Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

most sem megy rendesen a játék!!!! akadozik, nem lehet rendesen belépni! tegyetek valamit!!!

2. tundee73

tundee73 Törekvő

Szép jó reggelt!! Most is lassan tölt be..perceket kell várni!!! Mi van már megint,jó hogy elpazaroljuk a munkásokat!!!

Farm_Tadity_ és osztrak12 kedveli ezt.
  3. rozo52

rozo52 Törekvő

Sziasztok! Ingrid nem akarja eldobnia baltát, nem lehet játszani vele hajnal óta!

osztrak12 és almáspite48 kedveli ezt.
  4. -Jucus70-

-Jucus70- Fórum-zöldfülű

Jó reggelt!Eddig nem irtam,mert láttam,más is panaszkodik! Sajnos nagyon lassan megy minden,sokadikra sikerült csak bejelentkeznem is.Mi történt? :(

osztrak12 kedveli ezt.
  5. fekilo

fekilo Utánpótlás-írogató

Csatlakozom, 24 óra alatt nagyon keveset lehetett belépni :(
    Sajnos én semmit nem érek azzal, hogy holnap esetleg 1 órával meghosszabbítják, hiszen estig dolgozok.

6. Agnes1951

Agnes1951 Utánpótlás-írogató

semmi nem működik sajnos,így képtelenség haladni.

Szanzsu és Simi1909 kedveli ezt.
  7. banya*tanya

banya*tanya Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Nagyon lassú a játék. Nem gép hiba. :(

Simi1909 kedveli ezt.
  8. Nexi21

Nexi21 Utánpótlás-írogató

sziasztok
    55% áll nem tölt be

magdalena1967 és Fätum kedveli ezt.
  9. szupercsősz1

szupercsősz1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, 10. kisérletre töltött be 55%-ig, majd 3 perc kellett a 100 %-hoz. Sajnos még a Rackót sem tölti be, dolgozni nem lehet. Karbantartás kellene! Megköszönnénk ha központ felé újra jeleznétek a hibát.

Simi1909 kedveli ezt.
  10. szeberin-szilárd

szeberin-szilárd Járnitanuló

Ez már egy kicsit bosszantó! Tegnap óta vacakol az egész játék.Sajnos hamar írtátok, hogy a központ kijavította a hibát, mert azóta sem javult meg. Be sem enged , vagy ha igen /nagy nehezen/ akkor pár másodperc múlva kidob.Semmit nem enged csinálni.
    Jó lenne , ha legalább egy evet minden zökkenő nélkül menne és működne a játék.!!!

11. Kukackukac2

Kukackukac2 Utánpótlás-írogató

Tegnap este óta nem lehet játszani. Nem tölt be. Nem tudok munka előtt aratni:mad:

Simi1909 kedveli ezt.
  12. -KÖNCZÖL-

-KÖNCZÖL- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Tegnap is többször menet közben leállt a játék, frissítéskor már vissza sem lehetett lépni, ma már majd egy órája szinte semmi.
    Segítenétek? Köszi előre is!

13. Chaelsi

Chaelsi Járnitanuló

Megnyugodtam, hogy nem csak engem nem enged be a játék. 55% nál tovább. Az egy kicsit dühítőbb, hogy hajnal 1 óra óta.

Simi1909 kedveli ezt.
  14. Halászné

Halászné Járnitanuló

Én is ugyanezeket szeretném jelezni!
    ID:27119965

Simi1909 kedveli ezt.
  15. gabibenk

gabibenk Utánpótlás-írogató

szintén ugyan ez van
    gabibenk

16. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Ez így nagyon nem jó, minden bónuszom elvész mire belépek és aratni sem tudok, mennem kell dolgozni.
    Sajnos egyre többször előfordul mikor új event van.:(:(

17. jocakola

jocakola Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A játék még reggel sem működik rendesen. (sajnos)Végig olvastam itt a fórumon pro és kontra érveket, és sajnos nekem is az a véleményem ami a többségnek. Ellenérvként szóba került a BKV, ami lássuk be nem a legjobb példa hiszen egyeduralkodó, ráadásul munkába járni nem döntés kérdése, hanem a kötelesség kategória. Rendben van, hogy modi-ként köteles vagy védeni a BP-t,de megkérdezem mit szólná ahhoz, ha egy közért úgy hirdetné magát, hogy mi itt ingyen adjuk a kiflit és a tejet egy hónapig, majd belépve szembesülsz azzal az apró részlettel, hogy ez csak akkor igaz ha veszel mellé egy fél disznót. Kitartó vagy megveszed a fél disznót amiért megkapod a neked járó tejet , kiflit ingyen. Másnap mész a reggeliért ám az nincs. Válasz:- nem jött a tejes nincs tej. Következő nap: elromlott a sütő nincs kifli! Ma elaludt a pék, hiszen Ő is emberből van....stb. Igen! Ezek után szomorúan elmész máshová, mert szerettél idejárni, de .... Azután elmegy mindenki máshová a bolt meg bezár. Pedig ha a boltos leszállt volna a fellegekből, és időben megérti, hogy szüksége van vevőkre még ma is nyitva lehetne.

MÍRA1959, Szanzsu, *goldfarmer* és 4 más kedveli ezt.
  18. bsand59

bsand59 Aktív író

betölt, de őrületesen lassú

19. carmen421964

carmen421964 Utánpótlás-írogató

Ezt el sem hiszem....végre egy event amit be tudnék fejezni...de be sem jutok..és ha mégis akkor akad az egész.Már kezdem unni ,nem ülhetek itt egész nap.

20. ferenchaasz

ferenchaasz Fórum-zöldfülű

megint a játék végéhez közeledünk és összedől minden.tegnap óta nehezen enged fel a játékba ma reggel óta 55%-nál megáll és semmi.frissítés után egyáltalán nem tudok még csak bejelentkezni sem.ez már nagyon bosszantó

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.