált hibát a sávos kijelzésben.
    Ezért írtam a tanácsot.

Nincsen programhiba!

4. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Jelenleg a sávos kijelzésem valóban nem mutat hibát, hiszen beadtam a pluszban kért kőrózsákat. De mivel az eventet reggel befejeztem, a felhőt beüzemeltem, így csak furcsa, hogy most délután kért még a feladat befejezéséhez kb. 1860 kőrózsát! Így nem is maradt a pajtámban csak 100 db eventnövény, pedig közel 2000 db. plusz volt amikor végeztem az eventtel!
    Ne azt nézze meg a munkatárs, hogy jelenleg hogy áll a kijelzőm, hanem azt, hogy a problémát jelző levelem előtt nem sokkal miért kellett még beadnom azt a bizonyos eventnövény mennyiséget!
    Köszönettel: Coff

mamszi5107 kedveli ezt.
  5. bota493

bota493 Haladó

Szia!
    Ezt mind értem és láttam is amikor adtam be a cuccot de valamiért csak 36.000 tp kaptam meg.
    Ez 100% mert minden egyes aratás után írom, hogy mennyi tp-t kapok.
    A rendszer valamiért nem írta jóvá és szeretném ha nem vesziteném el a több mint 1 millió tp-t.

Leho69 kedveli ezt.
  6. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Sziasztok!
    Nálam ugyanez a helyzet. Event befejezése után kért még növényt. Volt pluszban,de nem annyi,így most azt látom,h nincs befejezve.

7. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A tp-nél csak aktuális állapotot látunk a haladás alakulását nem. Így nem tudunk mit kezdeni, mivel az összes többi jutalmat megkaptad ezért feltételezhetően azt is.

8. Firecats

Firecats Fórum bárója

Sziasztok!

Egyelőre próbáljuk kideríteni az event haladásjelző sávjának hibáját. Kérnénk egy kis türelmet, hétvége lévén kicsit lassabban mennek a dolgok. Van még idő hátra az eventből addig ne adjatok be pluszban!

Kata_rzis kedveli ezt.
  9. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Rendben, nagyon szépen köszönöm!
    Pluszban már nem is tudok beadni, mert elkérte a piszok szinte minden fölös növényemet :)

10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Mivel az event csak bahás TPt add jobban jártál volna, ha azt írod. Farmos TP nem játszik az eventben.

Kata_rzis, Coff66 és Firecats kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az eventet már én is befejeztem. A helyzet nálam is teljesen ilyen, üres lett az utolsó beadási rész, pedig mentett képem van a befejezésről. Most ezt látom, hoztam róla képet. (Ha nem olvasom el a hozzászólásokat meg sem néztem volna többet a felületet.)
    https://kephost.com/images/2017/09/30/event.png
    farmnév: -gyöngy-581
    ID: 40951777
    Közben lett még egy pici gondom. Rackónál nullázódott a napi belépésem, pedig azóta, hogy az új helyére került nem volt hiányzásom minden nap szorgalmasan meglátogattam. A szeptember hónap pedig 31 naposra változott.
    https://kephost.com/images/2017/10/01/naptar.png

Utoljára szerkesztett: 30.9.17
  12. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    Kicsit eltévedt a naptár. Szeptember 30. után ez jött be nálam, kilépés-tisztítás-visszalépés, a helyzet változatlan.
    http://ibb.co/nQRARG . Ebben az állapotában nem fogom beváltani a napi ajándékot, meglátom mi lesz reggelre?

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

Megpróbáltam beváltani, 3 db. "Erie" talányos fát írt, a számláló ugrott, de nem kaptam semmit.

Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A naptár nálam is "megállt" szeptemberben! Szeptember 31-ét mutatja! Sajnos semmit nem adott! A 3 talányos fát megmutatta, de nem kaptam meg.

Utoljára szerkesztett: 30.9.17
  15. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Október elsején 00:30-kor Racko 3 ajándékot is felajánlott, de egyiket sem adta át.
    http://kephost.com/image/B4ZP
    Szeptemberben a 29. és a 30. napit átvettem, de most azt mutatja, hogy nem vettem át. Hiába takarítottam a gépem, a helyzet nem változott. Tudtok számítógépest javasolni, aki ezt helyrehozza? Mert azt feltételezem, hogy a számítógépemben van a hiba.

Utoljára szerkesztett: 1.10.17
    mamszi5107 kedveli ezt.
  16. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Sziasztok! Nálam is ez a helyzet Rackónál 31.-e van szerinte 1 napos a belépési sorozatom, ajándékot nem adott

17. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Nálam már október 1. van és 5 pörgetést lehet átvenni, de a sorozatszámláló nullázódott.

18. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Éjféltájban kis zavar támadt (nálam is) az erőben. Szeptember 31-ét mutatott, volt ahol ajándékot is adott (fejvesztett kutatás dekor) pl a páromnál - nálam sajnos nem. Viszont ahol adott ajándékot ott most 2:20-kor nem lehet a 5 pörgetést átvenni. Mutatja, hogy ott van, de hiába a kattintgatás nem adja.

Lehet, hogy szeptember 31 lesz egy új szökőnap?

19. klari5050

klari5050 Junior szaki

Sziasztok! Szeretném tudni , hol érhető el a műszaki support? Klari5050 ID 23845534

20. csőrős47

csőrős47 Járnitanuló

Sajnos nálam is ez történt!!!! O óra után 31-et mutatott és az ajándék 3 db tiki fa +valami dekor ellem.Persze nem kaptam meg!!!
    A mai ajándékot meg nem tudom felvenni.Kérem szíveskedjenek javítani.
    csőrős47 ID:23818392

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.