Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Köszönjük! A kép jó lett.
    A számítógépeden ellenőrizd a proxykisolgáló legyen kikapcsolva. A keresőbe írva a proxy szót. az internettulajdonságoknál, hálózatbeállításoknál megtalálod.
    Egy másik számítógépről is megpróbálhatod a vásárlást.

stefano0606 kedveli ezt.
  2. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Ezt értem de 3 napja még vásároltam , miért áll mi állitodik el ? Igen másik gépről megy minden böngészővel... tudok is vásárolni . Na köszönöm a türelmet megnézem amit ajánlotál beállitásokat . További szép estét !

3. -Ilona53-

-Ilona53- Haladó

Köszi szépen!
    Tamás névvel volt. Úgy derült ki, hogy nem tudtam ajándékot, vagy üzenetet küldeni. Jeleztem, és írtad, hogy a rendszer hibája volt. Annyira már nem emlékszem, mert vagy fél éve, ha nem több, hogy volt. Vagy ezen a farmomon, vagy a másik farmomon történt ez. :D

4. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Sziasztok!
    Legyetek szívesek utánanézni, hogy miért látom Rackónál azt, hogy a napi belépési sorozatom 2 nap, amikor 200 fölött kellene lennem (van egy másik farmom is, ott rendben van, a két farmon nagyjából ugyanaz a szám kell legyen)? Szerintem minden nap átvettem az ajándékot, szeptember legvégén a titokfákat is. Azt hiszem, péntek vagy szombat éjjel, amikor arattam, jóval éjfél után, s kattintottam Rackónál, már akkor feltűnt, hogy a napi belépési sorozattal gond van, de azt hittem, megjavul. Most figyeltem, hogy nem javult meg.
    Köszönöm.
    fruzsianya74 ID: 34083526

5. Kékmadár1

Szia!
    A hiba továbbítva lett a központba. Továbbra is a türelmedet kérjük.

6. Kékmadár1

Szia!

7. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Szia!
    Kicsit visszaolvasgattam, s láttam, hogy Rackó nem mindenkinél működött megfelelően. Bízhatok eszerint központi javításban, felesleges lenne a szupportra írnom, ugye? Igazából most nincs is jelentősége, de ha egyszer jutalmazni szeretnék a napi szintű játékosokat, s emiatt kimaradnék, nagyon mérges lennék.

8. KISNACCSÁD

KISNACCSÁD Járnitanuló

Sziasztok!
    Nálam sem lett javítva a belépési sorozat száma Rackónál, pontosabban csak annyi olvasható "A jelenlegi belépési". Napközben ugyan egy kis ideig látható volt a teljes felirat, hogy "A jelenlegi belépési sorozatod: 367 nap!", de ez eltűnt, azóta semmi. Lehet tudni, mikorra javítják ki? Köszi előre is a segítségeteket!
    KISNACCSÁD ID: 10996927

9. Kékmadár1

Szia!

KISNACCSÁD kedveli ezt.
  10. Kékmadár1

Igen. Nem kell a supportnak írni, de mindenképpen kövesd figyelemmel az eseményeket. Még nem kaptunk tájékoztatást hogy ezt a hibát ami már csak a belépési sorozatot érinti hogyan javítják majd.

AnkaFD kedveli ezt.
  11. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Bocsánat, valamit elnézhettem, de a koboldokat nem találom.

Angyalszárny kedveli ezt.
  12. erika1208

erika1208 Junior szaki

Sziasztok. Pörgettem egy 3 órás 50 % tp bónuszt, és egy 3 órás 25 % tp bónuszt. Ez most lett összesen egy 3 órás 75 % tp bónusz? vagy 6 órás 25-50 % tp bónusz?

13. micimacso

micimacso Járnitanuló

Sziasztok! Rackónál valami hiba történt, mert egy belépésemet nem vette figyelembe. Így egy belépésem hiányzik.

14. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Rackóval kapcsolatos hozzászólásokat olvasva az a kérdés merült fel bennem, hogy a belépési sorozatot a hónap első napjával újra indítja? Ugyanis nálam belépési sorozatként 4 napot mutat. Előtte mennyi volt nem tudom, mert hónapok óta naponta átveszem az ajándékát. Ha nem indítja újra, akkor a megitélésem szerint nagyon kevés a 4 nap.

15. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Nem kell a supportnak írni, de mindenképpen kövesd figyelemmel az eseményeket. Még nem kaptunk tájékoztatást hogy ezt a hibát ami már csak a belépési sorozatot érinti hogyan javítják majd.

16. Angyalszárny

Szia!
    A két különböző bónusz egymás mellett 3 órán keresztül fejti ki a hatását!

17. Angyalszárny

Szia!
    Nem kell a supportnak írni, de mindenképpen kövesd figyelemmel az eseményeket. Még nem kaptunk tájékoztatást hogy ezt a hibát ami már csak a belépési sorozatot érinti hogyan javítják majd.

18. maria48

maria48 Fórum-zöldfülű

Ha az eventnövény termelés teljesitve, miért nincs meghozzá a felröppenő, alig adja, pedig a szostédok is küldik. Már sokadok eve t, hogy a felröppenő miatt nincs teljesitve.

19. Angyalszárny

Szia!
    Felreppenő a hosszabb érésű ólakból rákból, növényekből gyakrabban jön..., taktikázni kell a farmod adottságainak figyelembevételével!

20. kissnejulika54

kissnejulika54 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! olyan problémám van, ma reggel teljesitettem : A dzsungel királya gazdaköri feladatot, és nem kaptam meg az Afrikai ezüstfát. Kérem a segitségeteket! kissnejulika54 Id:23378770

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.