Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szia!
    Köszönöm szépen a választ, most nagyon szomorú vagyok:(, nincs benne a felsorolásban az eventismertetőnél....("Az ajándék bónusz nem csak FA vásárlása esetén jár, hanem Prémium Tagság, Szezonmunkások, Hűségbónusz csomag vagy Kezdő Csomag megrendelése esetén is"), így ezzel a lehetőséggel nem számoltam.

2. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves monster_02!

Igazad van: "...a hallgatás arany ..." Az lett volna részedről is....

Az olvasás is az. Felhívom a figyelmedet erre az írásra. >>KATT IDE<<
    Kérlek, nézd meg az írás pontos idejét is!

Köszönöm, ha nem adsz több felesleges munkát a kollégáimnak!

-ágianyu33- és *bálint* kedveli ezt.
  3. Bolygóhollandy

Bolygóhollandy Utánpótlás-írogató

Majd valamikor le is lehet aratni???Minden bónuszom lejárt.

potyi120 kedveli ezt.
  4. BackOffice

Kedves Játékostársak!

Újabb műszaki probléma adódott a Farmerama-ban.
    Lassú a játék és belépési gondok is vannak. A központot értesítettük a problémáról.

Türelmeteket kérjük!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Csuda vigye el!!! mindig akkor nem tudok belépni, amikor aratni kéne...... Közben - amikor van egy óra időm, akkor nem romlik el a játék. Persze az lenne a legjobb ha semmikor nem romlana el!! Jucus

újfarm53, sajtika200 és Éva0315 kedveli ezt.
  6. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    A megvásárolt Mega TP elbukást hogyan írják jóvá?
    A vásárlás az kell nekik a játék meg nem megy és csak bukás van!

bundusz68 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  7. Vicuska47

Vicuska47 Utánpótlás-írogató

Nekem a baltadobálás közben dobott ki, remélem, az a játékom azért érvényes lesz.:oops:

monster_02 és osztrak12 kedveli ezt.
  8. BackOffice

Erről nincs információnk még.
    Vasárnap este van. Műszaki ügyelet dolgozik ilyenkor, de a döntéshozó munkatársak csak holnap fognak erről értekezni.

Igen, sokan (én is) kiszámolják egy eventnél a teendőiket, idejüket, bónuszaikat.

Nem csak mi, hanem a külföldi kollégák is jelzik a játékosok jogos felháborodását. Amennyiben bármilyen változás, kompenzálás, (nevezzük bárminek) lesz, a megszokott helyen, hivatalos közlemények között jelezzük majd.

osztrak12, *bálint*, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  9. zoldert

Azért ez akkor is bosszantó, aratni nem lehet a megvásárolt Mega TP-k lejárnak!
    Mégis ezt miként lehet szerintetek kompenzálni?
    A befizetés az már megtörtént!

osztrak12, Fenyvesi1010, bundusz68 és 2 más kedveli ezt.
  10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én sem örülök ennek a kiesésnek, sok mindenem lejárt, mire beengedett a szerver.

Fenyvesi1010 és .barbi1. kedveli ezt.
  11. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Én kérek elnézést , de ha ügyelet van, akkor ki kísérletezik a játékkal? Egész nap alig lehet elérni az oldalt, aztán az event ideje kötött illetve ha aratni kell azt persze a rendszer jegyzi, akkor is, ha már az ÖNÖK HIBÁJA MIATT az elcsúszik! Ahogy látom az aratógépem ideje ettől függetlenül elfogy! Érdekes! Azon része mindig jó csak a másik oldalé nem javul.

12. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Nagyon nehéz belépni a játékba!!:oops:

13. BackOffice

Ugye nem kell olyat mondani, hogy létezik műszaki probléma is? Tudjátok, olyan egyszerű, amikor a gép hibásodik meg.
    Nem a játék szoftverével van a baj. Még jó, hogy ott minden megy a maga útján. Ha ott is megállna az idő, nem érnének be időre a dolgok. Na, akkor lenne csak igazi felháborodás.

Értjük mi is, hogy miről beszéltek, saját bőrünkön is tapasztaljuk. Akkor sem tudunk mást mondani, ha ezerszer leírjátok pepitában a jogos felháborodást.

Kompenzálás? Nem tudom, de nem is az én tisztem, hogy ezt kitaláljam.

brozsa, GA-BI-O-Farm, *bálint* és 2 más kedveli ezt.
  14. klakli67

klakli67 Járnitanuló

Sziasztok! Ez már nem játék..... állandóan kidobál... és nem enged újra belépni.
    Nem is tudom mit mondjak........ez szórakozás??? Event közben.....:sleepy:

potyi120 és bundusz68 kedveli ezt.
  15. kocsisteri

kocsisteri Junior szaki

Elgondolkodtató,hogy miért kell egymásra halmozni dolgokat mikor egy sem működik rendesen.Lehet, hogy csak ügyelet van de ez minden EVENTNÉL? kicsit furcsa.

potyi120 és mamika57 kedveli ezt.
  16. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Fél órán keresztül nem lehetett belépni a játékba ...>:(>:(>:(>:(>:(
    Meg sem jelenítette az oldalt !
    Kissé ciki így event idején....:(

Farmer*54 és potyi120 kedveli ezt.
  17. aragorn*

aragorn* Haladó

nálam detto ugyanez a helyzet, én sem tudtam belépni ma este.......több böngészőből is

potyi120 kedveli ezt.
  18. BackOffice

Kedves Játékosok!

Ez itt a hiba topik, nem pedig a panaszkönyv.

A belépési és lassú játék hibáról tudunk. Ahogy ezt itt és az eventcsevegőben is jeleztük.

NEM KÉRÜNK TÖBB ILYEN JELLEGŰ JELZÉST!

A helyzeten mi nem, csak a központban dolgozó IT kollégák tudnak segíteni, akik pedig dolgoznak a feladaton.
    Írásom után a témával kapcsolatos minden írást törölni fogunk.

GA-BI-O-Farm, Bearnye, újfarm53 és 2 más kedveli ezt.
  19. zoldert

Persze csak az romlik el ami működöt egyszer. De ha ügyelet van akkor miért kell külön értesíteni őket, hogy hiba van?
    Megértelek, hogy ezt most így vasárnap este nem lehet előre kitalálni, hogy ezt a sok játékosnál miként lehetne kompenzálni.
    Minden esetre igen kíváncsi leszek rá, hiszen gondolom nem csak én buktam el a Mega TP bónuszomat, hanem még sok játékos is.

potyi120 és iboly70 kedveli ezt.
  20. GabiLaci

GabiLaci Járnitanuló

Szép jó estét! A mai nap a modik stílusától nagyon felháborító. "Ne adjunk több felesleges munkát a kollégáknak" Érdekes, hogy a mai nap úgy ment el, hogy aratás kevesebb, munkások /valós pénzért vett/ elmentek.TP elmentek. Sajnos a modik hozzállása minősíthetetlen. Most tudtam ismételten belépni, mert eddig irni se tudtam. 2-3 programmal belépve, 2 gép beállításával sem müködött este sem!!!! Nem tudom hol lehet a kárpótlási igényt benyújtani ID8189028 sajnálom. Holnap minden kezdődik előlről?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.