Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Tamás nincs most itt.
    Biztosan olvasható a support üzenete. Próbálj megkérni valakit aki segít neked a géped kezelésében. Rokon, szomszéd, ismerős.
    Innen sajnos nem tudjuk számodra olvashatóvá tenni.

2. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Most adtam be az alkimista mesterség 5.szintjére kért cuccokat és meglépetésemre,nem léptem az 5 szintre hanem vissza vett 1 csomó pontot! képmentést sajna nem tudtam csinálni róla! Tudsz segíteni? A kilépés és vissza nem segített a dolgon!Köszönöm ! id 21356122

3. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

A böngészőben a flashplayert kell elinditani, mert némelyik böngésző frissités után már nem hajlandó elinditani a flashplayert, külön a beállitásoknál kell megkeresni, hogy hol lehet elinditani.
    Ugyan én PCLinuxOS-t használok, és az Ubuntut ugyan már használtam, de azóta az Ubi is fejlődött, így lehet, hogy már máshol kell keresgélni, ezért javasolom, hogy az Ubuntu magyar fórumára regisztrálj be (ha még nem tetted volna meg), és ott komoly szakszerű segitséget fogsz kapni.
    Ha meg akarsz keresni, ez a fórumnév a farmnevem is, priviben keress meg, és ha van skype a gépeden, ott is tudunk beszélni, pm-ben megadom a skype nevem, ha pedig fel van telepitve a Teamviewer is, akkor közvetlen a gépedbe belépve tudok segiteni.

Üdvözlettel _ferike_ (alsó kötőjel+ferike+alsó kötőjel, ahogy itt is írtam :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Pontosan hová és mit adtál be? Hányas szinten voltál a mesterségben?

5. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

A 4,szinten voltam ,talán ha 300 pont volt vissza hogy elérjem az 5 ,szintet- mesterképzöt irt ki és bahamás nővényeket, fákat kért,a végén 100 ezerért kért bahamás állatokat

A baltadobálásom kitehetőjét kerestem, és akkor vettem észre hogy a termelői üzletelés felhősorra nem tettem rá a dekorokat ez után mindjárt történt az alkimista mestersége 5, szintjéhez megkapni a feladatokat!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.10.17
  6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Lehet, hogy én nem ébredtem még fel, de sajnos nem értem a problémádat, hogy mit, mikor, hova adtál be? Kérlek írd le pontosan.

7. margit5

margit5 Járnitanuló

Szia Kékmadár!Köszönöm a válaszod.Bemásoltam,beillesztettem,és alul jelzi,hogy várjak a megjelenítésre,de hát az nem történt meg.Az aratóim ideje fogy,nekem a türelmem,úgy,hogy azt hiszem pár nap múlva,véget vetek a sok éves farmozásnak,elhagyom a játékot.Nem értem ezt a NASA szerű agyontitkosított dolgot.Köszönettel margit5

8. vaska24

vaska24 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Köszönöm szépen a segítséget! Működik!!! :D

9. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Ha mentett banki adataid vannak akkor automatikusan meghosszabbodik!

10. bota493

bota493 Haladó

Szia!
    Nincs mentve de sikerült megvenni a többszöri ki-be lépés után.
    Köszönöm.

Angyalszárny kedveli ezt.
  11. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!

Azért sikerült a vásárlás, mert a prémes lejárat nap:óra perc:másodperc kijelzésű ... ehhez igazodva újulhat a prém...esetenként minimális időt követve a kiírt időponthoz képest...

12. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Szia Angyalszárny!
    Mi lehet az oka, hogy nálam nem jelenik meg kínálatban az Ingrid tanítványa?
    A varázskalapot sikerült újra megvennem, de az új, szupertápot adó dekorra sanszom sincs.... :(
    Farmnevem: parrahviki12
    ID: 16443381
    Előre is köszönöm a válaszodat!

13. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Sajnos a varázskalap dekort én sem kaptam meg.Ingrid tanítványa nálam sem jelenik meg,a varázskalapot viszont többször meg lehet venni.
    Farm név: katónéni70
    ID: 1941966

Utoljára szerkesztett: 6.10.17
  14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Megvásároltad az akció keretében?

Ha igen, akkor frissítsd a játékot a böngésző címsorában található környíl segítségével, kérlek.

Ezután keresd a váza ikon alatt. A kereső mezőt is használhatod hozzá.

15. juliska70

Szia!
    ki-be lépés is meg volt ,de a dekor továbbra sincs meg.

16. mamarygen

Szia!

Az Ingrid tanítványa dekor elemet nem vásároltad meg.

Mai vásárlásaidban az ellenőrző paneleden - az alábbi dolgokat látta az ellenőrzést végző munkatársam:
    - FA
    - varázskalap
    - party pörgetés

17. Macsatim

Macsatim Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Nem találom a Bahama állataim között Fókamedencét, amit kiváltottam 45 arany banánért. Köszönöm.
    Macsatim ID: 25392040

18. mamarygen

Az ellenőrző panel adatai alapján ma party pörgetés csomagot vásároltál ...

Arra kérlek, a dekor tárgyat a hírek felületéről vásárold meg. Ott egyértelműen olvashatod, mit is kapsz ...

Érdemes a vásárlási helyszínen az i betűs ikont is megnézni, leellenőrizni, mire is fogod költeni a pénzt.

19. mamarygen

Szia!

A maja majmok szentélyében a fókaszobor váltható ki aranybanánért.(9.kamra)

A fókamedence a szigeten a piros kosárból az ólak csoportból csp-ért megvehető ezt követően.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. juliska70

Szia!
    Nem csak party pörgetést vettem,hanem a varázskalap csomagot is. Oldalt az ikonról léptem a bankba,a csillagokat és az aranybanánt megkaptam,csak a dekort nem.A pénzt is levonta,mert megkaptam az SMS,-est is a banktól.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.